Відповідь: Корупція. Мона продовжити думку? :rolleyes: Щоб правоохоронні органи працювали професійно - необхідно щоб у них працювали професіонали. Щоб там працювали професіонали, потрібно забезпечити чесний конкурсний відбір (реально? - Нє! ) Щоб професіонали чесно працювали - потрібно забезпечити їх надійний соціальний захист ( :o ) І т.і.:cool:
Відповідь: Корупція. Мона продовжити? Як би ми не крутили і який довгий шлях би ми не стелили, а все починається з голови, нє?
Відповідь: Корупція. Нє. Я особисто переконаний, що починати треба з себе, завжди. Інакше, борючись з корупцією (яку чомусь всі звели до вузького банального давання хабарів), ми породжуватимо нову. А так, сьогодні у нашій державі боряться не із злочинністю, а з правоохоронними органами.
Відповідь: Корупція. :D :D :D :D С Данилы...само собой...но его уже не переделаешь!:cool: С ЭКОНОМИКИ надо начинать..оттудо..все беды наши ростут...будет мицна экономика...будет на много меньше коррупции.... Много ли..пересичный громадянин...сталкивается держчиновниками? Это только акулы бизнеса в основном!:p Вот пример...с торговлей...подхожу к киоску ...за пивом..а там черга...повернулся и через два шага другой..и черги нема...все!Ладушки! :cool: Т.е....вопрос с хабарниством..в сфере торговле решен!Так и в Державе надо!:D
Відповідь: Корупція. Фигня!!!!!!!!!!! (количество воскл. знаков может не совпадать) С економики - слишком абстрактно. Вы мясо, мясо давайте! (с) :D
Відповідь: Корупція. Ну от почали Ви з себе. А інші - не почали і що? Ну добре, стали Ви інші, а начальство - ні, довго протримаєтесь?
Відповідь: Корупція. Обьясняю по новой...:cool: Допустим...останавливает меня гаишник..."просто так"......при налиичи нормальной зарплаты,я оставлю ему визитку своего адвоката...который с гаишником "разберется" согласно Закону... а еще и денег с него с дерет..за простой клиента! В следующий раз...гаишник подумает...останавливать..или нет "просто так"... :cool:
Відповідь: Корупція. стикатися з чиновниками доводиться нечасто, зате коли вже зустрів таких на шляху :D так просто не відпустять... звичайно, та система конкуренції, як я Вас зрозумів, то штука непогана наприклад: треба довідку, дозвіл і т.п. хочеш - чекай по закону 20 днів, а хочеш - доплатив скіко треба, і є за 2 дні. Тільки дві умови: офіційна такса з %% для чиновника за наднормову роботу , і вже якщо є по закону 20 днів для гарантованої видачі того дозволу, то щоб САМЕ ТАК і було!
Відповідь: Корупція. Чтоб нормальная зарплата была в наличии, с кого нужно "начинать"? :rolleyes: :D А гаишник че, своих троих и жену-стерву визитками кормить будет? :D
Відповідь: Корупція. C подьема ЭКОНОМИКИ!!!!!!! И как следствие увеличение Держбюджету для НОРМАЛЬНОЙ зарплаты гаишнику!!!! А гаишник че, своих троих и жену-стерву визитками кормить будет? :D[/QUOTE] Из Держбюджета и будет!!!:cool:
Відповідь: Корупція. Ну, не знаю... может быть я слишком молод и неопытен... но мне кажется, что "подъем економики" - это уже конечный результат каких-либо конкретных действий :rolleyes:
Відповідь: Корупція. Ну так, збільшити бютжет, щоб нахапали, кому ще мало за теперішніх умов і державної політики кожне збільшення пенсії чи зарплати (н-д, вчителям) на 10-30-50 грн одразу плавно переростає в ріст цін на ринках і в магазинах. нє, тут треба якось інакше... :rolleyes:
Відповідь: Корупція. При все моем уважении к Вам Кэп.. позвольте с Вами не согласится! Только "сытый" может быть справедливым! А "голодный"...токо и думает...где пожрать достать!:D При хорошей зарплате...и страхе ее потерять (еще одна состовляющая борьбы с коррупцией :cool: ) гаишник..на хабари не пойдет!! А для этого есть Закон о Держбюджете...где все расписано! И Гарант Конституции..его подписывает!:cool: С одной стороны...оно вроде и так..а с другой? Экономика вещь интересная...саморегулирующаяся...если где то возрастает спрос...туда и рвется капитал.... Так что...подьем цен...будет не адекватным...подьему зарплаты...
Відповідь: Корупція. так от... для львова чоколяда є нормальною, тобто мінімум корупції — це не корупція... саме це я й маю на увазі....
Відповідь: Корупція. ага.... "на лапу" постійно даєш, але це не корупція... з малих літ приучаєш "платити" і не виросте корупціонер?... тоді що це?...