Відповідь: Корупція. Я от теж не можу зрозуміти , чого так медиків не люблять. Я розумію палкі суперечки про ДАЇшників... А тут на тобі, нащадки Ескулапа не вгодили =)
Відповідь: Корупція. Нє,правильніше буде - "воцерковленим" головним ідеологом компартії України. Додано через 2 хвилини Дай Бог,щоб Вам не довелось з ними познайомитись ближче...
Відповідь: Корупція. У цьому мабуть є деяка моя провина. Як я у суботу порушив тему корупції в медицині, так всі на ній затялися. Цьому є і природне пояснення. Недарма у нас в народі кажуть, що найдорожчим для людини є її здоров'я, бо його не купиш за ніякі гроші. Тому й тривожить нас всіх стан медицини.
Відповідь: Корупція. І нашо Ви то зробили?Якби не Ви,не було б корупції і Афтер з Степаничем спали б спокійно...
Відповідь: Корупція. Щиро кажучи, дуже вже мені приїлися наші лікарі, бо я ще змалку часто хворів. Та й матір у медицині проробила понад 30 років, то ж я її знаю майже зсередини.
Відповідь: Корупція. Спіть спокійно..."В Багдадє всьо спокойно". "На жаль від нас нічого не залежить..." Ліна Костенко
Відповідь: Корупція. Кореспондент.net Високий рівень корупції перешкоджає розвитку України У Європі вважають, що корупція загрожує розвитку демократії в Україні 30 Жовтня 2007, 10:07 Європейська організація Група держав проти корупції (GRECO) при Раді Європи оприлюднила результати дослідження про рівень хабарництва в Україні. За висновком європейських експертів, корупція в Україні становить серйозну загрозу демократії. Над звітом працювали незалежні експерти з Німеччини, Великобританії, Словаччини та Литви. Вони ознайомилися з українським законодавством у цій сфері та провели низку зустрічей з представниками урядових організацій. За висновком експертів, корупція в Україні становить серйозну загрозу демократії та верховенству права. Згідно з звітом GRECO, відповідною базою для реформ у цій галузі може бути проект Президента України На шляху до добропорядності. Документ містить також 25 рекомендацій щодо подолання корупції в Україні, серед яких, зокрема, створення окремої структури для контролю за втіленням національних антикорупційних стратегій. Цей орган повинен представляти не лише державні організації, а й громадські, та мати достатній рівень незалежності, аби здійснювати ефективний моніторинг. Група держав проти корупції відслідковуватиме втілення цих рекомендацій в Україні до кінця 2008 року. Раніше провідна міжнародна організація з боротьби з корупцією Transparency International також оголошувала результати свого дослідження, відповідно до яких рівень корупції в Україні склав 2,7 пункти, по 10-бальній шкалі, де 0 - максимум, а 10 - відсутність корупції взагалі Торік цей показник становив 2,8 пункти. Серед критеріїв формування рейтингу використовуються такі, котрі критично важливі для інвесторів і міжнародних компаній і мають відношення до середовища для функціонування вітчизняного й іноземного бізнесу. Основними пунктами для дослідження є: бюрократія, корупція в держорганах і судовій системі, у веденні бізнесу, у податковій системі, у бюджетному менеджменті; відмивання грошей, політична корупція, правові гарантії, корупція у фінансуванні передвиборних кампаній, рівень злочинності, корупція в законодавчій сфері, віра населення у фінансову чесність політиків і довіра до антикорупційної політики, а також рівень запровадження антикорупційної політики.
Відповідь: Корупція. ось. І ось ми майже наблизилися до першопричин проблеми так от - деякі особливості "ментальності" галичан - дрібна "корупція" - то не корупція взагалі - то так - "свій до свого по своє". Є якась ворожа нам держава - ми си робитемимо вигляд, що працюємо, троха і вкрадемо си - чи жалкувати чоловіку ту нещасну залізяку? То клопіт держави - а ми будемо си жити, наша хата скраю, і ту москальську державу не будемо підтримували... -- І тут несподівано змінилася держава... А "ментальність" - залишилася. Тобто і троха вкрасти (але небагато! - не так, як ті корупціонери!) - далі "достоїнство". І "підмазати", най дитина до вузу поступить - теж. І файне місце дитині знайти - най не перетруждається, і якусь копійку має.... -- І ось ці рагулі, що так звитяжно підготували собі всі проблеми - зараз волають про безлад в медицині. Ось такі самі рагулі "всовуали" роками - з 80-х починаючи - своїх бездарних діточок до "престижного" вузу. Причому далі - старалися, щоб діточки в хорошій лікарні на хорошій посаді були. В дільничі - та ви шо? то ж каторжна робота! - туда попадають ті, хто не має "блату" - теж одне з типових галицьких понять. -- От в той момент, як навіть мінімальні прояви рагулізму стануть ганебними - в той момент закладуться підвалини покращення. Але - тільки підвалини. Для того, щоб виросло велике розлоге дерево - треба роки і роки. І не мрійте, що "розвалимо систему - збудуємо нову" може вам вдатися. Не вдасться. Бо так не буває. Тільки зруйнувати можна в максимально стислі терміни. -- Адже ж більшість львівських "хабарників" - у Львові народилося. І тут вивчилося. І в цьому суспільстві жило. В суспільстві, де моральні цінності підмінені поняттям "треба вміти крутитися", "сімейними кланами" та все це гарно приправлено біблійними цитатами та показною набожністю. А насправді - гниле нутро. І як тільки зник з обрію образ "батога" у вигляді обкома партії - вся гнилота й поперла назовні Додано через 37 секунд таки краще ніж мичання
Відповідь: Корупція. З Вашого допису виходить що незалежну,соборну Україну розкрадали винятково галичани,тоді,як Схід,Підень,Київ з сяючими очима і криками "Дайош!" ту Україну розбудовували. Мені аж соромно стало за земляків...
Відповідь: Корупція. Ні - в жодному разі! Корупція на теренах Великої України - новітнє явище, а от галицька - то явище давнє, розлоге, що плекалося кілька поколінь. Зараз цей галицький досвід пробують "освоїти" і на Великій Україні Медики, на яких нарікають галичани - такі ж галичани. не московські зайди, і не євреї - євреї як побачили, чим та незалежність "пахне" - чкурнули Тобто - галицька руїна - досягнення самих же ж галичан і прикладів можна наводити як завгодно багато - і в кожному прикладі, якщо його ретельно і безсторонньо розглянути - у розвалі, корупції та тотальному дилетанстві винні місцеві галичани. Для яких одна з чеснот - рагулізм. Хоча за собою жоден галичанин тої чесноти не визнає - то нормально -- А на Великій Україні, до речі - не все так і погано - совок залишився совком Не стоять розпродано-розграбовані автокранові заводи, не стріляють "великих партійних бонз" - власників "Еколану", не триває дерибан сільмашу, і Кока-кола та тютюнові компанії розгортають, а не згортають виробництво -- І не треба соромитися - земляки всьо чьотко січуть - "Україна - рідна мати, не вкрадеш - не будеш мати"
Відповідь: Корупція. "Наша пісня гарна нова..." http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=158851&postcount=155
Відповідь: Корупція. ваша може й гарна й нова - але Рибінко один весь Львів знищити - не міг. А те, що місцеві рагулі влаштували тут вакханалію розкрадання - то є факт. -- Отак, руку на серце - хто розікрав Електрон? директор - чи ті "підпільні зборочні цехи" - хто з них більшого удару завдав об'єднанню? -- Що ви все стараєтеся на гіпотетичних москалів звалити, коли запливші жиром харі либляться у владних кріслах та "контролюючих органах" (в т.ч. митниця), і всі "в пушку"? Тобто замість "в пушку" - читайте "в пурєдних іномарках" І всі тепер великі демократи? == Самі галичани самі ж собі обійстя й знищили. І ті ж недолугі лікарі - на яких ви нарікаєте - на галичині - галицькі. ВАШІ ГАЛИЦЬКІ ДІТИ. Ваші сусіди - яких ви хвалили, що молодець, ото дитинку влаштував,пару бичків продав - але в медінститут влаштував... Ото тепер оті бички й лікують справжніх галичан! А вчителі? а викладачі вузів? вам їх москва прислала? фіг там! теж всі щирі галичани, в напуцованих мештах в перших рядах в церкві. -- Ото і все тут таке "показне/надувне" - а при будь-якому дотику ті мильні бульбашки і лускають. Так що нічого на москалів кивати, якщо в самих з головою дружби нема.
Відповідь: Корупція. ДІйсно,москалі тут ні до чого,але й галичани все не лигнули - малий шматочок....
Відповідь: Корупція. Корупція - явище інтернаціональне. Не можна її приписувати "галичанам"/"східнякам", навіть "москалям"/свідомим".
Відповідь: Корупція. Де Ви бачили "Електрон"?Є територія "Електрону",на якій розмістилося купа фірм:"Вебасто" і т.д.