коронавірус

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем mypucm, 26 лют 2020.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Стандартів тут нема, я невакцинованим перехворів легше, ніж деякі вакциновані тепер, кому і після вакцинації піднімалась темература мало не до 40.

2. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

:scratch_one-s_head:

3. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Ого... а я ще тест на ковід не бачив в очі((

4. Lanktocha

Скільки тепер бачив випадків, люди перехворіли, вакциновані і тепер захворіли, підтвердив тест, мають високу температуру і одного чаю з малиною тут замало.

5. Коммунарец

6. Коммунарец

Взагалі нічого не бачив. Ні хворих, ні мертвих, ні тестів(
    Таке враження, що ми живемо в різних країнах, або на різних планетах...
    Колись запитають, а я ні бум-бум про епідемію ковіда(

Останнє редагування: 15 січ 2022
  7. Lanktocha

Краще не бачити, але наявності хвороби це не заперечує, є родичі і сусіди, що були у важкому стані в лікарні.

8. mypucm

у світі - сьогодні рекорд виявлених випадків

Знімок екрана 2022-01-21 103553.png

в Україні - розпочинається чергова хвиля

зображення_2022-01-21_104110.png

9. mypucm

10. mypucm

11. Lanktocha

Таких показників, як тепер, не було навіть при потужній хвилі у листопаді. Хворі із високою температурою, навіть, ті, що колись перехворіли і файзером повноцінно вакциновані, у важчому стані, ніж я, захворів невакцинованим. Вакцина, принаймні та, що є на даний час, далеко не панацея.

12. mypucm

можливо, люди вкололи вакцину і заспокоїлися...
    власне, з екранів телевізорів кричали: вакцинуйтеся...
    ніхто не кричав: переходьте, сцуко, на здоровий спосіб життя, зміцнюйте іммунну систему

вакциновані хочуть жити звичним життям... у токсичному урбанізованому середовищі...

• Подобається Подобається x 1
  13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Хворіють, але смертності серед вакцинованих майже нема. До того ж прості ОРВІ ніхто не відміняв. Вони є. Ми з чоловіком перехворіли без температури - слабкість, нежить, недовго кахикання. Виходити на вулицю не переставали.
    Чоловік вже і бустерну прививку зробив вчора. Рука напухла.

14. mypucm

таку? )

Знімок екрана 2022-01-13 202220.png

15. Коммунарец

То ще не саме страшне. От падіння духовності - то да...
    Нещодавно по 1+1 крутили фільм американських друзів "мій поганий батько"... можна обізвати все самими неподобними словами оту культуру, що нам несе диявільська цивілізована спільнота, але час такий, перед гнівом божим, що ваши призиви до ЗОЖ тануть на очах. Як і мої(
    Але, кожний вирішує сам за себе, вакцинуватися чи ні, вести гулящеє життя чи зберігати чистоту душі тощо, аби відчути радість перемоги над злом, без різниці, якого воно ймення, чи то московського чи американського, або іншої бродіння. Істина понад усе!

Відео про підготовку до генних експериментів... трохи задовге, але цікаве, як в РФ вже у березні 2019 приймали укази про методи та засоби проведення інфекційних та генних випробувань тощо.

View: https://youtu.be/FDfDFGm2G7Y

Останнє редагування: 22 січ 2022
  16. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

17. Коммунарец

Це викликає ще більшу недовіру до всіх, хто наказує і виконує через той короновірус.

18. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

19. Lanktocha

Тільки, щоб не було такого спалаху, як у Швеції, яка виробляла колективний імунітет.

20. Коммунарец

Адвокат теж, спочатку шокований рішенням Бориса, але щось він сумнівається, що то насправді є поверненням до справжнього глузду.
    Бо Великобританія попаде в чорні списки інших країн на в'їзд, але акції можуть підскочити. Хтозна, чи то є справді нормально?

View: https://youtu.be/XJKhW1kcAcA

а де твій аватар? :)