Відповідь: Корупція. щоб працювали професіонали — треба зробити вищу освіту якісною і безкоштовною (або кредит на освіту), а не таку, коли мама продала дві свині й одну корову та доця вчиться на лікаря.... хоч сама дуб дубом.... звідци все починається... я на історичний факультет у 93-му не поступав, бо грошей не було, баттьки сказали що глухо як у танку...
Відповідь: Корупція. С подьема ЭКОНОМИКИ!!!! :eek: Вы чо?Еще не поняли этого? А на данном этапе НИЧЕГО не делать.... главное не мешать ЭКОНОМИКЕ! Все само реорганизуется!
Відповідь: Корупція. Неправильна відповідь! Боротьба з корупцією має починатися з того, що конкретно ви і конкретно я перестанемо давати хабарі, іншими словами припинемо бути корупціонерами. Тільки вилікувавши спершу себе самого можна говорити про лікування інших. Інакше ж уся ця дискусія є порожньою.
Відповідь: Корупція. щось воно нагадує мені комуністичні гасла... все починається з тебе.... не погоджуюся... все починається з усіх, а не з окремого індивідуума...
Відповідь: Корупція. Воно може нагадувати щозавгодно, але якщо хтось щойно дав на перехресті 10 гривень мєнту на лапу, а потім приходить сюди розглагольствувати про, як треба боротись з корупцією, то це є принаймні недоречним
Відповідь: Корупція. 100% Філософів на форумі вистарчає :rolleyes: Всі чекають поки всі зміняться, економіка зросте... От тоді і стануть чесними :D
Відповідь: Корупція. А може в Канаді нема корупції, бо там змалку привчають стукати на ближнього. У нас же стукати нєззя, навіть якщо.... окрім П. Морозова.
Відповідь: Корупція. Згоден. Але у нас так не вчать, на відміну від Канади. В Німеччині поставив машину не в належному місці - кожна бабка повідомить поліцію - тутже!
Відповідь: Корупція. Для початку, треба провести пересадку тих (правоохоронних, тіпа) органів. Пересаджати злодіїв у погонах. Тоді з'явиться сенс повідомляти. Якось у нашому Грілі хлоп, з дружиною, з малюком, сидів, пив (кожний -своє). Довгенько сиділи, добряче попили. Машина під дверима бару. А водій лише один, гатОвий. Я подзвонив: -реб'ята, пришліть зі "служби доставки п'яних водітєлєй", поки не вбив когось. -Записали, зараз підішлем, а номер машини продиктуйте... Результат - через 40 хв. мертвий придурок посадив жінку/дитину в машину і в'йо, по кварталу круги-крєндєля виписувати. Вилетів на тротуар. Розгаратав піддон. Хв. 10 не міг на дорогу зповзти. "Архарівці" навіть не смикнулися: бо ... мєнтяра! Шкода (прости мене Господи), що того разу не вбився, придурок...
Відповідь: Корупція. Відмазка. Нєзачот Хто пересаджає, і по яких критеріях визначить злодій це у пагонах чи ні? Знаєте таких кришталево-чесних-правдених і справедливих? До речі генерал Львівської області пообіцяв по 1000 грн. премії дайцям за кожного виявленого випившого мєнта за кермом... Наша п"янка і опасна і трудна (с) Служба
Відповідь: Корупція. Десь читав, що у Києві з"явилися чесні і принципові ДАІшники: вони чесно і принципово не отримують заробітну плату!