Відповідь: Корупція. ну але ж не всі такі вумні, як Ви після спілкування з галичанами і не у всіх від того спілкування пішли незворотні процеси, нє? Додано через 1 хвилину Шо сАме?
Відповідь: Корупція. ні слова далі явно було написано - зовнішній вигляд Ахметова та покійника Кушнарьова - А Янукович - то вже ваші еротичні фантазії Що Янукович, що Колєсніков - то якраз приклад справжньої депутатської мармизи - от про них я якраз і не згадував -- От галицька інтелігенція, до речі, Romko'у - зовсім протилежної думки, ніж ви Тепло вітала Януковича, аплодисментами і стоячи Так і норовила "отця нації" якомога краще "в саму дірочку поцілувати" - так що свої претензії їм і висовуйте у вас своєрідне трактування тодішніх подій нагадаю - німцям і без того було непереливки - вони були не в стані свій фронт втримати - не те що комусь допомагати і "п'яна матросня" - то ви тут теж плутаєте один загін одного штурму - і подальшу багаторічну громадянську війну - достатньо було лише німецького "невтручання" - і "оголення" фронтів. А злі солдати з окопів - то вже була не зовсім "п'яна матросня" ні - в мозку. У східних олігархів, крім всіх типових рис - ще й мозок є. Додано через 5 хвилин Миху - то у вас "незворотні зміни" Ще ніколи не бачив, щоб галичанина "попустило" - хоча навпаки, коли нормальна людина перетворюється на "автохтонного галичанина" - бачив Так що скажете, знавцю СЕС та "медицини зсередини" - з проректором ви троха облажалися? До речі - нагадаю - орден "Дружби народів" отримували люди, діяльність яких була пов'язана з іноземцями == Ото Миху - вітаю вас з черговим пуком в борошно
Відповідь: Корупція. Судячи з Вашого відношення до галичан, Ви напевно москаль. а що до відношення проректора медінституту до медицини.... може Ви і праві, я більше скажу: таке враження, що більшість випускників медінституту теж не мають відношення до медицини. Тому "пук" вийшов саме у Вас, нє? НЕМОЖЛИВО БРИЗГАТИ ЖОВЧЧЮ І ГОВОРИТИ ПРАВДУ.
Відповідь: Корупція. Угу...перевага Ахметова перед Сенчуком то те,що Сенчука вбили,а той сам волів вбивати(тепер,мабуть не своїми руками)...
Відповідь: Корупція. ото як наступний раз литимете лайно на лікарів - нагадайте си. тобто вам мало видалося - ви поправити вирішили? То наведіть приклади випускників медінституту, що не мають стосунку до медицини. Столярі? Паталогоанатоми? Хто? Інший факт - що в медінституті працюють не тільки випускники медінститутів - у вашій біблії таке не написано? ви напевно у чомусь помиляєтеся - та най вам так і далі видається. Так буде вам же й спокійніше - невідомі вороги зруйнували Галичину, і бідні галичани, як завше, потерпілі. "Іване, давай-но тим москалям по писку надаємо!" - "А якщо вони нам?" - "А нам то за що?" -- Ви не знаєте достеменно про діяння Сенчука - то нащо марно говорите? Та й тепер вже ніхто не дізнається - на мертвих справи не заводять. От Ахметов - той поки що має розум, щоб навіть будучи "на хвилі" - не зариватися. І не допускати до ситуацій6 коли тебе можуть як бика на бойні - замочити.
Відповідь: Корупція. Додано через 1 хвилину А хто ж його захищає?Та знаємо ми, ким був Сенчук і ким є та вся львівська банда. А,якщо Вам так подобається Ахметов і вся братва:bazar: і Ви вважаєте,що свої мільярди вони заробили в поті чола чесним бізнесом,тоді,як галичани тільки крали,ну,що ж - прапор в руки...
Відповідь: Корупція. знову повторю - це ваші еротичны фантазії воно десь типово на галицьких теренах -- Зі слів, що "Ахметов ззовні хоч на людину подібний" - ви вивели цілу теорію, зварганили ярлик - і у вас "всьо чьотко" А якщо я додам, що у Львові в церкву не ходжу - то й атеїстом мене обізвете == Хоча все значно простіше - як я вже зазначав - стараюся від рагулів подалі триматися Як маю потребу йти до церкви - то си можу в яку сільську завітати - туди люди ходять
Відповідь: Корупція. "в Києві та Донецьку виходять з мерсів особи, подібні на людей (доволі часто) - той же Ахметов" Та ви певно зовсім читати розівчилися? Ото вже не знав, що то можна вважати "захоплюється Ахметовим" == "особи, подібні на людей". Зазвичай таке словосполучення використовують, щоб образити? Чи на вашій Галичині - то комплімент? -- Що ви таке вживаєте - порадьте? Що дає такий непересічний результат? Горілки з пивом - ну явно замало буде! == Чи у вас то від природи? Додано через 2 хвилини ну та не всім бути успішними банківськими маклерами - правда? А воно якщо є попит на виписувачів лікарняних, а лікарів лають - то "попит породжує пропозицію" - ну десь так само, як худобу лікують ветеринари...
Відповідь: Корупція. не відмовляюся - саме так і є тільки якщо Ахметов здалеку нагадує людину - то львівські губернатори на кінець каденції нагадують кнурів -- Так виділіть мені у тій цитаті - "А у вас - .... ну щоб не образити - то людиноподібні щокаті створіння, "...голені істоти без мозгів і без коріння"" - де тут написано, що я захоплююся Ахметовим? -- Може, таки дасьте координати постачальника?
Відповідь: Корупція. Афтостеп, як то вам вдаєсі поставити мене в ігнор і одночасно читати мої дописи? Целепт, что лі? Чи може для читання знімаєте ігнор?
Відповідь: Корупція. Миху - їжте цукор. Або в аптеці без рецепту (жеби не дай боже відкатів не було) - купіть си щось, що пам'ять укріпляє та уважність покращує. Ігнор зняв - після того, як звернув уваги на ваші гречні "галицькі" сміхаха...хуньки. І тоді мене направду зло взяло - ото ж таке воно розумне, що Гаррі Поттер - реклама відьомства, і тут воно державу знає як розбудовувати! Ви хоч сінус пі/2 - зумієте без калькулятора взєти, чи то не панська справа - си голову такою юриндою морочити? От хабарі - то зовсім єнше! == Загалом, Миху - сподобалися ви мені Ви - еталон!
Відповідь: Корупція. Ви забуваєте,що у всьому світі люди йдуть працювати на підприємства(на панів) і віддають перевагу тому підприємству,де є порядок,стабільність(якщо про це можна говорити в Україні). І ще,я дивуюсь вам,що ви вважаєте донецьких злодіїв людяними і розумними,а львівських - поголовно рагулями.Для мене різниці ніякої... Додано через 4 хвилини Невже знання,як взєти без калькулятора сінус пі/2 - запорука успішної розбудови держави?Афтере,то чому ви ще тут,а не в ВР?
Відповідь: Корупція. Ви лікар-дієтолог? Додано через 50 секунд Всеж то ліпше, ніж ржання, нє? Додано через 2 хвилини Такє можут хіба НЕгаличани.... а нам галчанам без рах. машинки недоступне, розумнику.
Відповідь: Корупція. поржав -- Направду - у вас аргументів більше не залишилося? для вас, неуважного - наголошу - оскільки ви складнопідрядні речення не розумієте - то в даному контексті Галичанин = синонім поняття Тобто - не той, що народився на Галичині - а той, що у "Галицькому синопсисі" описаний