Косово поставило на вуха ООН, НАТО і Росію

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Samojlovu4, 17 лют 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Відповідь: Косово поставило на вуха ООН, НАТО і Росію

Из Ирана?Или Северной Кореи?:cowboy:

2. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

:crazy:
    Це все-одно якби сказати: ОУН не була б проти окупації України радянськими військами, якби німці не допомагали ОУН зброєю.
    Пригадується Хмельницький і компанія: поки надіялися на себе і воювали - до тих пір все було більш-менш, як тільки почали миритися і обніматися - от тут їх і повязали путами "дружби".

• Подобається Подобається x 1
  3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Из Рассеи.

4. zet

zet Дуже важлива персона

Сегодня любопытную передачу транслировали по 5 - му каналу. О ЕС, инвестициях в Украину и о отношениях между Украиной и Россией. Выступления некорых российских журналистов можно было прокомментировать только словами одной российской же журналистки (фамилию прозевала я).
    "Пора Украине уже учредить орден некоторым российским журналистам за содействие вступлению Украины в НАТО"...
    Некто Марков такую ахинею нес, что точно возникло желание собрать вещи и бегом бежать в то НАТО подальше от "братских объятий".

• Подобається Подобається x 2
  5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Якщо чесно то більшості росіян до України таке ж відношення як слону до журавля.Тобто люди живуть своїм життям,народжуються,кохають,хворіють,виздоровлюють,заробляють гроші,віддихають,помирають і повірте ми їм абсолютно рівнобедренні.Я рік назад гостював в Москві,і відвідав все що можна було відвідати в столиці Росії,від Кремля,алмазного фонду і до Новодівичого цвинтара.Мене ніхто не трогав,я спокійно гуляв містом фотографував,і навіть за тиждень ні разу мене з дружиною не зупинив міліцейський патруль,хоча на моїх очах зупиняли багато і росіян.Правда мені на лобі не було написано що я українець.Тобто поки люди не бачили хто я такий,до мене відносились як до звичайної людини,тобто (подєлом),як я до них.Але був приклад у Пушкінському музеї,як тільки касирка побачила в паспорті що ми українці,зразу ж насупила брови і прорекла платіть двійний тариф.Питання що це?Та жінка особисто має проти українців?Напевне ні.В Росії є невеликий процент людей які формують суспільну думку людей про українців.Вони за це дістають дивіденди,або матеріальні або політичні.На жаль така ситуація у всьому світі.Суспільну думку формує невелика групка людей,і частіше всього робить це грязними руками.А платять за це прості люди які після тих агітацій потім воюють.:ireful1:

6. coolzak

coolzak Well-Known Member

І скільки танків таких наша армія має-1-2?

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Поки що ні одного.Президент сказав,що уряд має вишукати кошти щоб забезпечити нашу армію такими танками.Я не здивуюся якщо завтра в уряду будуть вимагати знайти кошти для закупки 29 космічних кораблів ШАТЛ,а якщо не знайдуть то хай йдуть у відставку.

8. Danilo

Danilo Well-Known Member

Министр юстиции Сербии Душан Петрович подписал в четверг запрос об экстрадиции из России членов семьи диктатора Слободана Милошевича — его вдовы Миры Маркович и сына Марко Милошевича.

Распоряжение о задержании Милошевича-младшего и его матери выдало особое отделение Окружного суда Белграда. Они проходят по ряду уголовных дел, заведенных ранее в Сербии.

В частности, сербские власти обвиняли Миру Маркович и Марко Милошевича в организации в начале 1990-х годов контрабанды табачных изделий. По версии сербских правоохранительных органов, незаконная деятельность принесла родственникам Милошевича доход в несколько миллионов долларов.

Вдова и сын Милошевича, опасаясь преследования со стороны правоохранительных органов Сербии, последние несколько лет живут в России. Семья Милошевича отвергает все обвинения, но отказывается добровольно возвращаться в Сербию для участия в следственных действиях.

Между тем, сообщает «Интерфакс», в Федеральной миграционной службе России заявили, что у них нет оснований выдавать вдову и сына бывшего президента Югославии Слободана Милошевича:)

Додано через 4 хвилини
    Збройні сили України в 2008 р. закуплять 10 танків Т-64 БМ "Булат". Про це повідомив сьогодні начальник Генштабу ЗС України генерал армії Сергій Кириченко під час брифінгу. Він відзначив, що в 2007 р. було придбано 19 таких танків. Таким чином, загальна чисельність нових танків "Булат" досягла 36 од. Вони поставлені в танкову бригаду, дислоковану в Чернігівській обл.
    C.Кириченко підкреслив, що танки "Оплот" є кращими, ніж "Булат". "Проте перевага надається "Булату" виключно виходячи з обсягів фінансування. Коли стоїть питання - купити один танк "Оплот" або п'ять танків "Булат", ми вимушені віддавати перевагу "Булату". Думаю, з часом, коли вирішиться питання фінансування з боку держави, ми купуватимемо танки "Оплот", що за своїми характеристиками перевершують зарубіжні аналоги, зокрема, "Леопард" - сказав С.Кириченко.
    Виробництво танків Т-64 БМ "Булат" здійснює ВАТ "Харківський завод ім. Малишева". Вартість одного Т-64 БМ "Булат" складає 5 млн грн, вартість одного танку "Оплот" - 25 млн грн.

9. Дуд@риК

Дуд@риК Well-Known Member

От в цому напрямку і слід рухатись. Посилювати армію новою технікою, сучасною зброєю, покращувати вищкіл вояків, підвищувати боєздатність і обороноспроможність. А не шукати притулку і захисту в Росії від НАТО, а в НАТО від Росії.

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

11. coolzak

coolzak Well-Known Member

для України що 1 що 30 замало- якщо би купували 200 в рік то було би цікаво а так забавка для генералів -а де сучасні літаки і системи пво?

12. Danilo

Danilo Well-Known Member

Такі оцінки не додадуть нікому поваги, і Вам в тому числі.
    Для Вас спеціально:
    Валерия Ильинична Новодворская

Лидер партии "Демократический союз России".http://ds.ru/

13. Danilo

Danilo Well-Known Member

Давайте також згадаємо, що російська влада хоч і забезпечила "беззаперечну" перемогу провладного кандидата, але судячи з аж занадто різких рухів під час "маршів нєсогласних", коли кількість ОМОНів та військових часто в рази перевищує кількість демонстрантів, російська влада є досить невпевненою у власних силах. Видається, що влада в Росії страшенно боїться купки незгодних, страшенно боїться політковських та алєксанянів. Влада налякана до такої міри, що не гребує фізично і морально ломати кожного, хто здатен на будь який протест.

Влада боїться народної пам'яті про "подвиги" ФСБ, описані в "ФСБ взриваєт Россію", про Чечню і Беслан, про газову атаку в Театральному центрі. Влада боїться Натальї Морарь, яка не може відвідати державу, громадянином якої є її чоловік. Влада страшенно налякана маленькою статтею Миколи Андрущенка в маловідомій петербурзькій газеті, якого утримує в нелюдських умовах. Найдіть і перечитайте про цю безстрашну людину, і схиліть голову перед мужністю українського журналіста в Петербурзі, який не побоявся кинути виклик "системі". І викажіть підтримку: а вона йому зараз аж надто необхідна – принаймні як людині, що відмовилась від російського громадянства, але утримується в російській буцигарні.

Російська влада – чиновники і чинуші, армія тих, хто висмоктує останні соки з російської землі – налякана і тому їм потрібна беззаперечна перемога провладного кандидата, їм потрібна така перемога, яка змусить мовчати всіх тих, хто пам'ятає свободу слова в Росії і Єльцина на танку перед Білим Домом в Москві. Їм потрібна така перемога, щоб росіяни – опоненти Кремля – вважали себе у ніщивній меньшості, щоб не сміли навіть пари з вуст. І таку перемогу вони собі організували.

Кремль переміг власний народ, але чому ж тоді мовчки проковтнув косовську пилюлю від ЄС та США? Тому може бути тільки одне поясненя – чиновники від влади знають, що вони вже нікого не налякають "російським визнанням" Криму чи Севастополя, Осетії чи Абхазії, Придністров'я чи ще кого. Чиновники від влади дуже швидко усвідомили, що вже не вони будуть визнавати наступні "суб'єкти": Європа та США чітко продемонструвала Москві, що наступні "визнання" будуть відбуватись вже на території Росії – хоч в місцях компактного проживання азербайджанців, хоч китайців. І для цього достатньо на окремій території підняти відповідний прапор та довести чисельну перевагу відповідного етносу над російським. В Москві це усвідомили – і тому вони мовчать. І будуть мовчати надалі, бо як ніхто інший розуміють, що Росія приречена...
    Джерело

14. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Для этого надо сменить власть в России - с авторитарной на демократическую. Как, например, произошло в Югославии - с уходом Милошевича. А до того с "поднявшими флаг" поступят как с Чечней...И Европа вместе со США проглотит - как проглотила чечнскую пилюлю...
    P.S. видимо, это действительно черта нашего менталитета - "самое спокойное умиротворенное состояние - смотреть как горит хата у соседа..." :)

15. Danilo

Danilo Well-Known Member

Тоді можу зазначити, ментальність у нас різна.;)

Ось тут Ви здається зраділи що у Чечні розчавили росіяни все на корню? Може мені лише здалося?;)
    На відміну від Вас, я співчуваю щиро чеченському народу.

16. Дальневосточник

Я что-то упустил...Когда? Кто?
    Мне если что-то кажется - я крещусь. :D

17. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Наконец то имею возможность прокомментировать просто вопиющее попрание международного права с признанием бандитского государства где процветает проституция и наркомания рядом европейских государств.

Первое что можно сказать. Совет безопасности ООН не признает данное государство, а значит Косово ни чем не отличается от того же Турецкого Кипра.
    Второе. В случае признания Украиной Косова как независимого государства. Это будет началом распада Украины, как не прескорбно это признавать.

18. Danilo

Danilo Well-Known Member

Про те саме у Росії пишуть видання всього світу. Пересвет, Ви ж казали володієте іноземною мовою, англійською. Чи Вам вже не дають там читати, тоді зовсім кепсько, співчуття...:sad:

19. Дальневосточник

Проституция с наркоманией говорите? Так и Россия в этом деле - далеко не светоч....
    А насчет государственного бандитизма - Чечня лучший пример!
    Может, заодно, и это осудите?
    А это с какого переляку?Не, мы распадаться не согласны.... :D

20. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Данило, ну честно, если откинуть весло и подумать головой. Вы поддерживаете признание Косова? /И считаете, что это процветающая европейская правовая страна???

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)