Дивний ви чоловік... Будете поїзд Сірожі Лещенкові в аренду здавати) Не забудьте в дорогу взяти йогурти і кефіри, бо тут тільки сирватка і кава цілодобово
У мене є домашнє вино і самогонка. В неділю маю бути транзитом через Львів. Якщо перетнемося, то чо би нам не випити по пісят?
Ніби чергова хвиля йде на спад, в подальшому прогнозують, або послаблення чи навіть зникнення коронавірусних заражень, або появу нового мутанта, проти якого розроблені вакцини не дієві.
А я вирішив підвищити свій імунітет і перевірити свої ліки, тобто добровільно заразитися. Ото поїхав в Рівне, спілкувався с вакцинованими без масок, ніби вони не бояться вже того вірусу. І що думаєте? Спіймав) Тесту не проводив, але температура трималася 2,5 дні десь 37,5. Ну, то я натер редьки і з медом споживав. Ось і стало добре вже. Симптомів майже не було, крім невеличкої слабини і тяжкості в дільниці легенів, наче трохи важко дихати і трішки першило у горлі. Мати казала, що роздавала редьку своїм подругам, що дуже кашляли, і їм легшало. А одна відмовилася, бо й так багато ліків п'є. Знайшов про амарант. Колись сіяв для тварин, але якось без ентузіазму. Але дуже лікувальні властивості, особливо цікаві від пневмонії і для імунітету. Спробую розвести знову. View: https://youtu.be/d1VWOrVOmns
Стандартів тут нема. Сухий кашель, не значить коронавірус, туберкульозники ніде не зникли + ГРЗ, грип, коклюш... Дехто випивав трохи самогону для профілактики, все одно захворів.
спеціально заражатися - це погана ідея... так роблять хіба що дуже самовпевнені і допитливі вчені... на собі перевіряють до того ж, можна принести заразу додому... комусь слабшому... --------------------------------------- я пару тижнів тому кілька днів повалявся... мабуть, омікрон був... мабуть, вже не вперше... але зимою мало рухаюся, весь час в хаті, в інтернеті... карочє, нездоровий спосіб життя --------------------------------------- спочатку голова - температура 38... пульс 104... терпів, не збивав, скільки міг... кажуть, висока температура вбиває віруси... таки дістало... з'їв одну таблетку ацетілсаліцилової... наступного дня ще одну... на цьому з фармакологією все... --------------------------------------- за кілька днів пульс впав до мого звичайного - 60 але температура впала до 35,2....... аааааа.... блін... голова не болить... але лоб холодний слабкість, але хожу... руки, ноги не мерзнуть... хз... яка в цих людей взагалі нормальна температура? знижена зустрічається досить рідко... ---------------------------------------- а... ще кілька днів горло боліло... і кашель був досить неприємний... спочатку сухий, потім мокрий... кілька хвилин спазми... блін, я не кашляв так зі школи ... пройшло... ---------------------------------------- зараз тільки температура мені не подобається - 35,4... намагаюся більше рухатися... і їсти... ---------------------------------------- сьогодні відкрив сезон на дачі - 5 годин працював без відпочинку ---------------------------------------- (!!!) що важливо, на мою думку... з власних відчуттів... - коли загострення - не їв взагалі нічого десь 3 дні... усі сили на боротьбу з вірусом... - мінімізувати вуглеводи... утриматися від хлібобулочних виробів, каш і т.д. (ідея в тому, що зайвий цукор підтримує розвиток пухлин...........) щоправда, коли трохи очухався, почав більше рухатися - став більше їсти... - тягне на здорову рослинну їжу, особливо квашене... корисні бактерії у кишківнику підтримують імунітет... також тягне на кисломолочку... бульйон з курки нормально зайшов, сили підтримав, коли була слабкість... без ніякого хліба... - рух і сонце - дуже важливо... циркуляція крові, все таке -------------------------------------------- багато нашкрябав... може комусь допоможе
Я не казав, що спеціально заразився, але суть експерименту полягала в тому, щоб перевірити можливість заразитися, якщо не захищатися спецзасобами від людей, які не носять маски, але вакциновані, рукопотискатися, не тримати дістанцію. До минулого тижня, тобто до досліду, я оберігався маскою і миттям рук, дезінфекцією тощо. Звісно, так не варто робити тим, у кого немає знання про те, чи оберігає вас Творець , інакше це буде самовпевненність і може призвести до гірких наслідків. Про що і застерігаю антивакцинаторів - це справа особиста, як і все в часи передантихристові. Також не варто тащити в хату хворобу, якщо є інші співмешканці. У мене їх немає, тому і провів дослід... хіба що кішку можу заразити, але вона чогось втікає від мене(( може відчуває той вірус. Не собака, але й не дура теж) Не думаю, що то був туберкульоз , грип чи коклюш, або ж дифтерія, бо у нас такого в селі не спостерігається. Таким чином, маска все ж таки захищає від інфекції, при правильному застосуванні. Перебіг теж був дивний... Спочатку знобило, т= 36С, поьім вже описано і температвра теж впала до 36,2 після одуження, Пульс не вимірював, але ходив по справах, то зупинявся перепочити і заспокоїти серце. Таблеток не приймав, тільки вісім редьок стер і з'їв з медом. Забувся ще один метод застосувати, з просмотром відео і ... але не знадобилося, бо все минуло. То як реанімація була б))
По-перше, в Україну везуть препарат протиковідний, якось на "м" називається. Лікувати будуть бескоштовно в больницях, без рецепта не купити. А виявилось, що якщо потримати содовий розчин не менше, ніж 5 хв в роті - ковід зупиняється. Перевірено.
За таке положена Нобелівська Премія, весь світ намучився, стільки жертв, а виявляється все так просто.
Всі проблеми колись знаходить своє просте вирішення). А якщо серйозно - чому б ні, якщо тільки-но починає горло боліти. Так воно і є. Грип не йде далі в легені.
можливо, вирішальне значення мають два фактори: - концентрація вірусу... скільки його кількісно напало на людину... - і стан організму конкретної людини...
Зараз є інші проблеми, кількість хворих і померлих нехтується. Стакався із людьми, які із ковідної тисячі, немали які купляти книги, театр чи кіноотеатр не на часі, хоч кількасот гривень переказували із цієї виплати на армію.
Я звісно розумію, що тема коронавірусу на сьогодні не така популярна, як раніше, бо є речі більш нагальні, але варто кожному пам'ятати, що ковід не зник і не відступив, люди так само хворіють і помирають, тому не нехтуйте здоров'ям, бережіть себе!
У нас нікого в масках вже ніде нема...забувся короновірус. Навіть продавчині в аптеці без масок. Хоч і йде інфа про інфекційну - ліжать там під киснем.