А чому я маю дихати чиїмись бактеріями, хто їде у транспорті, стоїть у церкві і ригає та принципово не хоче носити пов'язку?
Раніше якось же дихали, куди ж без того)? Тепер йдіть на карантин, бо навіщо вам та церква і розваги, та чекайте, поки всі не передохнуть, щоб дихалося легше( І взагалі, без масок тільки в УПЦ МП ходять, а вам то що до них? Чи ви того, із них? Я, от, нікуди не ходжу, крім природи, ношу маску і спокійний до будь-чиїхось вибриків.
Одні говорять так View: https://www.facebook.com/watch/?v=730736307854964 Деякі священники цієї конфесії про чипування, безплідність через вакцини і багато непідтвердженого.
Ніби заспокоєння, але висока смертність, якщо буде гучне новорічно-різдвяне святкування та поїздки на гірсько-лижні курорти, можливий новий спалах.
Можливо, але те саме можна сказати про "міністра лЯШКА". Тільки є велика різниця. Якименко не приймає ніяких постанов, які суперечать законам України. Дії "міністра" тягнуть на хорошу кримінальну статтю.
Щоб не бути голослівним, пропоную уважно прочитати дане рішення суду: Рішення від 12.04.2021 по справі 530/75/21. Зіньківський районний суд Полтавської області Тут, як на мене, суддя "розжував" всю протиправність дій влади. Я думаю на цьому влада сама вже не спиниться. Цікаві часи можуть настати.
Тільки старим треба обережно вакцинуватися: зараз відомо, що деяке згущення крові після вакцинування може бути фатальним. Так помер мій родич після вакцинування пфайзером - зразу інфаркт. Короновак простіший і безпечніший. А молодим це не загрожує, бо у них просвіт в сосудах ще великий.
Ще жодного міністра не притягнули до слідства навіть... Про що ви((?? Хоча ні, були... Луценко, Тимошенко, Лазаренко...
Сьогодні стикнувся з одним пуектом вакцинації. Ажіотажу і черг, як у листопаді вже немає. Найцікавіше, вакцини, які були у наявності - тільки Пфайзер ( сумніваюсь, що ці вакцини зберігають у потужних холодильниках при низьких температурах, як вимагає інструкція ), у наявності не було ( за характеристикою деяких лікарів найменше побічних дій ) китайського "Коронавак", але найближчим часом можуть довезти.
Чому "Омікрон"? Омікрон – це 15-та літера грецького алфавіту. Попередні 12 уже зайняті іншими штамами. 13 та 14 букви алфавіту у ВООЗ (Nu та Xi) пропустили. Nu – щоб уникнути плутанини зі словом новий (new). Xi – за словами ВООЗ, щоб уникнути дискримінації: Xi – це "поширене прізвище" у Китаї, а також буква збігається з ім'ям лідера Китаю Сі Цзіньпіна.