Стандартів тут нема, я невакцинованим перехворів легше, ніж деякі вакциновані тепер, кому і після вакцинації піднімалась темература мало не до 40.
Скільки тепер бачив випадків, люди перехворіли, вакциновані і тепер захворіли, підтвердив тест, мають високу температуру і одного чаю з малиною тут замало.
Взагалі нічого не бачив. Ні хворих, ні мертвих, ні тестів( Таке враження, що ми живемо в різних країнах, або на різних планетах... Колись запитають, а я ні бум-бум про епідемію ковіда(
Краще не бачити, але наявності хвороби це не заперечує, є родичі і сусіди, що були у важкому стані в лікарні.
Таких показників, як тепер, не було навіть при потужній хвилі у листопаді. Хворі із високою температурою, навіть, ті, що колись перехворіли і файзером повноцінно вакциновані, у важчому стані, ніж я, захворів невакцинованим. Вакцина, принаймні та, що є на даний час, далеко не панацея.
можливо, люди вкололи вакцину і заспокоїлися... власне, з екранів телевізорів кричали: вакцинуйтеся... ніхто не кричав: переходьте, сцуко, на здоровий спосіб життя, зміцнюйте іммунну систему вакциновані хочуть жити звичним життям... у токсичному урбанізованому середовищі...
Хворіють, але смертності серед вакцинованих майже нема. До того ж прості ОРВІ ніхто не відміняв. Вони є. Ми з чоловіком перехворіли без температури - слабкість, нежить, недовго кахикання. Виходити на вулицю не переставали. Чоловік вже і бустерну прививку зробив вчора. Рука напухла.
То ще не саме страшне. От падіння духовності - то да... Нещодавно по 1+1 крутили фільм американських друзів "мій поганий батько"... можна обізвати все самими неподобними словами оту культуру, що нам несе диявільська цивілізована спільнота, але час такий, перед гнівом божим, що ваши призиви до ЗОЖ тануть на очах. Як і мої( Але, кожний вирішує сам за себе, вакцинуватися чи ні, вести гулящеє життя чи зберігати чистоту душі тощо, аби відчути радість перемоги над злом, без різниці, якого воно ймення, чи то московського чи американського, або іншої бродіння. Істина понад усе! Відео про підготовку до генних експериментів... трохи задовге, але цікаве, як в РФ вже у березні 2019 приймали укази про методи та засоби проведення інфекційних та генних випробувань тощо. View: https://youtu.be/FDfDFGm2G7Y
Адвокат теж, спочатку шокований рішенням Бориса, але щось він сумнівається, що то насправді є поверненням до справжнього глузду. Бо Великобританія попаде в чорні списки інших країн на в'їзд, але акції можуть підскочити. Хтозна, чи то є справді нормально? View: https://youtu.be/XJKhW1kcAcA