Вже у деяких поліклініках складають списки на вакцинацію, хоч декого, ймовірно можуть вакцинувати не раніше літа.
Від коронавіруса! Інтерв‘ю з Анатолієм Невзгодою, відомим лікарем-пульмонологом: Анатолій Невзгода - відомий лікар-пульмонолог. У новому випуску «Балючі теми» - детально про коронавірус: чому люди по-різному переносять хворобу і хто у групі ризику? Чому «корона» уражає саме легені? Про унікальний метод лікування коронавірусу та раку, і чому Анатолія критикують у професійному середовищі? Чому вакцина від коронавірусу не допоможе? Чи варто вакцинуватись і носити маски? Про міфи довкола Covid-19 та що треба робити, щоб не захворіти? А також про іноземних студентів, Потоцьких у родоводі, харчування, маму- довгожительку і секрети довголіття... View: https://www.youtube.com/watch?v=rn4AV0zw7Zw Може щось десь не розумію, але дуже корисно послухати.
Як по мені, то саме цікаве десь в кінці, де коротеньке іптерв"яю з матір"ю лікаря /якщо це той самий ролік, котрий я вже дивився і десь тут показував/;
Думаю те саме, бо там є коротеньке інтерв"ю з його 103 річною мамою лікаркою Оленою Рибалко, яка працювала до 85 років. Та думаю, ще багато можна взяти і з його розповідей, навіть не тілько про коронавірус, але й взагалі про життя... Може воно і є в темі, та я не перечитувавала всі 60 сторінок
Я десь постив цей ролик. Але це нічого, що Ви його продублювали "Повторєніє мать учинія", як сказав Комунарець;
ВОЗ озвучили официальную версию появления коронавируса apostrophe.ua Версия о передаче коронавируса через летучих мышей - наиболее вероятная.
Саме приємне те, що мене не порівняли з померлим Заратустрою, згадуючи якого, казали:" Так казав Заратустра". Жива легенда, йомайо))
Миллионы доз вакцины Pfizer выкинут на мусорную свалку в Японии Нехай скажуть Степанову, куди їх викинуть) якраз мрію завантажити, а там якось винягнемо звідти ту вакцину) А Степанов нам нічого про ті кляті шприци не казав, бо може хтів зекономити і якістюь дарницькі втюхати?
а тепер трішки цифр.. в Україні зареєстровано 1 330 000 ковідників. без окупованих територій залишилось приблизно 40 млн жителів держави. (це максимум, бо кілька мільйонів людей перебуває за кордоном на заробітках. Отже 40 млн ділимо на 1 млн 330 тисяч, виходить приблизно 30. ТОбто кожен тридцятий перехворів на коронавірус. у мене в селі проживає 1200 людей. 1200 ділимо на 30 виходить 40. тобто в середньому в мене в селі мало би бути від 30 до 50 чоловік, які перехворіли ковідом. Статистика така, за рік в селі був один підтверджений хворий на ковід і то безсимптомний...ПИТАННЯ, де ще як мінімум 30 хворих? Хтось сильно заЗВіздівся з тим коронавірусом...
Все умовно. Вот я перехворів, у мене вдома перехворіли, але не здавали ніяких тестів і не були внесені у жоден реєстр.
Вакцина Pfizer надійде в Україну в кінці лютого – ЮНІСЕФ Треба приставити спецохорону до перевізників вакцини від аеропорта до місця вакцинації, бо в нашій країні вже нічого святого не залищилося, а списати пропажу ящиків з дозами можуть , як завжди, в тому числі як і брехати. Ніхто ж не буде везти вакцину в країну до того, як її не буде зареєстровано. Цікаво, який термін реєстраціїї по скороченому протоколу?
Щодо терміну реєстрації ліків та вакцин за звичайною та спрощеною процедурами. Обидві процедури давно вже застосовуються, хіба що за останні роки діджиталізатори щось встигли внести на свій смаг і глузд. Одже, Але, тут багато підводних каменів, пов'язагих з виробникамт, міжнародними та наддержавними структурами, різні ліки і сировина тощо, що може апливати на час реєстрації. Ось, наприклад: Самі визнають, що то є лоббі і корупція, монополізм і антиконкуренція. І тут інфа про предмет реєстрації. Головне в цьому що? Щоб документи були надані на державній мові. А то буде як при підписанні асоціації з ЕС або як подали в нідерландський суд проти Росії щодо збитого МН-17 позов, що нідерладці тепер будуть перекладати тоц позов ще два роки(
Крім нових штамів "британки", не зовсім такі, як у Китаї були в Італії, Іспанії, тепер нові у ПАР та Бразилії. Може бути і "українка" В Україні нарахували п'ять різновидів COVID-19
Майже всі мої родичі і сусіди з такою хворобою стикались,хто переносив легше, хто складніше, хто не вижив, але, був випадок серед родичів, інфікований у домі, хтось інший, немаючий симптомів, всюди ходив, значить заражав інших, а не був на ізоляції, як роблять у багатьох країнах, як у людей така свідомість, то ні до чого звинувачувати владу.