Відповідь: Корупція. у вас "абстрактні підходи". Вам приклади - а ви "Рибінко", а "електрон не бідує" - Миху, ми не про банк говоримо, а про об'єднання. Про стан "пшедреволюційний" - і сьогоденний. а "галичани не все лигнули" - ну що то у вас за спротив!!!!!! Поіменно чільників обласних продивіться - вони що, марсіани? чи москалі і кляті комуняки???? Хто можливість мав - той ввірвав, і з м'ясом. І ще насміхався над тим, хто можливості не мав - "тра' вміти крутитися". Ото і маєте!!!! ви самі собі збудували саме те, що зара маєте!!!! а те, що ви цього не розумієте - тут вже звиняйте - як бог до 30-ти не дав - то в аптеці не купиш.... Степаничу, львівське поняття "блат" - це вершина мистецтва корупції. Ви просто троха не в курсі - але тут ще за совітів "орден дружби народів" проректор медінституту собі купив. КУПИВ!!! за кровні заощаджені гроші!!!!
Відповідь: Корупція. Це не тільки "львівське поняття"! І таких "проректорів", "заслужених" і т.д. легіон!
Відповідь: Корупція. Та все я розумію,але прекрасно знаю,що в ті часи ешелонами все вивозилось:обладнання,техніка,комплектуючі.І не до Радехова,навіть не до Мостиськ... Почитавши всі Ваші дописи,починаю розумііти,що для Вас галичани - корінь зла на Україні... А,щодо медицини...Цілком щиро,Афтере Вам бажаю:дай Бог,щоб Ви ніколи близько з нею не знайомились(не як медик,а з іншої сторони)
Відповідь: Корупція. Маєте на увазі "Клепає"? Шо да то да. Але ж він може бути проректором з АГП, наприклад.
Відповідь: Корупція. але за рагульською звичкою - носа всунути можна ви ж не знаєте, про якого проректора мова? І навіть про те, що проректор медінституту - то не медицина? Чи у вас троха інший світогляд - тих кілька хабарів, жи ви дали в СЕС - дозволили вам всі розуми поїсти? -- Ліпше напишіть цитати з біблії про хабарництво - адже ви стверджували, що в біблії все описано? Додано через 1 хвилину а тепер - голосно - великим шрифтом - панове, звиняйте - я лопухнувся поспішив перднути - і випав з оркестри Додано через 9 хвилин стосовно "вивозилося обладнання" - брехня7 Тобто - напівправда. Тобто - "пилялося на металобрухт". Зі згоди і благословення "першого демократичного скликання" Стосоно "галичани - корінь бід" - ні. Рагулі - ось корінь бід. Спершу пхав в ігнор - щоб бздури не читати, а потім якось без логіна зауважив, що тут "середньогалицькі представники" дописують == Тому й кажу - оті лікарі, що ви на них жалієтеся - вони виросли не де-інде - а у вашому середовищі. І оті галицькі лікарі, на яких нарікає мих - є дітьми точно такого самого миха, з точністю до напуцованих мештів з гострими носами та вишиванки під піджаком в неділю. Тому й кажу - не вороги руйнували галицьку промисловість - а свої ж галичани. Хабарництво та корупція - теж не якість зайди то розвивають - а тут, в галіції, - самі ж галичани. == І як на мене - такий підхід - "крутитися і всьо в хаті мати, і все тєгнути до обійстя - знадобиться" - це наслідок рагульського світогляду. == І для того, щоб в тому переконатися - можна час від часу подивитися на тих биків в костюмах, що вилазять з мерседесів. Скажете - завезене поголів'я - чи місцеве?
Відповідь: Корупція. Ось визначення корупції з словника іншомовних слів : Корупція [лат. corrumpere] - підкуп; у капіталістичних країнах - підкупність і продажність, громадських діячів, політиків, урядових і службових чиновників. Державне вид-во політичної л-ри УРСР Київ 1955р. Щось тут про рагулів ніц нема ! НЄ ?
Відповідь: Корупція. Цікаво,вони тільки у Львові на "мерседесах" роз"їждають?Починаю гордитися.В Києві і Донецьку одна бідося.ніц не вміють крутитися...
Відповідь: Корупція. тоді на всеукраїнському рівні - прочитайте означення рагулізму - то явище було не настільки розповсюджене Потужний експорт основного продукту львівського заповідника почався саме в кучмівські часи -- Та й сам заповідник за Кучми добре розвивався, і видавав "на гора" все кращі та кращі кадри Але то таке - то несуттєве Тільки одне вам можу порадити - не садовий/буняк/куйбіда вам місто зруйнували - затямте назавжди! що "куча" в якій ви жиєте - її вигляд, запах та наповненість - залежить тільки від вас. -- А коли ви починаєте шукати винних, бо у вашій "кучі" надто багацько гною - то, звиняйте, рагулізм == Як в анекдоті про поручника - "ага, та свиня, що вам штани облила - вона ще й в них насрала" Додано через 1 хвилину Ото також типово - перша увага - на мерседес в Києві та Донецьку виходять з мерсів особи, подібні на людей (доволі часто) - той же Ахметов А у вас - .... ну щоб не образити - то людиноподібні щокаті створіння, "...голені істоти без мозгів і без коріння"
Відповідь: Корупція. навіщо, Миху? спілкування з правдивими галичанами у їх природньому ареалі - дає непересічні результати так як, Миху - визнаєте, що поспішили ляпнути і троха, за перепрошенням, пальцем в небо? чи далі впремося рогом - і будемо офтопами тікати від теми, НЄ?
Відповідь: Корупція. Я згідний з тим, що на Галичині надзвичайно високий рівень корупції. Може найвищий в Україні. Але якщо згадаємо історію, то ні за "доброї бабці Австрії", ні за Польщі такого в нас не було. Все це появилося завдяки "совітам". При цьому, без сумніву, учні перевершили своїх вчителів. Проте ніяк не можу зрозуміти, через що нам вдалося їх перевершити? Що сприяло цьому?
Відповідь: Корупція. Може, видамся вам назойливим - але таки через певні галицькі "ментальні особливості", які широкому світовому загалу стали відомі лише зара, НЄ, Миху? -- В двох словах - "спротив владі" виявлявся у масових крадіжках державного майна та покриванні злочинів одне одного. Тобто - "ділилися" - ото вам Мих, як спеціаліст, може багато про відкати розповісти Бо часто розповідає таке про цілі професії, що аж диву даєшся - наскільки ерудований чоловік Причому головне - сам все "умоглядно" вивів == На галичині крадіжка державного (в першу чергу - колгоспного, а з переїздом до міста - комунального, заводського і таке інше) майна вважалася достоїнством. Тобто - в держави слід красти! то не гріх - то заслуга! == І галичани просто не помітили, що держава то й ніби вже й їхня стала... == Як в анекдоті.... Щоб відівчити Холмса палити - Ватсон почав собі щоранку холмсову люльку чубуком до задниці запихати.... Холмс кинув курити, а от Ватсон своєї звички вже змінити не міг... == То був перший фактор другий - у шаленому хуторянстві галичан "заритий" вам будь-який галичанин скаже, що типові світові бізнесові схеми на Галичині - не застосовні Галичани - унікуми Ну, а далі - згідно терміну
Відповідь: Корупція. Коментарі відпадають... Все ясно з Вашими пріоритетами,чіста канкрєтно...:bazar:
Відповідь: Корупція. я так само можу про ваші дописи де "спонсори Лєніна" фігурують - таке ж написати Ахметов з виду цілком пристойна людина, ще й лице "дещо спотворене інтелектом" Кушнарьов покійний - теж Чи ви таке ж можете сказати про покійного Сенчука? Чи про Гладія? -- Чи ви хочете сказати, що Сенчук - високоморальний галичанин, якого бандити замочили за спробу підняти добробут галичан? - тоді дійсно з вами все ясно
Відповідь: Корупція. Ні,Афтере,я був про Вас кращої думки... Може і Янукович для Вас Має "одухотворйонний" вигляд? Може у Вас збереглися ілюзії,що Лєнін був вождем світового пролєтаріату?І німці просто спостерігали?Чи вірите,що п"яна матросня змогла б хоч годину протриматись проти кадрової армії(без німецьких штиків)? Але це вже відхід від цієї теми. Єдина перевага Ахметова перед Сенчуком - в більшій наглості,безпринципності,хитрості.