То напевне щось в повітрі є, або магніти літають... Я й третю прививку не робив, а учора неважно себе почував. Навіть вдень заснути не міг... Щоб розім"ятися - пішов і порозсипав по снігу в саду попіл, котрий назбирався від каміна за всі ці свята.
Для початку, за третю дозу, ймовірна ваплата 500, не все вирішено і з 1000, та і не заради цього вакцинувався, під час червоної зони сертифікат вакцинації дав деякі переваги, у лікарню невакцинованого можуть приймати, тільки коли приносять на носилках в реанімацію.
@Lanktocha, ну то Ви ту першу тисячу потратили, чи ні? Бо я пару соток лишив в моно банку, може будуть на єПідтримку в Одарки пиво наливати
@Lanktocha, та я не дивлюся Вам до писка чи до кишені. Але доляр дорожає - то є раз А по-друге - в плачучої пенсіонерки зі села на єПідтримку можна взяти фляшку молока чи купку гарних грушок.
@Lanktocha,читала, що тисячу можна буде витратити на комуналку. Зараз це питання вирішують. Я витратила на ЖДквитки . Більше моєї тисячі нема)) Чоловік у спортзалі заплатить)
@Silver bullet, в ви по спортзалах ходите? Весни на вас немає... Нічо, скоро сніг зійде і будуть вам спортзали...
Обмін валюти через ковідну тисячу непередбачений. В перспективі. Всі послуги, обійдеться більше 1000 і тільки за місяць.
@Lanktocha, Ви ніби такий паньскуватий, а такого простого не знаєте. Якщо хочете, то підійдіть до вуйка, котрий торгує домашніми грушками, і він Вам всі ці схеми розкаже на трьох пальцях
знаєте, мені нема коли, а по-друге нема зайвого жиру, який треба гоняти. А на дачу не раніше середини квітня почнемо їздити. Дорогий газ, щоб намотувати двічі в тиждень 80 км, та ще до бабусі треба навідуватись. Все ж таки 91 рік, хоч вона ще ходить, коз пасе, і політику партії знає. Туди ще більше кілометрів..Як подумаю - кошмар, не хочу. В квартирі тепло, вода гаряча, а там топити дровами, вбиральні на дворі...ото таке.
Кажу як і відразу подумав: мене порадувала ваша фраза : та ще до бабусі треба навідуватись. Здоров"я вашій бабусі!
То не моя бабуся, а моя свекруся) Вона не сама живе, не переживайте) З нею дочка, молодша за мене, живе, порається усюди. У бабусі ще командирський голос, з нею не посперечаєшся) Та рада, коли приїжджають та щось добреньке привозять))
Сьогодні почув від деяких лікарів, що третя доза обов'язкова, файзер зберігається нормально, є відповідні холодильники, так що, як не буде альтернативи, дієвих ліків, нам прийдеться колотися, як діабетчикам.
Ух ти ! "Де і які ЛІКАРІ ? Це Ви ще не чули маразму наших міністрів нездоровя View: https://www.youtube.com/watch?v=iHiG-Q-jezI
Якщо на те пішло, сімейні лікарі, наскільки знаю, за додаткових пацієнтів і агітацію можлива доплата. Повний курс вакцинації зараз, дав мені перевагу при вході у торгові центри, в кінотеатри та театри, де перевіряли сертифікат, може таке бути і після 3 дози, якщо до квітня не винайдуть чогось іншого. Деякі лікарі казали, що от вакцинувались і більшхворі, дехто після інсульту, а деякі говорили, що інсульт - судинна паталогія, є й інші захворювання із ризиком вакцинації. Я можу послухати лікаря і зробити по-своєму. Що робиться зараз, більше вакцинованих на Сході України і офіційно там менше важкохворих, менше госпіталізацій і смертності.
Через таких затятих, і новий спалах в Україні, і не впускають українців в Італію, раніше ми боялися Італію та Іспанію, тепер там бояться України. Не ми ставимо вимоги до хвороби, а хвороба ставить нам.
Вакцинуватися примушують чим раз більше, навіть затятих антивакцинаторів серед родичів і знайомих, особливо, хто вихователь і працює з дітьми, хто має часті контакти з людьми, хто займається виготовленнням продуктів... До роботи не допустять. Укол у руку не такий страшний, хоч це не на 100% захист.