@VasMT, Ви вже кілька разів згадуєте про ті вихідні. Я зовсім не в темі, бо не дуже тим переймаюся Якщо маєте час і бажання - шо то таке сталося?
А, точно. Було таке. Але то було минулого року. Тоді було багато дивних розпоряджень і приписів, бо все було нове і незнайоме.
Все було зрозуміло з самого початку. Але рогульські обскурантисти, що єдині в україні "вибрали" собі свинорилого, гадали собі, що мудріші одеского равіна. Ось і аналогія - вибирали свинорила = товчуться в черзі за вакциною...
@VasMT, я з Вами не в усьому погоджуюся, але зараз сперечатися не буду, не хочу. Бо я паралельно з кавою на ЛФ зараз трошки зайнятий в командіровці - весь мозок там)))
Респект і уважуха Президенту. Президентка Грузії виступила за платне лікування для нещеплених від COVID-19 Президент Грузии призвала принять жесткие меры для борьбы с коронавирусом - Новости Грузия
За батьма даними кількість померлих та смертність вища від інсульту, єдине, інсульт не заразний, може дійде до того, що будуть вимагати знімки енцифалограми та МРТ, як тепер сертифікат про вакцинацію та як температуру, будуть експрес-методом міряти тиск.
Борьба с холерой в XIX веке тоже происходила в том числе с помощью солдатских штыков. Другого пути у властей просто не было. А если бы не сделали обязательными для новорожденных прививки от полиомиелита, то пол-планеты были бы в инвалидных колясках...
колись читав таку байку... у паризькому метро на деяких дверях, куди не можна було ходити... повісили таблички "ВИХОДУ НЕМАЄ"... так начебто зросла кількість самогубств
Ну от, подзвонили - завтра йду на другий заштрик. Якби шось там пішло не по феншую, то не сумуйте тут