Косметика для проблемної шкіри.Хто чим користується)

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Lvivska Kvitka, 6 вер 2014.

1. Irishka sun

Irishka sun Member

На мою думку їжа, спорт, статеве життя та ще багато чого має вплив на стан шкіри, але слідкувати за всім цим, коли в тебе робота та дитина дуже важко і хочеться себе чимось побалувати:) Тому я для себе вирішила іноді відвідувати салон краси, щоб професіонали займались цим:cools: Пробувала в різних, але найкращий ефект отримала в салоні нава, в тц Роксолана. Вони використувають якісну німецьку косметику, яка діє з першої процедури, а шкіра виглядає підтягнутою та свіжою довгий час.

2. AlinaRoy

AlinaRoy Member

Я люблю користуватися маслами для шкіри, а креми не купляю вже давно. Особливо подобаєтся кокосове - можна наносити на волосся, обличчя, руки і все тіло)

• Подобається Подобається x 1
  3. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

О я теж чула за кокосову олійку,хочу собі придбати для волосся.А ви яку саме купуєте і де?

4. MyruSlava

MyruSlava New Member

для проблемної шкіри то до дерматолога чи до косметолога треба.. в мене тонка суха шкіра і сипало постійно. в центрі знайшла салон нава з німецькою косметикою. діагностику шкіри зробили. графік відвідувань запланували. пройшла курс професійного догляду. файно, тепер проблем не маю, вдома собі тільки вмиваюсь та кремом користуюсь захисним

5. exsbar

exsbar миється в бані

спробуйте косметику мертвого моря

6. Svetusa

Svetusa New Member

Згодна з Вами! Дуже професійнний салон:) З першого вібвідування пішла до дому "свіженькою" и счастливою ) :yahoo:

7. lorens

lorens миється в бані

Крем Акнестоп мені дуже допоміг. Але ним треба періодично користуватися для підтримки ефекту.

8. Irina Serova

Irina Serova Well-Known Member

Стан шкіри може свідчити про внутрішні проблеми організму. Досить часто буває, що проблеми зі шкірою викликають збої гормонального фону. І в таких випадках однієї косметики буде недостатньо.

9. terRen

terRen Дуже важлива персона

10. windrunner

windrunner Active Member

я віддаю перевагу ізраїльській та європейській косметиці. такі фірми як onmacabim, ella bache, jean darcel. мені радить її мій косметолог. я дуже задоволена)

11. Anns

Anns миється в бані

А чи варто взагалі користуватись косметикою, якщо в вас проблемна шкіра?

а де твій аватар? :)