Косово поставило на вуха ООН, НАТО і Росію

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Samojlovu4, 17 лют 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Danilo

Danilo Well-Known Member

Відповідь: Косово поставило на вуха ООН, НАТО і Росію

Так, особливо таким непримиримим як от Ви.:)
    Гадаю винним можливо рахувати як завжди комуністичний режим сперше Тіто а потім послідовника серба Мілошевича. Цю чуму принесли саме православні серби. Однак не можна звісно ігнорувати екстремізм косовських албанських угруповань. Де першопричина, а де слідство важко тепер... Тим більше на цьому грають великі гравці світу.

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

:no: Нізачот! Я найпримириміший серед примиримих! А от Ви...:D

Додано через 2 хвилини
    Взагалі в принципі я згоден, тільки б поміняв слово "комуністичний" на "більшовицький". Але у даному випадку війна була після його падіння.

3. Danilo

Danilo Well-Known Member

Мав на увазі не ізраїльтян, а лише відому рису характеру. Вже більшість країн визначилася, а наше МЗС мовчить. До речи Яценюк, коли очолював МЗС висловлювався за визнання незалежності Косово. Може я погарячкував, а може він не єврей?:)
    Тут детально про країни які визначились
    США и большинство стран Европы признают независимость Косова

4. zenyk

zenyk Well-Known Member

ну і тим не менше саме Великобританія, незважаючи на це, однією з перших визнала незалежність Косово!

Шось я також не розумію, в чому особисто Ваш інтерес критикувати факт незалежності Косово?

5. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Так я уже объяснил, что это опасный прецедент. Великобританию НАТО и США не даст развалить, а вот другое государство...

6. Danilo

Danilo Well-Known Member

Невже за Російську Федерацію переймаєтеся?:D

7. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

В такой же степени как и за Украину

8. zenyk

zenyk Well-Known Member

а за Україну могли б і більше переживати ніж за росію....всетаки ж на Україні живете!!!

9. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Может, еще как может... :)
    По случаю вспомнилась старинная присказка - " когда (ну, сами знаете - кто!) родился - еврей заплакал..." :D

• Подобається Подобається x 1
  10. coolzak

coolzak Well-Known Member

Можна скільки хотіти гнати на проклятих москалів але все те признання може вилитись в війну гарячу дуже швидко-Македонія на черзі на розрив разом з Боснією.Курди як вискочуть то теж війна на всю катушку з турками сірійцями і іранцями.В Африці наплодиться князівств королівств і інше.Іспанія буде в дупі з басками і каталонцями.В мутній воді звичайно краще рибу ловити але всім хто хлопає албанцям треба вжити мозок а то як в радянські часи тільки кляскати по команді то є трохи мало.Цим кроком Штати і іже з ними кажуть-ООН Європейська Юнія в попу,ми господарі свого слова-хочем дамо але коли хочем заберем.Це повернення до політики лома коли той хто сильніший той правий.Хто зараз з протистоянь з США вийшов нормально-тільки Корея яка МОЖЕ має атомну бомбу і тепер всі бачуть що треба озброїтись до зубів інакше зітруть коли наберуть охоти.Мій висновок -помаленько скуповувати консерви і рити бункер бо де і коли гахне невідомо і чи часом Україну не розділять де гарантія?Нема і не буде бо була в нас бомба та Кравчук ******* продав

11. Danilo

Danilo Well-Known Member

Пане coolzak... поки Ви не в бункері:). З всього того я затямив лише одне: Штати-сила, Раша-НЕ сила!:no::D І ще те що Ви належите до групи ностальгуючих за бомбою.:sad:Українці - рільнича нація, будівники носії культури, просвіти! НЕ ординці-завойовники-загарбники-ушкуйники!

12. Sandy

Sandy GRAND

Скажімо так, Україні за Російську Федерацію перейматися теж варто - адже сусіди. Нехай краще у північного сусіда все буде гаразд, аніж там будуть якісь негаразди з територіальною цілісністю чи (не дай Боже!) з громадянським миром.

Ключова фраза. Екстреміста Слободана Мілошевича було віддано під Гаагський трибунал, і якщо б він не помер у в'язниці, обов'язково отримав би свій вирок. А екстреміст Хашим Тачі замість в'язниці зараз очолює незалежну державу, яку вже багато хто визнав, та незабаром буде прийнятий у найкращих будинках Парижу та Лондону...

13. Danilo

Danilo Well-Known Member

Україна тоді вже буде в НАТО під захистом спільноти. А газ ми в Туркменії купуємо і будемо купувати.

Додано через 1 хвилину
    А Луговий -вбивця Литвиненка тепер нардеп Гос Думи, і вся різниця що у Лондон не може поїхати а Х. Тачі може. Так хто бандити?

14. Sandy

Sandy GRAND

Це доведено?

15. Danilo

Danilo Well-Known Member

Косово: прямо по Путину

Между прочим, на стороне сербских националистов воевало и некоторое количество их единомышленников из России. Недавно в Интернете появился видеоролик, героем которого является не кто иной, как Эдуард Лимонов, который в ту пору был еще полным национал-патриотом. Он сначала беседует с Караджичем, а затем допускается сербами к станковому пулемету с оптическим прицелом и, тщательно прицелившись, начинает обстреливать расположенный под горой боснийский город - вероятно, Сараево. На всех балконах и окнах города видны одеяла и полотнища, с помощью которых жители укрывались от прицельного огня сербских снайперов, которые стреляли "по всему, что движется", включая детей, женщин и стариков.
    Разгром боснийских сербов не остановил Милошевича. Он принялся за Косово.
    Итак, косовский "особый случай" состоит в том, что Европа и США не хотят мириться с тем, что в Косово вновь могут появиться сербские войска. В любой момент к власти в Сербии могут прийти радикальные националисты, спровоцируют в Косово конфликт жителей сербских анклавов с косоварами и поспешат на помощь своим соотечественникам. Возможны и другие сценарии с тем же концом. И начинай все сначала! Опять война и кровь в центре Европы.
    Весь текст

16. Sandy

Sandy GRAND

Пан Данило, Ви очевидних речей не розумієте, що я тут можу вдіяти? Останній раз спеціально для Вас ще раз повідомляю:

ВБИВЦЮ ЛИТВИНЕНКА НЕ ЗНАЙДЕНО. КРАПКА.

P.S. Море там -> (с)

17. Danilo

Danilo Well-Known Member

Что албанцам до того, что сербы теперь демократы, что Милошевича нет в живых, что умер он в тюрьме, что за геноцид против мусульман ответили многие функционеры и военные бывшей Югославии, что их судили в Гааге?
    Албанцев даже не умиляет то, что сербы отпустили черногорцев на все четыре стороны, отпустили ласково, по референдуму, без войны. Они хотят обезопасить себя на будущее, они, наверное, вздрагивают от звуков сербской речи. Люди простые, неученые вздрагивают, не умеющие рассуждать и не знающие, что народ (сербы) не отвечает за своих негодяев типа Милошевича, Караджича или Младича.
    Валерия Новодворская весь текст

18. Sandy

Sandy GRAND

Ну а про Тачі що скажете? Янгол, нє? ;)

19. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

В Донецькій і Луганській областях росіян біля 40%. (мелете!!!), албанців в Косово 90%, а не 98%!!!

тут ще треба добавити, які були б результати референдуму, якби росіян спочатку озброїли, влаштували в Донбасі війну, а потрім почали проводити референдум???

Думаю в законодавстві Сербії також є статті КК за сепаратизм.
    Не нагадує, УПА воювала на своїй землі, а не в Курській області Росії.
    Запізнилися з прогнозами - вона вже давно її втратила.
    Раз албанці Косова хочуть жити в своїй національній державі, то вони повинні репатріюватися в Албанію і все. Для цього не потрібно ні воювати, ні створювати окремі держави. Для чого світу 2 Албанії???

Гриценко нехай спочатку навчиться керувати Кримом, а то у нього масові самозахоплення землі, у т.ч. і татарами, а він тут філософствує!
    Я давно зауважив вашу ідейну непослідовність: в "Єврейському щасті" ви вступали як сіоніст, а тут вже стали антисемітом - у вас 7 пятниць на тижні!!!:D
    МИ???:eek: А ви виявляєть ще й москаль, бо це вони купили весь туркменський газ:D

• Подобається Подобається x 4
  20. Danilo

Danilo Well-Known Member

І шо?;)

Моє ставлення сформоване такими авторитетними людьми як Новодворська, наприклад. Ви прочитали її статтю, я навів посилання?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)