Відповідь: Корупція. А що,про негрів правду кажуть,що "безпредєльщики" і мають все(і закон) в одному місці?
Відповідь: Корупція. би сказав що негри займають нішу циган тут плюс в них модно бути гангстером. і тут кримінальне покарання досить мякі як на українські мірки та і як правила відсиджують тут тільки половину терміну в досить комфортних умовах
Відповідь: Корупція. І серед пацієнтів бидла багацько... А Ви,що,за всіх розписуйтесь,рупор народу прямо. Завжди думаю,я не про фонди,а про закон. Було б бажання,закон завжди можна прийняти.За кордоном платять і більше податків,але страхова медицина є.
Відповідь: Корупція. ви за якими ознаками так характеризуєте, не вже по манерам, лікарю Шахрай? Де ви бачете всіх, я під своїм дописом розписуюсь і під ніяким іншим, а порівнювати мене і штучною річчю, то є дурний тон, лікарю, а ви кажете бидло... звичайно ви про то не думаєте, я казав це, а думати тра' бо з кишені нашої фістерської гроші йдуть, країна не годна зарез створювати ше один бюрократичний орган, хочаб най пдв зменшать, тоді й про збільшення соціальних витрат можна говорити, поки держава буде думати про казну а не про нарід толку не буде.
Відповідь: Корупція. Ось Ваші слова. Додано через 8 хвилин Ставленням до лікаря. Будьте лаконічнішим,рекомендую.Страхові внески сплачує людина страховим компаніям, на них вона(він) лікується, не тре ніяких додаткових державних фондів.
Відповідь: Корупція. Я вашу логіку у цьому дописі не зустрів... ТОбто хто хоче той платит, а хто хоче та не може йдіть до дітька!
Відповідь: Корупція. Да согласен коррупция на западной Украине это ваще малина, тут одними взятками сотрите под Львовом каких домин по настраивали, у? другое дело Донецк, долбаный пролетариат взяток не дает, а самому никак не взять, тугие блин москали на подьем...
Відповідь: Корупція. киркою в карьерах зарабатывают, ну еще там промышленность развитая, они там как муравьи все как один, друг мой там работает, так постоянно жалуется на Доньбас, он то привык тут кроме з/п домой приносить еще магарычи, а там такого нету, там люди скупые и непонятные, злые одним словом...
Відповідь: Корупція. Хто турбується про своє здоро"я,той і сплачує. Це ж Вам не совдепія.Але перелік мінімальних медичних послуг має бути. І,взагалі,що Ви з лікарем сперечаєтесь,нам лікарям видніше як лікувати хворих. Додано через 2 хвилини Не вірте йому,його слова далекі від реальності. А хабарі є скрізь по Україні,десь більше,десь менше...
Відповідь: Корупція. Як навит то вуґлє з копанок дістАє, то що хлоп за "здрасці" , то вуґле зпродає ? :p
Пропозиції щодо подолання корупції в Україні http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=108126964&cat_id=108120883 Додано через 51 хвилину Просимо Вас надавати свої пропозиції щодо усунення конкретних проблем, які створюють умови для корупційних дій, заповнивши розміщену нижче форму. ПРОПОЗИЦІЇ щодо подолання корупції в Україні № п /п Проблема, яка потребує врегулювання Пропозиція щодо вирішення Рівень регулювання Профільні органи влади Бажаний термін врегулювання Примітка Форму для надання пропозицій можна отримати у вигляді файлу формату Word (20 Kb) Заповнену форму просимо надсилати на адресу: korup@kmu.gov.ua Ознайомитися з текстом внесених пропозицій Ви можете в додатку.
Відповідь: Корупція. Змінити закон про корупцію. У нас корупція вважається лише тоді, коли, є зафіксовано хабар. В інших випадках, чиновник робить що хоче... Друге, замість адмінштрафу - звільнення з посади.