Жириновський, який зробив 8 щеплень проти COVID-19, потрапив до лікарні у тяжкому стані. Я верю в свою судьбу и защиту Бога в общем, а в частности... я еще надеюсь на свой иммунитет, личную медгигиену, и в то, что в антихристовьі времена надо бьіть внимательньім к разньім искушениям. И вообще, я наверное единственньій не вакцинованьій среди тех, кто тут уже вьісказался и еще пока верю в лучшее в единстве со всевьішним, а не с очередньім обещающим политиком.
Я вже раніше писав, що на одній з передач по зомбоящику, пан Радуцький з жахом в очах кричав на всю студію про величезні черги в Київський крематорій. А два журналісти поїхали і показали, що ніякогоажіотажу нема. Так що в свої лінки вже вірте самі. На рахунок моєї участі в бойових діях, Ви також помиляєтесь. Я впевнений, що Ви зеленого поняття не маєте чим я займаюсь. І ще одне. Спілкуватись з індивідом,який в своїх дописах назву столиці України пише з малої літери, скажімо так, не маю наміру.
А воно і добре, що не маєте. На форум заходять різні індивідууми. Навіщо їм то? А на рахунок того,що багато змінилось, Ви праві.
1)И на этом одном единственном факте вы делаете вывод все остальные факты считать ложными??!!! 2);я не знаю вашей роли в армии но учитывая п.1 я бы вам и отделение не доверил .
Може не так, але були випадки, навіть серед моїх родичів, спочатку зарікання, що такого зіф мною не може бути, із симптомами ще пішов у натовп, наприклад, у церкві, а другий день - госпіталізація. Не всі мають можливість лікуватися як Трам-пам-пам.
Переглянув Ваш профіль, Ви ще зовсім молода людина. Звідки у Вас стільки страху? Розслабтесь, живіть в своє задоволення. Ніхто не вічний. Ви ще досі не зрозуміли, що на Вашому страху пройдисвіти просто заробляють гроші? Погляньте хто сьогодні у розвинутих країнах прийшов до влади. Збоченці та ідіоти. Приймають закони в яких урівнюють в правах людей, які своїм розумом і наполегливою працею чогось досягли в цьому житті, з неуками і дебілами.
Вакцина безкоштовна. Деякі препарати коштують, але можуть використовуватись і при інших захворюваннях. Якби мій родич, який помер у реанімації, знав, що вакцинація допоможе такого уникнути, вакцинувався би.
Райкин сказал в одной миниатюре * слушал я вас долго терпеливо и унимательно и наконец поняв - ну и дураки вы все* (с) Извини. Твоим постом навеяло
Когда пациенту указали его место, то он сразу обиделся и спрятался за цитату известного человека. Ещё немного и пациент с гордостью объявит, что он поставил Кассира в игнор. У него в разделе Политика больше половины участников беседы в игноре.
нагадайте, будь-ласка, які зараз правила переміщення країною? (для нещеплених) у поїзд пустять? чи треба довідки?
Я робив експрес тест. У Львові є на вокзалі. Обійшлося в 300 грн. і затратив 15 хвилин. В Маріуполі робив в "Код здоровья" за 200 грн.
Я до прививок робив кілька тестів в сільському медпункті, всі безкоштовно /цукерок "Ромашка" медсестрі не рахується /
При довідці про вакцинацію тест вже не вимагають. А так, сімейний лікар не спішить розкидатися тестами, навіть хто має симптоми.
треба їхати залізницею через два тижні... тобто повний курс вакцинації не встигаю... експрес-тест - кілька сотень гривень... --------------- ну а якщо зараз піти в поліклініку вколотися тільки перший раз? довідку дають? у поїзд пустять? це безкоштовно?
чи правильно я розумію? іду в поліклініку, вколюють вакцину перший раз, там отримую "жовтий" сертифікат, і з ним спокійно катаюся залізницею і автобусами по країні
@mypucm, купіть собі поїзд, та й катайтеся куди хочете ) зі сподіваюся, ви знову до Львова зібралися?