Косметичний ремонт, вибір фарб

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем MaksymK, 1 бер 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Poradnik

Poradnik миється в бані

2 шари давали, цого цілком вистачило.

2. BastardO

BastardO Well-Known Member

А скільки квадратних метрів можна пофарбувати одною банкою "снєжки" (5 л.) ? А то стараюся прикинути,кіко її треба буде.
    Площу стін ще не підрахував,а стеля - 60 кв.м.2

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

На банці написана оптимальна площа. Але реаліі інші. Якщо ложити валіком на ГКП, то потрібно два шари. Почніть зі стелі. Все одно білий колір. Не вистачить, візьмете ще одну банку і емпіричним шляхом визначите розхід. Виробник заявляэ шість з чуть-чутьом метрів квадратних з кілограма фарби. Але поверхня може мати різну поглинаючу властивість, тому норму варто збільшити.

• Подобається Подобається x 1
  4. Bira

Bira Well-Known Member

Думаю 6-8 м з 1 літра фарби. Ну і дивлячись від поверхні, це правда.

5. Poradnik

Poradnik миється в бані

6. Bira

Bira Well-Known Member

Прикольна акція! Шкода, що пропустили. Напевно на дачі були...

7. katrinache

katrinache Member

Снєжка зараз ще й проводить розіграш поїздок в Емірати

8. Bira

Bira Well-Known Member

Вічно вони щось придумують. Невже реально виграти поїздку...
    Що для цього потрібно?

9. VasMT

Я би цих двох "ремонтників" забанив би, без права повернення...
    Щось вони мені двуликого Ануса нагадують...

• Подобається Подобається x 2
  10. palmir

palmir Well-Known Member

Ото і я маю питання по фарбуванню стін. Тре перекатати 200 квадратів білою снєжкою. Стіни фарбовані також білою снєжкою, але вже напевне літ 10 тому. Так розумію, що стіни тре перетерти, є кілька вм’ятин - їх зашпаклювати, і дальше то все перефарбувати валиком.
    Питання - чи тре перетирати? Бо щось не маю бажання, але так розумію, що інакше фарба може погано лягти, і місцями відвалитись. Або не перекриє бруд (в кухні на стелі є велика жовтява пляма - один раз слон зверху не втримався, і наробив)). На стінах пару штрихів олівцями, і купа відбитків від рук))
    Чи може якимось грунтом перейти, і не перетирати? Чи може ні грунтувати і не перетирати, а просто пофарбувати і крапка?

Щодо розходу виробник пише 1л/14м2. Але так розумію то на один прохід, і якщо 2 рази, то якраз вийде 1л/7м2. Та?

11. VasMT

Та.
    Перетирати не треба. Грунтувати не обов'язково. Пошпакльовані місця бажано прогрунтувати. Два рази малювати обов'язково. Другий - після повного висихання першого.

• Подобається Подобається x 1
  12. palmir

palmir Well-Known Member

А по паркету підкажете?))
    Кілька паректинок є засовганих, і кілька мають глибші вм’ятини. Загалом все решта в нормальному стані, але з цими кількома треба щось зробити.

13. VasMT

Я застелив килимове покриття і не парив собі мозок. А серйозно, то не знаю. Не займався.

14. Finya

Finya enjoy the silence

а де твій аватар? :)