Українська збірна на Олімпіаді-2022 несе втрати через ковід. Всі напевно, були вакциновані... кажуть в Буковелі захворіли перед Пекином... але ж вилітали з нормальними тестами, а через декілька годин вже позитивний тест... тренери, масажисти похворіли... Перехворіли дві біатлоністки, сноубордистка, фігурист... Якщо так хворіють і їх не пускають на ігри, тримаючи їх на карантині, то чого в Україні такий привілей зщепленим, якщо вони теж є переносчиками зарази? Допоки не буде вакциновано 70 % населення ніхто не може мати привілеї. Абож ніяк обмежень. Природній відбір...
Навіть так, тоді для підтримки ще 3 доза, бо за деякий час імунітет слабне. Як останнім часом, може через дезінфекції, дистанції, носіння намордників впала захворюваність на грип та ГРЗ, але ігноруються інші захворюванння, так у червоних зонах заборонені планові госпіталізації, але, як пояснював один лікар, планова госпіталізація може бути при будь-якому хронічному захворюванні, при загостренні, коли лікування вдома не дає такого ефекту, наприклад, із діабетом, атеросклерозом, гіпертонією... Ургентна госпіталізація - щось термінове, допустим, стався ішемічний інсульт, травма, потрібна операція...
Який, нафіг, імунітет після вакцинації? Забудьте. Вам цим шмурдяком, навпаки, вбивають імунітет. Тепер будете залежні від голки. Я в моєму підрозділі залишився один невакцинований. Щодня зранку бігаю, займаюсь в спортзалі. Ввечері, в будь-яку погоду гуляю до двох годин. А мені вже майже 60. Переніс цю фігню легко ще з самого початку, коли вона почалась. Зараз майже всі мої співслужбовці постійно жаліються на поганий стан. Дехто вже по два, три рази повторно хворіли тим бананофікусом. Один в госпіталі в тяжкому стані. Зараз вже ніхто мене не дістає з тою вакцинацією.
Мог долго жить Умрет в расцвете лет Такой большой а как дитя ( с) Процент смертности у таких убежденых антиваксеров раза в 4 выше . А в вашей возрастной групе..... Скажем так , шанс у вас есть
Раньше ещё можно было принять твои слова за правду, а в эпоху интернета легко определиться с патриархатами.
Принаймні, хоч через 3 - 4 дні формуються антитіла. У день вакцинації радять не контактувати із хворими та не вживати алкоголь. Бачив випадки, молоді спортсмени були у реанімації, хто випивав для профілактики - не допомогло і не врятувало, не треба себе робити мудрішим від всього світу. Я невакцинованим легше перехворів, ніж деякі вакциновані тепер, але раз на раз не приходиться.
Ви мені нагадуєте голову комісії, яку я проходив як йшов на контракт. Вона то саме видала. Навіть впиралась підписувати медичну картку. І це незважаючи на хороші результати всяких можливих і неможливих (типу УЗІ голови та іше) аналізв. Скажу Вам Rabinovich так, " не дождетесь". В житті головне - мотивація. А поки сука москалі не дають Українцям спокою, вона в мене є.
Кожна людина -індивідуальний випадок. Моя 91-ічна свекруха теж не вакцинувалась, одначе перехворіла дома і жива-здорова. Її дочка 60-річна, що з нею живе, перехворіла короною теж дома, але каже, що ніколи так тяжко не хворіла - її кололи на дому (теж не вакцинована). Так це вони мають козиняче молоко, живуть на свіжому повітрі. У кожного свій запас міцності...діабетикам наприклад точно треба вакцинуватись. Їх корона просто косить. Хочу сказати, що ми всі вакциновані проти оспи, поліємієліту, діфтерії, скарлатини - так шо - значить ми всі вже без імунітету? Ага! А якби не вакцинувались від поліємієліту, то скільки б людей вже на інвалідних візочках їздили..Хто боїться вакцинуватись - грає в рулєтку. Може і нічого, а може на великі гроші загреміти в реанімацію, ще і наслідки...
Закон мерфи знаете? Вам в бой а он сука вирус , и проявился и температура под 40 и в глазах зайчики и руки ходуном. Вы не не то что не боец вы еще и кого то из здоровых припашете вас в санчасть волочь. Какая уж тут боевая готовность когда в самый решительный момент вы станете обузой.
То все глобалізація і технодемократія. До тих вакцин якось обходилися. Може і не зомсім добре, але виживали. А у старовинному світі - то взагалі непогано було з цим.
Вот такая вот информация. Отчет минздрава Израиля: после "бустерной" прививки Pfizer побочные эффекты чаще возникали у женщин и молодых людей И таких данных год от года будет все больше
У меня жена неделю дома провалялась после второй.третью даже не заметила . А мне хоть бы хны Я ношу . И это правильно. Мы на 47 месте по смертности на единицу населения. Я вон был в киеве. Зашел в пирожковую . Стою в очереди и слышу как сзади тетка по телефону жалуется что у нее температура , она задыхается , но работать надо. Поэтому она сегодня на работе. Сколько человек эта дама заразила только за 1 день?