Ми ж всі різні і симптоми різняться, більшість людей, які захворіли на COVID-19, мають принаймні один з тих симптомів:висока температура (хоча зараз більше спостерігається 37-38), кашель, першіння в горлі, втрата смаку та нюху. Багато залежить і від групи крові: Коронавірус: чи впливає група крові на перебіг COVID-19 | DW | 10.06.2020 Згадайте хоча б перший зафіксований випадок в Україні, чоловіка з Чернівців, коли наприкінці лютого 2020 року, він з дружиною повертався з Італії, і на кордоні в них перевіряли температуру, тоді симптомів ще не було, а за кілька днів захворів на коронавірус. Дружина його, хоч і перебувала з ним постійно, і під час поїздки, і вдома на самоізоляції, але так і не захворіла. Ось, тут можна почитати і про антитіла: Антитіла до коронавірусу можуть пів року триматися в організмі
terRen Та і ще сам коронавірус до кінця не досліджений. Коронавірусна інфекція у мене у 2016 - кашель та утруднене дихання були, висока температура, не з перших днів, пізніше навіть 39.5, ніякі таблетки не понижували, понизив аж укол у вену. У 2020, найвища температура у мене була трохи за 38, легко збив навіть таблетками. Легені у мене не постраждали. Імунітет... Колективний імунітет виробляла Швеція, скільки стикався з людьми, що і 50 грам мало не щодня випивали, зубчик часнику ковтали... все одно перехворіли.
@Lanktocha - у 2016? Так він же постійно мутує... і якщо перший раз температура до 40 і не збивається нижче 38-ми, то за другим разом вона в більшість випадків нижча і легша переносимість. Ну, всім вже відомо, що якщо немає супутніх хвороб, то сам по собі не такий вже він страшний.
Не чума у Середньовіччі. Але стандартів тут не буває, навіть у мене в сім'ї дехто переносив складніше, бачив випадки, хто при цьому захворюванні помирав.
Угу... "...Окремо канцлерка Німеччини зупинилася на перспективах боротьби з коронавірусом у майбутньому. Вона припустила, що справа не обмежиться лише нинішньою кампанією з масової вакцинації, і у майбутньому щеплення доведеться робити кожного року. "Можливо, нам доведеться робити собі щеплення багато років. Це схоже на вакцину проти грипу, коли ви кожен раз кожного року вакцинуєтеся проти нової мутації", - пояснила Меркель. Вона також попередила, що у випадку появи нового виду коронавірусу, проти якого не будуть діяти вже вироблені вакцини, доведеться "починати все спочатку". "Якщо цей вірус продовжуватиме змінюватися, у нас буде ще одна проблема. Якщо, наприклад, з'явиться мутація, на яку вакцина не діє, то ми почнемо все спочатку", - пояснила канцлерка Німеччини..." Джерело
Сучасні люди геть нашпиговані антибіотиками та різними ліками вищого й низького гатунку, як при самолікуванні, так і їз їжею, яка зараз нашпигована антибіотиками при лікуванні тварин, так і при виробництві продукції. Сама їжа, теж, не всяка є здорова для споживання. Ну, і так далі, по умовчанню ще екологія, медицина, наркота, алкоголь тощо, ставлять людину на рівень слабої ланки природи. Напевно, що вже й ніяки доступні ліки не допоможуть, априорі, хібащо тим, хто не зловживає благами цивілізації, їсть природноздорову їжу і т.л. Вакцинація теж, в останні часи, не виявляє до себе довіру, бо більше шкодить усьому організму, та ще й багато протистояння з релігійними питаннями. Зараз йде до того, що лікування перейде на рівень днк-рнк, а той і до генної корекції, як ГМО(( Введуть гени крокодила або акули в людські і баста... ніяка хвороба не візьме крокочела) або риболюда) І може, це буде остання спроба стати як боги... і підуть песиголові і мінотаври вчити дикі варварські народи, що вижили після апокаліпсису, як обробляти землю, вирощувпти кукурудзу та картоплю)
Сказавши "А", переходимо до "Б". Основне не боротьба з бактерією, а створення відповідного (екологічного) середовища в організмі. Про що я і "талдичу".
Вислови Меркель щодо вакцинації - вона не медик, але дещо із її висловів, може і доречні. Говорив із лікарями щодо вакцинації, для деяких людей, ризиком є навіть давні вдосконалені вакцини щодо кору, туберкульозу, віспи, дифтерії..., а зроблена нашвидкоруч, тим більше, вакцинування завдає удару по слабкому місці, може на це вплинути, як позитивно, так і негативно, у декого виникає сильна алергічна реакція, прискоорене серцебиття, високий тиск, головокружіння та неможливість твердо стати на ноги...
@Volodymyr K, це Ви самі придумали, чи хтось інший таке сказав? Якщо хтось інший - дайте, будь ласка, лінк
Наскільки спроможна людина створити потрібне внутрішнє середовище без духовного розвитку, а тільки споживаючи їжу, яка ніби екологічна за високими цінами, а решта населення перебивається підробками, які вміщують пальмаве масло, гмопродукти, соеві пельмені, прострочені продукти. Чи можна споживати тільки селянську їжу без духовного натхнення? Треба боротися не с бактеріями, а з бездуховністю людства)) Можливо, тоді не буде "Новічка", атомних бомб, "іспанки", брехливої влади, разом з її керівниками тощо) ну і зла, розуміється.
До вас була купа запитань, але ви мабуть образилися і вирішили попросити у мене щось, ніби я маю себе любити) Можу честно сказати, що мені себе нема за що любити. Так склалося... але це не означає, що я мушу себе гнобити. Люди творчих професій, типа архітектори чи конструктори, ніколи не роблять все абсолютно ідеально. Чув таке: якщо зробив ідеально, то ви вмерли, як творець... Якщо полюбиш себе, то помреш, як особистість... Тому іноді викидаю якогось коника, аби не влюбився в себе), але мав змогу працювати над вдосконаленням, якто над любовью до ближнього. Не пізнавши гріха, не зрозумієш іншого. А якщо не зрозумієш, то як можна простити. А де прощення - там і любов.
View: https://www.youtube.com/watch?v=s-lKXRUCkxo "не пізнавши гріха - не зрозумієш іншого" - так от, нема гріха, а є відповідальність за свої вчинки або бездіяння!!!
@Volodymyr K, Ви мене, мабуть не зрозуміли. Я питав @Volodymyr K, це Ви самі придумали, чи хтось інший таке сказав? Якщо хтось інший - дайте, будь ласка, лінк з цією фразою і автором. Дві з половиною години якогось кіна! Для чого воно мені?
@Volodymyr K, то Ви і є той пан з бородою і хвостиком, чи шо? Я проглянув таймерну розбивку кіна - фігня то всьо...