коронавірус

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем mypucm, 26 лют 2020.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Lanktocha, а будову автомата Калашникова Ви знаєте?
    Неповну розборку і зборку АК робили?

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Проходив таке, але вже багато років таке не повторював і не було потреби застосовувати на практиці, тому, малоймовірно, що зараз би це правильно повторив.

3. Lanktocha

Щодо основної теми, оберігає, ще зарікатись не буду, щоб не заразитись від ймовірних хворих вдома, є антивірусні таблетки "Флукап", вистарчає для профілактики по 1 в день, полочу горло хлоргексадином, особливо після виходу у людні місця, контактів із ймовірними хворими, вживаю вітамін "С", а також недавно в інших цілях вживав препарат з високим вмістом вітаміну "В", чи це від такого вбереже і чи вам, з вашими особливостями організму, він потрібен - радьтеся з лікарями. Будьте здорові!

4. Lanktocha

Також, не забувайте мити руки господарським милом, мені навіть лікарі говорили, що не шкодую свою шкіру, я і по декілька разів користуюся кремом для рук, але від деяких процедур неможливо зараз відмовитись.
    Ще лікарі радять після такого зробити КТ, не 5 копійок буде воно коштувати, але треба, були випадки, що людина нормально почувалася, без підвищеної температури, але пропав нюх і смак, потім тест - коронавірус, легеневий знімок - все у дуже поганому стані, дещо треба виявляти завчасно.

Останнє редагування: 7 сер 2020
  5. Gyppsy

@Lanktocha, а на ровері Ви вмієте їхати?

6. Lanktocha

Кому що. На велосипеді давно не їзджу.
    Раз інфекція в домі, мусять на неї перехворіти. Виходив із дому із температурою 36.5, прийшов - 38.
    Тест навіть лікарі не рекомендують здавати, щоб не дійшло, куди не треба. У декого, хто таке переносив температура трималась 3 дні, думаю і в мене таких неприємних сюрпризів більше не буде.

7. Gyppsy

А чо?
    Котрі лікарі? о_О

8. Lanktocha

Не ті вік і здоров'я до велосипеда + де на ньому по місту поїдеш і що привезнеш?

Набільше йде мова про сімейних лікарів.

9. Gyppsy

Чомусь не хочеться мені щось говорити за вік і здоров"я.
    От, якщо хочете, то подивіться кіно.

View: https://youtu.be/G8rwOIVzaDs

View: https://www.facebook.com/bike007/videos/1928562707414084/

@Lanktocha, а Ви хіба живете в місті? о_О

Останнє редагування: 8 сер 2020
  10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

11. Lanktocha

Де я поїду на велосипеді? Навіть доречнішим був у підлітковому віці, навіть гірський. Інакше велосипедоом їхати "гостинцем", інакше забитими дорогами, переповненими транспортом, по слизькій дорозі ним нгге поїдеш. Яуби була можливість, скоріше мотоцикл.

По хворобі зарікатись не буду, можливо, я щось підхопив, якщо цей вірус був у мене вдома, майже 5 років тому, ймовірну коронавірусну інфекцію я переніс складнііше і мав більше гострих симптомів. Всі у мене вдома, хто таке підхопив, мали різні симптоми, у кого почервоніння очей, у кого покашлювання, у кого важкість на шлунку і нудота, я вчора при підйомі температури до 38 відчував важкість у ногах і більшу втому. Не факт, що буде у нас італійський сценарій, але вірус вражає слабке місце жертви.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

У Львові суд оштрафував чоловіка за заклик у Facebook закрити мережу «Епіцентрів»
    Портал оперативних та новин Varta1 ( Варта1 ) був створений на тлі державних подій, активістами які не змогли залишитися байдужими. Varta1 повідомляє про події у Львові та ...

About this website

VARTA1.COM.UA

У Львові суд оштрафував чоловіка за заклик у Facebook закрити мережу «Епіцентрів» | Новини Львова та Західної України| VARTA1
    Портал оперативних та новин Varta1 ( Варта1 ) був створений на тлі державних подій, активістами які не змогли залишитися байдужими. Varta1 повідомляє про події у Львові та ...

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Брехло, а чому весь вереск проти ПРегонів не зачепив Герегу при Свинорилу?

14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

.
    Йой, не треба тільки нам нагадувати італійський сценарій. Там хоч гроби були красиві, поліровані).
    "И неимущим, и богатым мы одинаково нужны. Сказал патологоанатом и вытер скальпель о штаны".

15. Lanktocha

У мене вдома, всі ймовірні інфіковані мали різні симптоми, але слабість, менша витривалість є у всіх.
    Всім раджу, пити ліки при перших проявах та для профілактики, при такій погоді можна і цілий день тримати відкриті вікна, побільше бути на повітрі, виконувати якусь роботу, правда без лишніх навантажень, скільки у сімейних лікарів, лежать папери, довідки про тестування і на багатьох "COVID - 19 +", може приходити людина зі словами "У мене тато чи мама задихаються".
    Навіть, при легких симптомах і ніби закінченні, напевно, прийдеться зробити КТ, чи хоча би флюрографію.

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

17. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Так ця мулька вже давно в них введена - як тільки корона пішла. І не лише по закінченні. Але і на початку гри теж. І навіть вчора, колит фінал відкривали і перед кубком фоткалися - рукотискання не було. До речі, Ронька ще задовго до цієї )(ерні почав замість руки просто кулачком вітатися. Кулачок об кулачок - неначе щось відчував таке. Його не всі відразу тоді зрозуміли - що він хоче цим кулачком показати. Але потім трохи звикли - і вже і судді, і інші гравці з ним також віталися кулачками.

• Подобається Подобається x 1
  18. Lanktocha

Дехто з родичів навіть в інфекційну лікарню потрапляв, хвороба взялася нізвідки, везли машиною, забирали машиною. Як зауважував на деяких богослужіннях, навіть у Києві у головному храмі ПЦУ більше вірян у масках, ніж у Зарваниці. Та чому, мають інші віряни дихати видихами потенційно хворих? Хто надіється на чудо, невже випадки у Києво-Печерській Лаврі та Унівському монастирі нічому не навчили?

19. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)