Відповідь: Корупція у правоохоронних органах шановна майбутня юристко, давайте забудемо за примус. Хто вам заважав дотримуватись правил дорожнього руху? - ніхто. чому ви перевищили швидкість?- бо ви знали, що вам за те нічого не буде! чому своїм прикладом не показали інспектору, що знаєте свої права і не заплатили офіційно штраф?- бо так всі роблять... і тепер останнє- я майже на 100% впевнена, що за права так само було заплачено
Відповідь: Корупція у правоохоронних органах Згідний повністю із Вашими думками, але для цього потрібно починати із школи. саме вона має виховувати у дітей повагу до закону, прагнення дотримуватися, навіть, якщо це йде врозріз із вашими інтересами. Щиро кажучи, я цього за 10 років навчання у школі не бачив.
Відповідь: Корупція у правоохоронних органах Яке моє відношення? Перечитайте мої пости нормально (а не висмикуючи окремі фрази!) і зробіть належний висновок. "Є можливість -користуйся" - народ в нас і користується, бо влада того ніяк не регулює. Таке вже правове виховання населення - Вам не подобається ця сувора правда? Додано через 5 хвилин Ще раз для тих, у кого проблеми із зором: уважно читайте дописи! Певно, сильно здивуєтесь, але права отримані чесним шляхом!...такщо "майже 100" - дуже голосно сказали. Складається враження, що живете десь за кордоном (Німеччина?)
Відповідь: Корупція у правоохоронних органах а народ- це ви, я , він, вона... змінювати систему потрібно з себе! а не чекати, що хтось щось змінить...тому правду кажуть, що "народ має владу, на яку заслуговує!" до чого я веду зрозумійте, якби ви дотримувались правил- не було би потреби давати хабар або платити штраф... Додано через 2 хвилини я дуже рада, що самі здавали
Відповідь: Корупція у правоохоронних органах На жаль, цього не можна сказати про більшість юристів. Будьмо відвертими в українців за роки незалежності склався такий стереотип юристів - тупі недоумки, 100%-хабарники, безжалісні, в юридичних вузах вчаться не розумні діти, а діти розумних батьків; поза всяким сумнівом 95% студентів-юристів - це стадо тупоголових баранів. Перелік властивостей сучасних юристів, якими наділяє їх простий народ і я також, можна продовжити. Тому, на мою думку, ваше обурення kYula тут недоречне, бо силу стереотипів подолати дуже важко.
Відповідь: Корупція у правоохоронних органах знаєте, якшо майбутні юристи дають хабарі, то про що можна говорити Додано через 2 хвилини при чому тут стереотипи, є багато розумних висококваліфікованих юристів в Україні. ми говоримо зараз про конкретний випадок: студентка юридичного факультету оправдовує хабар, бо "так всі роблять"
Відповідь: Корупція у правоохоронних органах А влада - це вони! до чого я веду зрозумійте, якби ви дотримувались правил- не було би потреби давати хабар або платити штраф...[/QUOTE] Додано через 2 хвилини я дуже рада, що самі здавали[/QUOTE] І все-таки Ви мене не почули ("читайте уважно")! Кричати - надто спокійна... Я не маю прав і їх не порушувала (ніколи), так само ніколи нікому не давала хабар (хоча мала прямі натяки, але якось вдавалось обходити іншим шляхом)
Відповідь: Корупція у правоохоронних органах уважно читайте дописи (і коли вже мене почують?) -------------------------------------------------------------------------------- Студентка юридичного факультету не виправдовує, а трохи не кричить: хабарі має долати влада і правники, прості люди цією можливістю завжди користуватимуться! Додано через 1 хвилину Знаєте, ні я, ні мої родичі, ні моє найближче оточення владу олігархів жодного разу не обирали.
Відповідь: Корупція у правоохоронних органах дуже цікаво, а звідки вони всі взялись... ви написали, що також були в тій машині... могли би зробити зауваження коліжанці
Відповідь: Корупція у правоохоронних органах Щодо наявності в Україні великого числа висококваліфікованих юристів, я дуже сумніваюся. Якби вони були дійсно кваліфіковані, то чому їх запрошують за кордон вдосконалювати правову систему в інших країнах, щоби й там була правова держава, як і в Україні. Крім того, невже у авгієвих стайнях можна знайти діамант?
Відповідь: Корупція у правоохоронних органах з Донбасу. Була в машині, але ж не за кермом. Це була не "коліжанка". Зауваження не встигла б зробити, бо вона вийшла з автівки(але правду казати, не зробила його після того, як ми поїхали. Це її власне правовиховання, на яке я не можу впливати ніяк).
Відповідь: Корупція у правоохоронних органах на мою думку, з корупцією потрібно боротись перш за все з судової системи. Поки суддями можна буде ставати або по блату або за хабарі- ДОТИ НЕ БУДЕ ПОРЯДКУ в жодній сфері!. p.s. а юристи розмумні, звичайно, що є... Додано через 1 хвилину звичайно, що можете... ви ж знаєте, що це протизаконно- от і поясніть їй.
Відповідь: Корупція у правоохоронних органах А не з самих себе? О_о І Ви вважаєте,що якби я перечитала їй всі порушені нею закони, покарання, а ще б сказала: "Так не гарно чинити! в тебе низька правова культура!", я б так на неї вплинула, та?))
Відповідь: Корупція у правоохоронних органах Стосовно судової системи, то тут потрібно запровадити інститут засідателів та присяжних, про який ще написано у Конституції 1996 року, але який так і не запровадили. Думаю, це б дало змогу зменшити корумпованість судів, хоча в нас із будь-якої чудової ідеї можуть зробити справжню потвору.
Відповідь: Корупція у правоохоронних органах Боротьба з корупцією залежить від "чесних" судів, бо дубь-який полковник/ мойор міліції може замнути справу дуже легко завдяки грошам... дотримання людьми законів це взагалі не повинно піддаватись навіть дискусії. Додано через 2 хвилини при чому тут перечитати всі порушені закони... зробити зауваження... бо коли, не дай Бог, трапиться якась аварія тоді вже крім неї самої не буде нікого винити
Відповідь: Корупція у правоохоронних органах хто дає хабарі суддям? добре. Йдемо иньшим шляхом. Ну зроблю їй зуваження... (продовження топ.№34 після слів "сказала б"...)
Відповідь: Корупція у правоохоронних органах ви не розумієте про що я.. ви хочете всю вину звалити на когось... навіть взяти просту КУЛьТУРУ водіння... коли б ваша подружка дотримувалась правил, сусід, водії маршруток- такого хаосу би не було!
Відповідь: Корупція у правоохоронних органах Вибачаюсь , мій брат працює в ДАІ вже понад 10 років, при тому його зарплата складає біля 2000грн, на такі гроші не вижити.А те що він за зміну чергування додатково заробить в середньому ще чистими 400-500грн. якраз дає можливість сім 'ї виживати.
Відповідь: Корупція у правоохоронних органах та нічого я не хочу - то предмет Вашої уяви. Тільки Ви так і не дали пояснення №37. А втім і не суть важливо... не було б.