Не все тут так просто, ставимо умови не ми до захворювання, а захворювання до нас. Бувають випадки, коли вакциновані хвріли важче, ніж минулого року я перехворів, бувши невакцинованим.
Все дуже просто. Створюється новий вірус, або вдосконалюється старий. Потім розганяється істерія по всьому світу. І більше нічого не треба. Люди самі понесуть свої гроші, і будуть платити за будь-яку бормотуху, або таблетку. Не прорахували тільки один момент. Людина не може постійно перебувати в стані жаху перед смертю. Ось зараз цей шок пройшов, і все більше людей зрозуміли, що їх заганяють в залежність. Адже ніхто не говорить, що вакцина допоможе, і від БАНАНОФІКУСА не будуть помирати. Навпаки, нам кожен день втирають, що будемо постійно на голці. Як наркомани. View: https://www.youtube.com/watch?v=mLkbW3lObLk
В мене на службі перехворіли майже всі, а це досить велика кількість людей, незважаючи на всілякі запобіжні заходи. Всі в легкій формі, ніхто не вмер. І лиш декілька недовго полежали в госпіталі. Я, і багато хто, були на самоізоляції 10 днів. В мене десь неділі дві не було смаку. З нюхом, трохи гірше. Місяців зо два я взагалі не відчував жодного запаху. Навіть зараз з нюхом не все гаразд, хоч пройшло майже 11 місяців. Деякі запахи стали зовсім іншими.
Швагро, 60 років. Раніше ніколи не був на лікарняному. Минулого року зробив дві прививки від ковіду /фірма вимагала/ За рік вже другий раз на лікарняному, зараз лежить дома. Ковід-19.
Добре, як легке перенесення. у мене попопадали, хто помирав, хто лежав у реанімації, мама мала пошкоджені легені ( показало КТ ), від подальших ускладнень врятував курс уколів, я не мав кашлю чи утрудненого дихання, минулося без того, КТ не робив.
вичитав в інтернеті... підкреслю - я ні за, ні проти, я не знаю... можна було пропустити цей текст, як і сотні інших подібних... але дядька дуже серйозний... (відкрив вірус СНІДу, отримав у 2008 році Нобелівську премію з фізіології та медицини) Нобелевский лауреат Люк Монтанье о вакцинации: «недопустимая ошибка»
Тут стандартів нема, кажуть, що у декого ця хвороба може проходити безсимптомно і взнають про неї тільки здавши тест. Але, ніби безсимптомний носій вірусу не є заразним.
ще раз... якщо зовнішніх симптомів (і скарг) нема - значить хвороби нема? (тобто людина здорова) --------------------------------- якщо вирішальними є аналізи... тоді питання в тому, як глибоко копати... і кого обстежувати... чому, наприклад, в пріоритеті ковід-тести, в той час як від серцево-судинних вмирають значно частіше
Ці тести коштують немалих грошей. А от якби хворим на БАНАНОФІКУС давали інвалідність, в нас була б найкраща статистика в світі, щодо кількості захворівших.
Повторюю, буває безсимптомне перенесення чи здорова людина - носій вірусу. При такому захворюванні більш ймовірне загострення хронічного захворювання, теоретично, була ІІІ група інвалідності, після важкого перенесення коронавірусу та ускладненнях, та ІІ група інвалідності. Тут мають бути поблажки, не приніс для перекомісії потрібної кількості виписок, але і тепер і для госпіталізації більше вимог, та у червоній зоні "планові" госпіталізації заборонені.
Зараз чути від багатьох спеців, що сам БАНАНОФІКУС не виділений. Не до кінця розумію, але як то є щось, що не має "формули", то що тоді визначає тест?