коронавірус

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем mypucm, 26 лют 2020.

1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Українська збірна на Олімпіаді-2022 несе втрати через ковід. Всі напевно, були вакциновані... кажуть в Буковелі захворіли перед Пекином... але ж вилітали з нормальними тестами, а через декілька годин вже позитивний тест... тренери, масажисти похворіли...

Перехворіли дві біатлоністки, сноубордистка, фігурист...

Якщо так хворіють і їх не пускають на ігри, тримаючи їх на карантині, то чого в Україні такий привілей зщепленим, якщо вони теж є переносчиками зарази?

Допоки не буде вакциновано 70 % населення ніхто не може мати привілеї. Абож ніяк обмежень. Природній відбір...

Останнє редагування: 8 лют 2022
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Навіть так, тоді для підтримки ще 3 доза, бо за деякий час імунітет слабне.

Як останнім часом, може через дезінфекції, дистанції, носіння намордників впала захворюваність на грип та ГРЗ, але ігноруються інші захворюванння, так у червоних зонах заборонені планові госпіталізації, але, як пояснював один лікар, планова госпіталізація може бути при будь-якому хронічному захворюванні, при загостренні, коли лікування вдома не дає такого ефекту, наприклад, із діабетом, атеросклерозом, гіпертонією... Ургентна госпіталізація - щось термінове, допустим, стався ішемічний інсульт, травма, потрібна операція...

3. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Який, нафіг, імунітет після вакцинації? Забудьте.
    Вам цим шмурдяком, навпаки, вбивають імунітет.
    Тепер будете залежні від голки.
    Я в моєму підрозділі залишився один невакцинований.
    Щодня зранку бігаю, займаюсь в спортзалі. Ввечері, в будь-яку погоду гуляю до двох годин.
    А мені вже майже 60.
    Переніс цю фігню легко ще з самого початку, коли вона почалась.
    Зараз майже всі мої співслужбовці постійно жаліються на поганий стан.
    Дехто вже по два, три рази повторно хворіли тим бананофікусом.
    Один в госпіталі в тяжкому стані.
    Зараз вже ніхто мене не дістає з тою вакцинацією.

• Подобається Подобається x 1
  4. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Мог долго жить
    Умрет в расцвете лет
    Такой большой а как дитя ( с)
    Процент смертности у таких убежденых антиваксеров раза в 4 выше . А в вашей возрастной групе..... Скажем так , шанс у вас есть

• Тупо Тупо x 1
  5. Good man

Good man Обычный человек

Раньше ещё можно было принять твои слова за правду, а в эпоху интернета легко определиться с патриархатами.

• Не подобається Не подобається x 1
  6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Принаймні, хоч через 3 - 4 дні формуються антитіла. У день вакцинації радять не контактувати із хворими та не вживати алкоголь.
    Бачив випадки, молоді спортсмени були у реанімації, хто випивав для профілактики - не допомогло і не врятувало, не треба себе робити мудрішим від всього світу.
    Я невакцинованим легше перехворів, ніж деякі вакциновані тепер, але раз на раз не приходиться.

7. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Ви мені нагадуєте голову комісії, яку я проходив як йшов на контракт.
    Вона то саме видала. Навіть впиралась підписувати медичну картку.
    І це незважаючи на хороші результати всяких можливих і неможливих (типу УЗІ голови та іше) аналізв.
    Скажу Вам Rabinovich так, " не дождетесь". В житті головне - мотивація.
    А поки сука москалі не дають Українцям спокою, вона в мене є.

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Що за організація?

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Кожна людина -індивідуальний випадок. Моя 91-ічна свекруха теж не вакцинувалась, одначе перехворіла дома і жива-здорова. Її дочка 60-річна, що з нею живе, перехворіла короною теж дома, але каже, що ніколи так тяжко не хворіла - її кололи на дому (теж не вакцинована). Так це вони мають козиняче молоко, живуть на свіжому повітрі. У кожного свій запас міцності...діабетикам наприклад точно треба вакцинуватись. Їх корона просто косить.
    Хочу сказати, що ми всі вакциновані проти оспи, поліємієліту, діфтерії, скарлатини - так шо - значить ми всі вже без імунітету? Ага!
    А якби не вакцинувались від поліємієліту, то скільки б людей вже на інвалідних візочках їздили..Хто боїться вакцинуватись - грає в рулєтку. Може і нічого, а може на великі гроші загреміти в реанімацію, ще і наслідки...

Останнє редагування: 9 лют 2022
  10. Rabinovich

Закон мерфи знаете? Вам в бой а он сука вирус , и проявился и температура под 40 и в глазах зайчики и руки ходуном. Вы не не то что не боец вы еще и кого то из здоровых припашете вас в санчасть волочь. Какая уж тут боевая готовность когда в самый решительный момент вы станете обузой.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Коммунарец

А чого ви обрізали фразу і нічого не сказали про привілеї вакцинованих?

12. Коммунарец

То все глобалізація і технодемократія. До тих вакцин якось обходилися. Може і не зомсім добре, але виживали. А у старовинному світі - то взагалі непогано було з цим.

13. Rabinovich

Останнє редагування: 9 лют 2022
  14. Good man

Good man Обычный человек

Ты сам вакцинировался?

15. Коммунарец

Ні.

16. Good man

Good man Обычный человек

Почему нету? Расскажи подробнее.

17. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Lanktocha, Ви носите намордник?
    Може Вас ворто ще й на ланцюг припняти, га?

18. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

19. Rabinovich

У меня жена неделю дома провалялась после второй.третью даже не заметила . А мне хоть бы хны
    Я ношу . И это правильно. Мы на 47 месте по смертности на единицу населения.
    Я вон был в киеве. Зашел в пирожковую . Стою в очереди и слышу как сзади тетка по телефону жалуется что у нее температура , она задыхается , но работать надо. Поэтому она сегодня на работе. Сколько человек эта дама заразила только за 1 день?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)