Відповідь: Корупція. Мій допис №90 ця сторінка про міліцію 2 випадок. Постраждав лише барига-таксист, який хотів 25 гривень за 1,5 км!:p
Відповідь: Корупція. а хто потім вилоговину, що утвориться, засипати буде? кільо тротилу - то таки не жарти! До того ж - як дрібні друзки розлітатимуться - та комусь в око попаде?
Відповідь: Корупція. Це не можна трактувати як хабар, оскільки міліціянт не мав пропустити Вас відповідно до своїх трудових обов*язків без винагороди(метро фактично зачинене, після 00.00 він нікого пропускати незобов*язаний). Ви йому просто доплатили за надурочну, так би мовити, роботу. Нагорода хоч і незаконна, але не хабар.
Відповідь: Корупція. Кіло - це приблизна норма для добре завантаженої фури, для будівлі аптеки нормально. Розподілити по стінах так, щоб вона просто осіла, як це роблять зазвичай при знесеннях будинків. А перехожих треба буде попередити, щоб близько не підходили, потім на руїнах пофоткаються
Відповідь: Корупція. А як Ви прокоментуєте такий розповсюджений вид винагороди: коробка цукерок для бібліотекарки за книгу, яку не можна виносити з читалки.
Відповідь: Корупція. Не що інше, як зловживання службовим становищем, однак через малозначність не є суспільно небезпечним, а відтак і не є злочином. Але і не хабар (вище писав, що таке хабар).
Відповідь: Корупція. Так от вона і одержала незаконну винагороду за те, що використала службове становище. Масштаб, звичайно, не той.
Відповідь: Корупція. Не погоджуюсь. Я ж наводив приклади. Далеко не завжди. Може бути, що постраждалою стороною буде третя особа - не той, хто дає, і не той, хто бере.
Відповідь: Корупція. або той, хто хабар проворонив - тобто поки вимахувався та ціну набивав - то Олійник зробив знижку...
Відповідь: Корупція. я не мав на увазі сторону, яка бере участь у хабарництві, третя сторона, майже завжди.
Відповідь: Корупція. Просто часто буває, що третьої сторони нема, тоді все нормально. А от хабарництво у судах завдає неабиякої шкоди. Особливо рейдерство. Це просто окрема тема.
Відповідь: Корупція. отакого не буває. якщо я дав взятку, щоб поступити у навчальний заклад, значить не поступив інший...
Відповідь: Корупція. Чого ? Щоб відкрити перші заводи Кока-коли під Києвом ..тодішньому міністру посприяли фінансового ... Хто тут постраждав ?
Відповідь: Корупція. Як Ви її ніжно назвали ! це щось типу цьоця-дрипця з фінансовою косою? А це ж у перекладі псуття -гниття ! так би мовити соціально-духовний карієс !
Відповідь: Корупція. Форум'яни! Може хтось із вас має теоретичні наробки як позбутися корупції у медицині, у наших лікарнях? Бо більшість пересічних громадян найбільше стикаються із корупцією не у податковій чи у правоохоронних органах, а саме у медицині (я висловлюю свою думку). лікарі мене просто морально вбавають своїм прагненням до наживи. Якщо ґрадуювати шкалу хабарництва по лікарнях, то, на мій погляд, найбільше зловживають саме у обласній лікарні, а найменше у звичайних поліклініках.
Відповідь: Корупція. Хех...Знаєте, це практично неможливо зробити "рядовим" громадянам. Я, якось сіла, поміркувала, і вирішила, що лікування у "державних" лікарів, виливається в таку ж копієчку, що і в коммерційних. Зараз, практично ніколи не звертаюсь до них.:no: