коронавірус

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем mypucm, 26 лют 2020.

1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Ніякого бажання ходити по тих закладах, а от про наслідки імунізації ще ніхто не сказав правди. А наслідки не проявилися, бо ще малий час пройшов, та й мало доз отримали.

Колись був японський мультик "Корабель-примара". Там рекламували щипучий напій і якщо назбирати 1000 кришочок, то буде великий приз. Мало хто допив до приза, всі розчинялися в калюжу((

2. Коммунарец

Заісно, що ті заробітчани завезли і завозять ту заразу в Україну, хоча їх і винити немає в чому, бо їздять хто від негараздіа, інші для гарного життя, але влада більше винна, бо зробила все, аби їздили туди-сюди, а не піднімали б добробут в країні, а шлялися по тим непристойним генделикам і сюди привозять непотріб всякий. І то при будь-якій владі, якій легше вигнати людей кудись, аби не заважали красти, ну і таке далі....

3. Коммунарец

Якби воно так все було зрозуміло, ясно і без підстав, тоді може і не було б проблем.
    Але є такі передчуття, що то все не так, як розповідають, а більше схоже на події передостанніх часів, коли хочуть зробити щось недобре з людством.
    Нагромадження світових катаклізмів, економічні, соціальні та мілітаристичні проблеми не випадкові, а є керівною з людськими руками, чий розум зовсім продався тому, що обіцяє багато прибутків і необмежену владу над світом.
    Люди мають вибирати або мати хліб, або вірити у Боже спасіння. Я нікого не агітую, просто викладаю свою позицію.
    Як я вже казав, щоб вистояти у ці часи, треба мати не так політичну діарею у простоянні антивакцинаторів тощо, як віру і вимолений у Бога захист, який відчується, якщо Він подасть знаки.

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Про масонську змову і чипування може доречніше говорити у "Розсміши коміка"?
    Не тільки, зробити навічно, як було навесні 2020 закриття кордонів неможливо. Просто розумні виважені дії, не, як навесні 2020 заробітчанка з Італії у Чернівецькій області заразила 2 села.

5. Коммунарец

Я писав не про змову та чипізацію, а про те, як дурять всіх привладні.
    Як у відео:
    - де обіцяний відсоток ефективності вакцин?
    - де обіцяні терміни і кількість доз?
    - де вітчизняна вакцина на дріжджях?
    - де законодавство демократичної країни?

View: https://youtu.be/duLKKpHqK-E

6. Lanktocha

Ну і добре.
    Принагідно, до вакцинованих ніякі магніти чи металеві предмети не чіпляються.
    Стандартів тут нема, я, бувши невакцинованим, перехворів легше, ніж деякі вакциновані тепер.
    Є неписане правило "Не думаєш про себе - подумай про інших". На основі цього примусова вакцинація, хоча би дитячих вихователів.
    Не всі мають можливість лікуватись, як Трам-пам-пам.

7. Коммунарец

Але до того йде(
    То треба проаналізувати свої шанси до протистоянню ковіду, а не підставлятися, як всі поголовно.

[/QUOTE]
    Є неписане правило "Не думаєш про себе - подумай про інших". На основі цього примусова вакцинація, хоча би дитячих вихователів.
    Не всі мають можливість лікуватись, як Трам-пам-пам.[/QUOTE]
    Держава судить не по неписаним правилам, а по букві закону.
    А якщо діти самі є розносчиками зарази, то яка різниця, хто вакцинований з дорослих. Нехай діти сидять вдома на ізоляції)

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

От дивіться.
    Вакцина не досліджена, вакцина неефективна! - Так кричали антивакцинатори.

Тепер ставлять питання:
    - де обіцяний відсоток ефективності вакцин?
    - де обіцяні терміни і кількість доз?
    - де вітчизняна вакцина на дріжджях?
    - де законодавство демократичної країни?

Ок. А тепер я хочу запитати антивакцинаторщиків: Ви казали не вакцинуватися, а люди тим часом хворіли і вмирали. Хто відповість за те, що ви не знали, чи вакцина ефективна, бо вона недосліджена, але були проти вакцинації? А може б ці люди спаслися!
    Ви, антивакцинаторщики кричали, що вакцина - то зле. Кричали, протестували. А що ви ЗРОБИЛИ, щоб люди не хворіли? Яку альтернативу ви дали людям? Ніякої???? Ви тільки кричали?
    Все таки, вакцинаторщики робили хоч щось - проводили дослідження, вивчали і зробили вакцину. Може вона не настільки ефективна, як би хотілося. Може, але вони старалися хоч щось робити, а не тільки кричати НИНАДА, а потім - чому малий ефект.

Я б промовчав, якби антивакцинаторщики винайшли якусь альтернативу, але в них крім говорільні нічого нема.

• Тупо Тупо x 1
  9. Коммунарец

Насамперед зауважу, що експеримент по застосуванню іноваційної вакцини із впливом на РНК людини ще не завершився, аби зробити конкретний висновок по її ефективності, дозуванню та безпечності. Її розробка тривала усього 10, максимум 12 місяців, аби зробити далекоглядний висновок. Може то крок до змін ДНК людини? Миші - то одне, а людина - інше.
    Зараз є назальні краплі, таблетки від ковіду тощо, а не тільки вакцинація. І де наші професора і науковці, що гребуть гроші, а зиску ніякого з них?
    Ну та годі з нею, час покаже, що до чого.

Особисто я не проти вакцини, нікому ще не порекомендував і не заборонив вакцинуватися.
    От рекомендував наступні кроки для людей, аби врятуватися за допомошою Божої милості та моїх порад:
    - Поперше, стати справжнім віруючим, аж до особистої обіцянки перед Богом, аби змінити своє життя на менш гріховне.
    - подруге, піднімати свій імунітет природним засобом, краще ненавмисними подряпанами при зборі щипшини чи іншого спосібу з нарощувння антитіл, та вживання соку чорної редьки з медом від пневмонії.

Принаймні, серед моїх знайомих та родичів ще ніхто не хворів і не був у реанімації...
    А я вибрав свій шлях радісного страждання і духовного прозріння до перетворення своєї легенди життя у неймовірну історію віри, надії та любові).

Останнє редагування: 31 січ 2022
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

І це правильно. Кожен робить так, як вважає. Я ні одних, ні інших не осуджую.

• Тупо Тупо x 1
  11. Lanktocha

Стандартів тут нема. Мені достатньо було противірусних "Флукап" і пониження температури "Хелпекс", а кому не обійтись і без гормонального "Дексаметазону" та антибіотиках при кашлі і запальних процесах. Можливі і крапельниці з антитілами, але не всі мають такі можливості, як Трам-пам-пам.

12. Lanktocha

3 доза може бути небезпечніша, були випадки, невдало вкололи у руку + Файзер може набагато гірше сприйнятися організмом, ніж Коронавак.

13. Коммунарец

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви кололи третю дозу?

15. Lanktocha

Мені ще зарано, рекомендовано через 6 - 7 місяців +

Файзер - сильніша вакцина і має більше побічних дій, не факт, що легко пройде.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Для мене вона була непомітна, як й перші дві.

17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Сейчас уже говорят медики разных стран, что при малейших признаках ОРВИ надо немедленно начинать полоскать горло солевым раствором. Нос тоже пшыкать слабым раствором соли - и вирус не пойдет в легкие, где он делает свою разрушительную работу.
    И тогда короновирус можно уравнять с остальными видами гриппа и не проводить локдауны или масочный режим.

18. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Судя по тому что пишут у нас , омикрон в основном поражает бронхи и верхние дыхательные пути. До легких он особенно не добирается . Отсюда и более низкая смертность

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Lanktocha

Один із аргументів, у Франції, Німеччині, Великобританії, Італії - населення більше.

Захворюваність по Україні - справа не тільки у владі, розповідали, що робиться у лікарнях рай.центрів - хворі з інфекційних відділень, в тому числі, ковідні хворі, що не лежачі, можуть ходити по лікарні по інших відділеннях - неврологічному, кардіологічному без "намордників" і захисних костюмів, реальна картина, людина підлікувалась після мікроінсульту і захворіла на ковід.

• Смішно Смішно x 1
  20. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

а де твій аватар? :)