Косово поставило на вуха ООН, НАТО і Росію

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Samojlovu4, 17 лют 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Відповідь: Косово поставило на вуха ООН, НАТО і Росію

А то что творили албанцы, убивая сербских детей и женщин, уничтожая храмы православные, это европейская цивилизация?

2. Danilo

Danilo Well-Known Member

Коментар на "УП" від nurko. Я живу в Криму багато років і стверджую, що основною причиною неможливості цивілізованого співжиття людей різних національностей, є кримська влада і різні проросійські організації. Є велика паралель в поведінці сербів і руських. Серби ненавиділи всіх і Югославія була засипана трупами і залита кров'ю і таке можливе тут. Росіяни в Криму поводять себе зухвало, їм на все інше, крім російського, наплювати. Мене страшить оця зухвалість і вседозволеність.
    :moskali:

Вважаю що ця стаття - бздура, нісенітниці.

3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Ну вот, я совершенно с Вами согласен - написаное nurko'м - полный вздор :)
    P.S. (по секрету: а сколько подобной бредятины на zadonbass.org!!!) :D

4. Дуд@риК

Дуд@риК Well-Known Member

100% +!

5. Apaullo440

Apaullo440 Well-Known Member

хотів би додати ще таку тезу. через відстоювання інтересів держави тим самим ще більше відстоюють корпоративні інтереси

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Шановний Данило.Повірте мені не треба піднімати історію.Це дуже неперспективне заняття.Не можна зараз передивлятися кордони.Уявіть собі я прийшов до Вас у дім;мені там сподобалося і я настільки обнаглію,що заявлю своє право на частину Вашого будинку,бо в тій половині живу не тільки я а й моя дружина,мої діти,мої батьки і мої друзі.А мої товариші скажуть правильно,ми його підтримуємо.І----плакала Ваша хата.
    Зараз росіяни відтяпають частину України-легко,все таки їх є кому підтримати,що б ми не робили Росія сильніша за Україну,і вона зі своєю військовою машиною завоює Україну максимум за 1 тиждень.Таке може статися після того як кожен начне робити що захоче.Для цього існують міжнародні угоди,згідно яким кордони в сучасному світі є недоторканими.Згадайте скільки можуть бути претензій в японців до американців.Але вони переступили через це,і зрозуміли,якщо постійно мстити одне одному,то ми далеко зайдемо.І закінчимо вселенською катастрофою.Розпад країни в теперішньому світі можливий лише при обопільній згоді всіх суб"єктів :cowboy: .

• Подобається Подобається x 2
  7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Допис від Apaullo440
    прецедент з Косово ще більше знизив популярність планів правлячої коаліції по вступу України в НАТО і ЄС. І ще раз показав що єдиним правильним рішенням, як на мене,для збереження цілісності України є позаблоковість. Від такого статусу Україна якнайбільше би виграла. Тільки от з такими гравцями, як США і Росія Україні тягатися буде пітсилу лише тоді коли політичні еліти врешті почнуть відстоювати інтереси держави, а не свої особисті.

Дозвольте нашому теляті вовка з"їсти.Україна ніколи не зможе бути позаблоковою державою.Це"удел" сильних держав.Зараз іде війна за вплив на Україну між США і Росією.І я боюсь,що завдяки нашим східно-південним громадянам Росія переможе.Чого боюсь і не хочу?Бо прекрасно знаю,що собою являє російський вплив.Не забув ще.А який буде вплив американський ще не знаю.Знаю тільки що і із Росії і з України в США кожний рік тікають тисячі наших громадян. І ніхто ще звідти не втік.Всі працюють.Всі нормально заробляють.І саме основне що ніхто не вимагає вводити другу державну мову.:cowboy:

8. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ні, якщо показати, що Україна здатна бути членом європейської спільноти, що ми гідні жити у правовому полі, за законами, тоді нас приймуть в НАТО, і це забезпечить захист від будь яких зазіхань.

Подібну зухвалість ніхто в світі не підтримає, адже на Заході, жодна держава не має наміру підтримувати подібне. Не порівнюйте албанців Косово, з українськими татарами, які підтримують українських націоналістів. Не варто порівнювати також зі Сходом України, ці ігри у сепаратизм будуть задушені у зародку. Ситуація може бути схожою лише у тім, що українці (саме на Сході найбільше) постраждали від геноциду, відомо кого, як албанці від сербів. Ми вже отримали незалежність 17 років тому і весь світ визнав це. Крапка.

Додано через 5 хвилин
    Косово-особливий випадок, ця проблема назріла, і це єдине вірне рішення для безпеки у регіоні. Люди швидко встануть на ноги, будуть ситі і задоволені, і напруга спаде. Яка користь від того як серби силою зброї намагалися невдало втримати те, що не можуть нести? Що до їх сербів, православної віри та спалених соборів, постає питання, як Господь допустив це? Може недостатньо вірили, може гріхи смертні накоїли?

Додано через 15 хвилин
    Я щось не бачив Вашого ставлення до теми? Лише перекручувати чужі дописи здатні?

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це варіант,якщо навкруги вас цивілізовані сусіди.Але я не бачу цивілізованості,якщо президент держави-однієї з гарантів безпеки України(Росія і США)погрожує націлити ракети на Україну.Це якщо Ви вночі в темному провулку будете просити пробачення в гопника за те,що ненароком наступили йому на ногу.Вгадайте з трьох раз,що зробить гопник.Такі держави як Росія самі створюють правила,вони їх не виконують.Виконують менші і слабші.А якщо така держава як Росія захоче в односторонньому порядку щось зробити,вона нікого питати не буде.Ну побойкотують її трохи,пожурять і ще дещо.Але ніхто не вступиться,бо будуть боятися щоб не мати конфлікту з Росією.Але якщо Україна буде в НАТО,це вже міжнародні зобов"язання вищого гатунку.Тут уже не дуже можна зхалтурити,тут потрібно відповідати.Ось чого я за вступ України в НАТО.Росії може довіряти тільки недальновидна людина.Так як тепер з їхніми президентськими виборами.Не хочуть їхати зарубіжні спостерігачі на вибори,нехай не їдуть.Вибори відбудуться і без них.Ми сила,і їм чи прямо,чи опосередковано потім прийдеться мати діло з нами.Так що нам це по цимбалах.

10. Дальневосточник

Очередной Ваш личный наезд оставлю без внимания - я уже получил предупреждение в этой теме пытаясь Вас остудить...
    А мое отношение - повторю - албанцы, как и любой другой этнос ИМЕЮТ ПРАВО на создание свего государства там, где они проживают.Как имеют право абхазы, осетины, армяне,курды, крымские татары и пр... Ничего противоестественного в этом я не вижу.Более того, если украинцам - можно, то почему албанцам - нельзя?Вообще, имя в виду интеграционные процессы в современном мире - переход к единой валюте, отсутствие границ - создание государства мне лично кажеться приветом из ХIX-го века.... Люди должны жить вместе, без искуственно созданых преград, жить счастливо, растить детей без страха войн и разорений...Я понимаю - несколько утопично - но объединенная Европа дает нам хороший пример - как надо.

• Подобається Подобається x 1
  11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не бачу ніякого особливого випадку,є Сербія(навіть якщо вона дуже велика бяка)і є на її території компактно проживаючі албанці.І є по-сусідству країна Албанія.На території Косова проживають також і серби.Не можна просто так взяти і зробити міні-Албанію за рахунок сербської території.Ви самі згадували з історії,що колись Косово і його міста були столицями Сербії.Невже Ви не думаєте,що і в сербів є якісь патріотичні почуття.А на рахунок етнічних чисток,вони ні одній нації не до лиця.Згадаймо що робилося у нас з поляками.Але ми якось переступили через це.Як кажуть маскалі:"Кто старое помянет,тому глаз вон."

12. Danilo

Danilo Well-Known Member

Трохи демагогічно.:) Логіка - на поверхні. Албанці наразі першими вступають до НАТО і дуже швидко до ЕС слідом за Словенією, а от Сербія ще не відомо коли буде у ЕС. Розумієте куди вітер дме?;) Звісно, щоб албанців Косова взяли до ЕС вони згодні розмістити бази НАТО, це їхнє рішення, вони вважають(на моє переконання справедливо) цю землю своєю, най їм закидають що швидко розмножуються. А хто заважає іншим народам працювати в цьому напрямку? Наприклад, сербам, або російськомовному "насєлєнію" Крима:D
    До речі, Серби не були проти розміщення баз НАТО в Косово, в Метохії, як вони називають ці землі, сподівались на зиск з цього, а тепер ось як повернуло.:)

Додано через 5 хвилин
    Шановний, Ваш шовінізм, або расизм занадто відвертий. Припиніть албанців не вважати за рівних Вам людей! Не треба демонізувати цей народ, робити з них суцільного покидька, добре. І тоді я не буду про Вас погано думати.

13. coolzak

coolzak Well-Known Member

Косівських албанців ніхто нікуди не приймає-половина НАТО і ЄС проти визнання цієї псевдокраїни.Незалежність України найкраще може гарантувати тільки армія України а гарантії НАТО чи Росії ЧИ США то папір і кожен дивиться в політиці на власну вигоду і все.НАТО гарантувала сербам щоб уникнути наземної війни в 1999 що Косово будн в Сербії і тепер тими гарантіями можна підтертись так само як Хельсинською угодою про непорушнісь кордонів яку підписали ВСІ європейські країни

14. Дальневосточник

Намекаете на гамериканского "большого брата"? Зря... Все это за уши притянуто - и НАТО и ЕС...Стоять и смотреть со стороны на гражданскую войну и реки крови?Они поступили правильно.Единственно, что на мой взгляд уязвимо в их делах - не были разоружены албанцы...Но с другой стороны - сербы наворотили до того столько, а все мы - люди, и совсем не индифферентны - не штатские, ни военные...

15. Sandy

Sandy GRAND

Кто проживая на территории Сербии желает албанского государства, тому Чемодан-Вокзал-Тирана. Если бы НАТО, Европа и США решили посодействовать в этом вопросе сербам (а не приняли одну сторону - албанскую), то можно было бы считать, что Балканы избавились от горячих проблем. К тому же и "уникального прецедента" в мировой практике не было бы. Конечно, бандиты, убийцы и прочее были как среди сербов, так и среди албанцев - под суд и все дела. Но правопорядок навести к сожалению не захотели, а было бы замечательно увидеть на скамье Гаагского трибунала вместе с Милошевичем, например, Хашима Тачи.

P.S. Я бы сейчас на месте сербского руководства (ну так, пусть даже символически) объявил бы награду за поимку государственного преступника Хашима Тачи и прочих его приспешников.

16. Danilo

Danilo Well-Known Member

От элиты зависит очень много. Сейчас на наших глазах сербская элита губит Сербию, демонстрируя свои имперские комплексы. Не ожидала ни от Тадича и Коштуницы, ни от Эмира Кустурицы. Народ воспитывать надо. Если бы лидеры страны и ее элита сказали, что отделение Косово – нормально, что здесь нет трагедии, что надо признать независимость, что это искупление грехов Милошевича, Караджича и прочих преступников, что надо радоваться свободе косоваров, то не было бы никаких поджогов и бесчинств. Дипломаты бегут только из варварской страны. Черногория оттого и ушла, что знала, что в Сербии слишком много империалистов и колонизаторов, что Сербия станет камнем на шее, а черногорцы, умницы, хотят в ЕС.
    Тадич, Коштуница и Ко рассуждают, как Сергей Бабурин, Константин Затулин и Сергей Кургинян. Элита говорит глупости и бьется в истерике, а плебс делает глупости и жжет посольства (а заодно грабит супермаркеты). При этом страшные албанские фундаменталисты никого не трогают, едят торт с символикой США, молятся на Европу и просят сербов вернуться в парламент. Сербия – такой же осколок империи "Югославия", как Россия – осколок империи "СССР".
    Каждый россиянин, поддерживающий Сербию, подливает масла в огонь и разжигает кровавый конфликт на Балканах. Если бы не вмешательство России, Сербия не стала бы возражать против отделения Косово. И Приднестровье, и Абхазия, и Южная Осетия – это все наших рук дело, наши козни, и пролитая там кровь – на нас. Джерело

17. Sandy

Sandy GRAND

Опять цитируете известную российскую клоунессу, пан Данило? ;)

Здесь почему-то долго смеялся :D

18. Danilo

Danilo Well-Known Member

Авжеж, а хто проти?[​IMG]
    Глава держави особисто переконався в маневрених можливостях танка "Булат".

Додано через 1 хвилину
    Сміх без приводу-ознака, ну самі в курсі.:)

19. Дуд@риК

Дуд@риК Well-Known Member

Чув що націоналісти влаштовували акцію протесту що до подій у Косово. Висували вимоги засудження Україною самопроголошення псевдодержави Косово. Цікаво що з цього вийшло? Хто що знає про це?

Додано через 17 хвилин
    Правильно. Я теж вважаю що треба вірити в себе і покладатися на власні сили. Бо ніхто не дасть нам щастя-долі, но тілько ми самі, і ніхто не захистить нас краще за нас самих. Досить вже вважати себе нікчемами і слабаками, які самі ні на що не здатні, що обов`язково треба до когось тулитись, перед кимось плазувати, продаючи за "заступництво" свою Волю. НЕ ТРЕБА!!! Геть рабські замашки. Ми Велика Нація! Древній, Мдрий, Високодуховний Народ! Ми Сильні! В нас в крові лицарський дух козацтва! Пам`ятаймо це. Усвідомлюймо це. Вірмо в себе і свої сили. Ми все зможемо чого захочемо!

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ура товарищи!!!!Ура!

Додано через 8 хвилин
    Хлопці покладатися на власні сили потрібно,але ще потрібніше вміти оцінювати їх.І діло не в рабських замашках а в тверезому розумі.Ми можемо хоч які лицарі бути ,але випущені 20 ракет з ядерними боєголовками,за 20 хв зруйнують більшу частину України,і ніякий дух нам не поможе.Тоді треба було думати,коли відмовлялися від ядерної зброї.А тепер вже пізно,потрібно шукати захисту у когось сильнішого.І напевне нам потрібно все таки йти до НАТО.

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)