Я маю один бланк, зараз його змушений носити у кишені куртки з деякими іншими документами, при потребі і кому треба предявлю. Моїй мамі випадково видали 2 таких сертифікатів.
Інший приклад дивних вакцин... Якщо людину покусала скажена тварина, то треба колоти якусь сироватку, але вакцини для людини ще не винайдено... але рекомендують вакцинувати домашніх тварин від сказу.
То він такий, як я описав, чи є код або інше, по якому можна перевірити справжність проведеної прививки, чи можна самому намалювати, і нехай їдуть та шукають, хто де вакцинував? Чому вірять вашій ксиві?
а буває, що в суді сперечаються сторони, в кожного з яких вища юридична освіта? чи у ВР сперечаються міністр економіки з головою бюджетного комітету... (і кожна сторона серйозно обгрунтовує свою позицію) і шо робити звичайній людині? кого слухати?
''Бізнесмени купили COVID-сертифікати, а тепер плачуть у реанімації'': як фальшивки призводять до точки неповернення
Не той випадок і не те захворювання. Чесно, докладно не перевіряв цей бланк. Перевірити про потребі можуть відповідні служби. Поки що ніхто не просив предявити. Таку довідку може видати сімейний лікар, де би не вакцинувався, у комп'ютер ці дані внесені.
Якби зі мною не трапилося у 2017 році нічого особливого, то може я також вакцинувався би, але враховуючи зміну мого світогляду, хочу своє життя віддати на охорону Бога. Звісно, що не не так, аби робити дурниці і чекати порятунку звідкісь. Треба боротися і шукати джерела спасіння, але не просто так, а з вірою. На українську владу мало надії, бо на відміну від радянської, вакцинування сберегало життя і множило українців, а ці слуги брешуть і обманюють, і мабуть незабаром щось вигадають, аби загнати усіх під якусь чортівню(.
Як хтось вмирає після вакцинації, то врачі відразу кажуть, що були обстеження і не знайшли протипоказать, а як показують черги на вакцинацію , то є сумніви, що там взагалі щось перевіряють по стану здоров'я.
Не знаю, в тій черзі не стояв, але мав би знати @Lanktocha . Можливо міряють температуру, тиск і запитання: "щось турбує"? Хоча кажуть, приходьте і зчеплюйтеся, хоча декому потрібен дозвіл від батьків. А дозвіл від сімейного лікаря потрібен чи ні , а якщо несає сімейного лікаря? Десь чув, скоріше по ТБ, що заповнюють анкету на компі до 30 хвилин... і що там вносять? Робота, прибутки, майно? А от підписка про добрвільну вакцинацію і відмова на будь-які претензії у вападку погіршення стану - невідомо
Мені медсестра поміряла температуру на чолі і подивилися в писок Потім в плече шприцом тиць - от і вся процедура) На все про все пішло навіть не 10 хвилин
Мене в центрі вакцинації, коли я заповнював анкету, ставили потім запитання чи консультувався з лікарями та чи є протипоказання вакцинації при моєму хронічному захворюванні, декякі лікарі говорили, що враховуючи всі наслідки, важка форма коронавірусу значно гірше, були випадки, коли дехто вакцинувався після інсульту, з діабетом..., рекомендація - не вакцинуватись, хоч місяць після прийому сильних ліків, особливо гормональних. Була і рекомендація від іншого лікаря - утриматись від вакцинації, а коли йому сказав, що вакцинований і нормально переніс - просто похитав головою. Чув від людей, навіть деякі священники додзволяють натовпи, цілування чаші та ікон, на проповідях оголоошують сумнівну неперевірену інформацію, що вакцинована жінка не може завагітніти.
Жити у Львові 3 год · В Україні є місто, де зараз у лікарні немає жодного пацієнта з COVID-19. Складно це уявити в розпал пандемії, правда? А от у Моршині на Львівщині все інакше. Знаєте, чому? Бо там вакциновані понад 70% () жителів. Вакциновані ще з квітня-травня. Результат: улітку в Моршині зовсім не було хворих на COVID-19. Зараз реєструють поодинокі випадки. Але хворіють переважно невакциновані. Читайте, аналізуйте, дійте! Вас чекають у наших центрах вакцинації! Здоровий глузд проти фейків про вакцину - Центр стратегічних комунікацій