коронавірус

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем mypucm, 26 лют 2020.

1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Жириновський, який зробив 8 щеплень проти COVID-19, потрапив до лікарні у тяжкому стані.
    Я верю в свою судьбу и защиту Бога в общем, а в частности... я еще надеюсь на свой иммунитет, личную медгигиену, и в то, что в антихристовьі времена надо бьіть внимательньім к разньім искушениям.
    И вообще, я наверное единственньій не вакцинованьій среди тех, кто тут уже вьісказался и еще пока верю в лучшее в единстве со всевьішним, а не с очередньім обещающим политиком.

Останнє редагування: 9 лют 2022
  2. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Я вже раніше писав, що на одній з передач по зомбоящику, пан Радуцький з жахом в очах кричав на всю студію про величезні черги в Київський крематорій. А два журналісти поїхали і показали, що ніякогоажіотажу нема. Так що в свої лінки вже вірте самі.
    На рахунок моєї участі в бойових діях, Ви також помиляєтесь. Я впевнений, що Ви зеленого поняття не маєте чим я займаюсь.

І ще одне. Спілкуватись з індивідом,який в своїх дописах назву столиці України пише з малої літери, скажімо так, не маю наміру.

3. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

А воно і добре, що не маєте. На форум заходять різні індивідууми. Навіщо їм то?
    А на рахунок того,що багато змінилось, Ви праві.

4. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

1)И на этом одном единственном факте вы делаете вывод все остальные факты считать ложными??!!!
    2);я не знаю вашей роли в армии но учитывая п.1 я бы вам и отделение не доверил .

5. Good man

Good man Обычный человек

Этот не сын, но позор израилевый сейчас вместо извинений начнёт вас поучать.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. Good man

Good man Обычный человек

:))) Ч.т.д.

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Може не так, але були випадки, навіть серед моїх родичів, спочатку зарікання, що такого зіф мною не може бути, із симптомами ще пішов у натовп, наприклад, у церкві, а другий день - госпіталізація. Не всі мають можливість лікуватися як Трам-пам-пам.

8. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Переглянув Ваш профіль, Ви ще зовсім молода людина. Звідки у Вас стільки страху?
    Розслабтесь, живіть в своє задоволення. Ніхто не вічний.
    Ви ще досі не зрозуміли, що на Вашому страху пройдисвіти просто заробляють гроші?
    Погляньте хто сьогодні у розвинутих країнах прийшов до влади. Збоченці та ідіоти.
    Приймають закони в яких урівнюють в правах людей, які своїм розумом і наполегливою працею чогось досягли в цьому житті,
    з неуками і дебілами.

9. Lanktocha

Вакцина безкоштовна. Деякі препарати коштують, але можуть використовуватись і при інших захворюваннях.
    Якби мій родич, який помер у реанімації, знав, що вакцинація допоможе такого уникнути, вакцинувався би.

10. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Райкин сказал в одной миниатюре * слушал я вас долго терпеливо и унимательно и наконец поняв - ну и дураки вы все* (с)
    Извини. Твоим постом навеяло

• Смішно Смішно x 1
  11. Good man

Good man Обычный человек

Когда пациенту указали его место, то он сразу обиделся и спрятался за цитату известного человека. Ещё немного и пациент с гордостью объявит, что он поставил Кассира в игнор.
    У него в разделе Политика больше половины участников беседы в игноре.:)))

12. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

нагадайте, будь-ласка, які зараз правила переміщення країною? (для нещеплених)
    у поїзд пустять?
    чи треба довідки?
    :popcorm1:

13. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Я робив експрес тест. У Львові є на вокзалі. Обійшлося в 300 грн. і затратив 15 хвилин.
    В Маріуполі робив в "Код здоровья" за 200 грн.

• Інформативно Інформативно x 1
  14. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Я до прививок робив кілька тестів в сільському медпункті, всі безкоштовно
    /цукерок "Ромашка" медсестрі не рахується :)/

• Інформативно Інформативно x 1
  15. Lanktocha

При довідці про вакцинацію тест вже не вимагають.
    А так, сімейний лікар не спішить розкидатися тестами, навіть хто має симптоми.

16. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

В мене про тест навіть не питали. Тільки білет і паспорт.

17. mypucm

треба їхати залізницею через два тижні...
    тобто повний курс вакцинації не встигаю...
    експрес-тест - кілька сотень гривень...
    ---------------
    ну а якщо зараз піти в поліклініку вколотися тільки перший раз?
    довідку дають?
    у поїзд пустять?
    це безкоштовно?

18. mypucm

чи правильно я розумію?

іду в поліклініку, вколюють вакцину перший раз,
    там отримую "жовтий" сертифікат,
    і з ним спокійно катаюся залізницею і автобусами по країні

:popcorm1:

19. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@mypucm, купіть собі поїзд, та й катайтеся куди хочете )

зі
    сподіваюся, ви знову до Львова зібралися?

20. mypucm

поїзд нашо мені, нерентабельно :dntknw:

до Львова, та не дуже хочу їхати, лінь :not_i:

а де твій аватар? :)