А я думаю боротися до переможного кінця), бо навіщо я тоді маю велику мету, нехай навіть у своїй уяві? Але ж, погодтеся, що одиниці з людей на Землі вважають себе тими, на кого Бог має свій чіткий намір. Особисто я не зустрічав таких, аби горіли цим. Віруючі, молящієся, кающієся - так, але не впевнені у своїй виключності, а якщо хтось вважає себе таким, то ходить над усіма смертними павою. Отож, будем живі - не помрем)
Ніби протипоказання до вакцин може бути не більше, ніж в 1%. Хто заастерігав, деякі лікарі потім казали, що важкий перебіг куди ггірший, тому вакцинують, і з ампутацііями, і після інсульту... Доречі, сьогодні, зауважив приїзд швидкої до сусіда і повиходили лікарі, у костюмах, як космонавти.
@mypucm, я ж вже вам казав #1471 Мені медсестра поміряла температуру на чолі і подивилися в писок Потім в плече шприцом тиць - от і вся процедура) На все про все пішло навіть не 10 хвилин
@Коммунарец, я в тому сі не розумію, тому з Вами ні в чому не погоджуюся ) Робіть собі як самі хочете ;
Тобто в вашій уяві на Вас Бог має чіткий намір, і тому не дасть померти від ковіда?Ходити павою над смертними напевно приємно, але все ж таки небезпечно. Скажи богу свої плани - розсміши його... Як будете сидіти вдома, нікуди не іздити паломником, в магазини та на базар надівати маску, то, може, і пронесе. А може і ні... Отець Онуфрій,який митрополіт, того року був у важкому стані з ковідом, але в Феофанії його витягли з того світу. Щоб вас бог, як ізбраного, в випадку ковіда направив у Феофанію, я особисто ну ніяк не можу повірити. Люди після 60, а то і 50,зовні кріпки та здорові, через цю заразу залишались інвалідами, хоч і вижили, і залишились без грошей "на чорний день". Бережіть себе, я серйозно.
Та нехай. Лиш би потім він не кричав: "Поскоріше підключайте мене до ШВЛу!" та "Рятуйте!" Бо, по феншую, вакцинованих треба лікувати в першу чергу. А невакцинованих - вже після них. імхо.
Помирати в свідомості, від задухи - це таки страшна смерть. Чогось вакцині від оспи люди (і релігійні теж) вірили, тому ця страшна зараза залишилася в минулому..
Та при чому тут релігія? Священники також закликають вакцинуватися. Папа Франциск і його попередник Бенедикт XVI вакцинувалися від коронавірусу | DW | 14.01.2021 Вселенський патріарх Варфоломій закликав вірян вакцинуватися від COVID-19
Ну так Папа римський та Вселенський патріарх. А наші пан-отці заводять хресні ходи проти ковіда. Та про що казати - ви самі знаєте.
Нічо я сам не знаю. І на хресні ходи проти ковіда я не ходжу) /я взагалі противник хресних ходів вулицями великих населених пунктів)/ Блаженніший Святослав наголошує - вакцинуватися тре. Сам він вакцинувався. Показово, шо нє? View: https://youtu.be/cv5086T9azQ Церква закликає всіх до вакцинації, тільки так можемо здолати хворобу, - Митрополит Епіфаній View: https://youtu.be/F3eYFAT5pm4 Парохи також наголошують - треба вакцинуватися.
От за маму не скажу, бо щось не пригадую... А у тата на плечі було два шрами. Мабуть ще бабка Польша щепила)))
Ціхо-ціхо... Медичні заклади тут ні при чім То є чисто моє імхо: Якщо в лікарню одночасно поступить два пацієнта /вакцинований і невакцинований/ з одинаковим перебігом хвороби, а ШВЛ буде один, ліжко одне і крапельниця одна, то все треба віддати вакцинованому. Невакцинований почекає А вакцинують всіх бажаючих вже другий рік.
Так тоді і смертність була мама не горюй... Народжували по п"ять-сім дітей, виживало двоє-троє... Природний відбір.