Фейк с масками, который порохоботы жуют уже неделю "Видеокадры, на которых разгружают украинские респираторы в Испании в сюжете испанской журналистки Макарены Бартоломе, взяты из архива телерадиокомпании", - написал Нефьодов в фейсбуке. Он опубликовал скрины комментариев журналистки в твиттере. "Макарена подтвердила дословно: "Да, это видео из архива. Очень древнее. Не актуальное. Я попросила наш сервис документации TVE найти видео с масками", - отметил он. Видео с украинскими масками в Испании оказалось архивным
Цікава динамічна діаграма, приблизно в середині сторінки. Потрібно прокрутити екран, і ви побачите ту діаграму. РБК – новости в реальном времени Стати на тему Пандемия коронавируса
Є деяка аналогія: після аварії на ЧАЕС - немає точних дозиметрів - немає радіації, тепер - немає тестів на коронавірус - немає коронавірусу?
З масками, по правді кажучи, проблема. Для того, щоб бути в масці, потрібно зайти в аптеку і купити маску. Але в аптеку можна заходити лише в масці. І то не факт, що вони там є. Але у мене, виявляється, роками валялася аптечна марля. Колись на щось купив, чи то сік проціджувати, чи то вареники з сиром на пару варити... Не пам"ятаю. Так от, оскільки з завтрашнього дня заборонено буде з"являтися на вулиці без маски, я зшив собі пречудову маску. Причому поворозки зробив із старих коричневих шнурків від черевиків. Ні в кого такої маски немає, а якщо хтось вкраде - легко буде довести, що то - моя маска ( у мене на цей випадок зберігаються відрізані хвостики шнурків).
ГИИИИИИИИИ ну всьо... кацапи всєх пабідят тєпєрь. Патриарх Кирилл утвердил новые молитвы против коронавируса: Общество: Россия: Lenta.ru
А чого ви так нервуєте? Ви ж хочете знати як влада оберігає українців? Ви хочете знати кого ви обрали? Прошу дуже, полюбуйтеся: Ну що друзі, Некомпетентність людей Зеленського зашкалює. В останні дві доби Зеленський та його депутати посилено піаряться на військовому літаку ЗСУ, що перебу About this website ENIGMA.UA Люди Зеленського закупили мільйони непотрібних експрес-тестів замість ефективних ПЛР тестів на коронавірус Ну що друзі, Некомпетентність людей Зеленського зашкалює. В останні дві доби Зеленський та його депутати посилено піаряться на військовому літаку ЗСУ, що перебу
Мільйони Експрес-тестів закупив Ярославський,за свої гроші, к прикладу. Я ваші фейкі не читати не перевіряти вже не хочу. Ваші жалюгідні дешеві тявкання, від безсилля,та маніпуяції і брехня набридли до ригачки. Чи Ярославський з Кернесом "люди президента"? Тільки гризуться насмерть з губернатором, що від СН. Беріть насолоджуйтесь. Як раніше був ролік Гепи з Допою:
Він - гаманець для медицинських спеців. Голова штабу. Ліпити до нього ще Зеленського можуть тільки шавки, яким дали команду "фас". Я бачу, що ці шавки себе більшими спецами вважають - у всіх питаннях. Навіть у медицині.