Це якраз і є проблема. Церква - не є клуб за інтересами. Пофіг що вважають 65% людей. Вони можуть собі вважати все, що їм завгодно. Церква висловлює, наставляє той порядок і ті закони, котрі діють у Всесвіті. Це навіть не залежить від самої церкви. Ну а люди можуть собі прийняти любе. Просто те, що вони приймуть і вважатимуть за правильне, а воно конфліктує з законами Творця, то це призведе до краху. Людина лиш може вільно вибирати між добром та злом, між законом і беззаконням. А результат відомий - зерно дасть урожай, а кукіль буде спалений. От і вся історія.
Церковь к законам мироздания а тнм более всесвиту не имеет вообще никакого отношения. Достаточно вспомнить джоржано бруно Любая религия создает воображаемый мир под который прогибает свою паству
Є випадки, коли виживали ті, кому за 100 і молоді спортсмени лежали у реанімації. Мому татові із таким діагнозом одні радили не вакцинуватись, бо це ризик. Дехто вакцинувався і після інсульту. Не зранку до ночі, але, принаймні там, де вимагають і я не хочу бути джерелом зараження для когось. "Спутник" не допоміг, однозначно. Жириновского госпитализировали в ЦКБ с "Омикроном". В ЛДПР говорят, что он работает - BBC News Русская служба
Як на мене, Ви себе переоцінюєте в плані екстрасенса. І звідки Вам відомий відсоток смертності антиваксерів? "Перестаньте пороть чушь".
А какая ? Аэрозольная? Что бы ничего от больного человека не попадало в окружающую среду весь выдох по трубке должен проходить в отдел очистки и фильтрации. Маска же снижает риск примерно на 70 процентов
У нас есть очень точная статистика по каждому гражданину . Все это в открытом доступе . Хотите могу скинуть линк . Я могу помесячно смотреть статистику по умершим привитым и непривитым. На масиве в 8.5 млн человек . И я ничуть не вангую . Это оценка вашей ответственности перед вашими же товарищами
Елементарно. Ведеться статистика і є якісь дані від госіталізованих, у лікарнях призначають медикаменти, багато у чому, залежно від вакцинації і загального стану.
Чесно, не маю бажання гадати. Так багато змінилось за цей час... Але впевнений, чомусь, що ніфіга не Королівська.