коронавірус

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем mypucm, 26 лют 2020.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Католицька церква (не будівля) єдина.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вона ж у масці, які проблеми?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це якраз і є проблема.

Церква - не є клуб за інтересами. Пофіг що вважають 65% людей. Вони можуть собі вважати все, що їм завгодно.
    Церква висловлює, наставляє той порядок і ті закони, котрі діють у Всесвіті. Це навіть не залежить від самої церкви.
    Ну а люди можуть собі прийняти любе. Просто те, що вони приймуть і вважатимуть за правильне, а воно конфліктує з законами Творця, то це призведе до краху. Людина лиш може вільно вибирати між добром та злом, між законом і беззаконням. А результат відомий - зерно дасть урожай, а кукіль буде спалений. От і вся історія.

4. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Маска не изолирующий противогаз. Она снижает распыление вирусов но не блокирует из полностью .

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

На мою думку, маска взагалі нічого не робить, але то таке...

6. Rabinovich

Церковь к законам мироздания а тнм более всесвиту не имеет вообще никакого отношения. Достаточно вспомнить джоржано бруно
    Любая религия создает воображаемый мир под который прогибает свою паству

7. Rabinovich

Ты не медик

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

А що ви знаєте про Джордано Бруно?

9. Rabinovich

Ну лично я с ним знаком не был

• Подобається Подобається x 1
  10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Є випадки, коли виживали ті, кому за 100 і молоді спортсмени лежали у реанімації.
    Мому татові із таким діагнозом одні радили не вакцинуватись, бо це ризик. Дехто вакцинувався і після інсульту.
    Не зранку до ночі, але, принаймні там, де вимагають і я не хочу бути джерелом зараження для когось.
    "Спутник" не допоміг, однозначно.
    Жириновского госпитализировали в ЦКБ с "Омикроном". В ЛДПР говорят, что он работает - BBC News Русская служба

11. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Скукатіща...
    Люди носять маски і распіратори, а @Lanktocha намордник:facepalm::facepalm:

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Маска - не зовсім медична тема.

13. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Н-да...

Ладно, проїхали... :)))

14. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Вгадайте з трьох раз. Ми з Вами давно на цьому форумі.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Любая - так.

16. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Як на мене, Ви себе переоцінюєте в плані екстрасенса. І звідки Вам відомий відсоток смертності антиваксерів?
    "Перестаньте пороть чушь".

17. Rabinovich

А какая ? Аэрозольная? Что бы ничего от больного человека не попадало в окружающую среду весь выдох по трубке должен проходить в отдел очистки и фильтрации. Маска же снижает риск примерно на 70 процентов

18. Rabinovich

У нас есть очень точная статистика по каждому гражданину . Все это в открытом доступе . Хотите могу скинуть линк . Я могу помесячно смотреть статистику по умершим привитым и непривитым. На масиве в 8.5 млн человек .
    И я ничуть не вангую . Это оценка вашей ответственности перед вашими же товарищами

19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Елементарно. Ведеться статистика і є якісь дані від госіталізованих, у лікарнях призначають медикаменти, багато у чому, залежно від вакцинації і загального стану.

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Чесно, не маю бажання гадати.
    Так багато змінилось за цей час...
    Але впевнений, чомусь, що ніфіга не Королівська.

а де твій аватар? :)