У Сваляві правоохоронці затримали антивакцинатора Стахіва прямо в лікарні й вивезли в невідомому напрямку – новини Закарпаття та Ужгорода
Відео Ольги Яремійчук. "В Україні терор, а німецько-польська комісія готує Нюрнберг -2" View: https://www.youtube.com/watch?v=FWLVZxlNNDQ
Новий штамм ковід-короновірусу ОМІКРОН. Кажуть, що не піддається плр-тестуванню та вакцина безсильна. View: https://youtu.be/QXsh5MvPkaE
ВООЗ придумала нове формулювання для здорової людини: "Безсимптомний хворий". Тепер не відвертитесь. Лікар сказав в морг, значить в морг.
Може не так сформульовано чи не так розуміють, подібне буває, носій вірусу, але сам здоровий. Моя родичка недавно здавала тест, виявлено велику кількість антитіл, виходить, недавно перехворіла, але симптомів не було.
Всі люди є носіями того вірусу, або переносчиками. Одні заражаються, інші ні. Одні сильно хворіють, інші легко переносять хворобу. А чи можна розпізнати антитіла за їх походженням, стосовно якої ївороби вони з'явилися? Наявність великої кількості антитіл без ваецинації говорить про сильнтй імунітет людини. Головне не перестаратися з лікуванням, аби не викликати надмірну реакцію організму. Я не вживав ніяких таблеток, коли відчував хворобливість пару діб, тільки редьку їв та чай пив з малиною. Звісно, треную час від часу організм на антитіла, не дуже оберігаючи себе від пошкоджень при роботах. Не люблю робити в перчатках і не плачу, як тріски впиваються в моє тіло.
Іноді показують перевірку QR -кодів у маршрутках по місту і люкають штрафами. Виникає питання: чому існує поліцейське свавілля в місцевих маршрутках, якщо згідно нових , більш жорстких правил карантину, у маршрутках крім міжобласного та міжнародного перевезення не передбачено наявності та перевірки вакційних документів, крім кількості зайнятих місць та вимог до водіїв? Чому такі питання не задавали президенту Зеленському, аби не викликати занедоволення у населення по питанням дискримінації хворобливості та релігійних уподобань? facebook.com/moz.ukr
Не всі, ще коли був невакцинований, при деяких потребах мусів здавати експрес-тест, тепер достатньо довідки про вакцинацію. Багато антивакцинаторів посилаються на права, забуваючи про ОБОВ'ЯЗКИ.
Вірус живе не тільки всередині організму, мутує, має циклічність і не відомо чи є він природній, або штучний, що виконує якусь чиюсь мету, аби загнати людей під жорсткий контроль. Якщо припустити, що настають часи антихристового беззаконня, то всі під загрозою. Одні помруть, внші будуть страждати від інших кар. Антивакцинатори посилаються на права, що записані в Конституції іменем народу, а обов'язки, що обмежують права - то рішення купки чмошників, які не можуть навести лад і в нормальній країні при благопріятних умовах. Хоча я, наприклад, не дуже і намагаюся йти в ресторан чи забавлятися у той час, коли йде війна і взагалі, в останні часи перед настанням апофеозу апокаліпсису.
І шо? Я свою роботу зробив. Попередив про нещастя, може і зайвого сказав від себе, що очікують людей, аби покаялися та змінилися, як колись мешканці Ніневії і їх оминув гнів Бога. А що зараз маємо? З 2020 року розпочалося те, що ніхто не хтів, та мало хто очікував і каявся. От, і маєте.(