Якщо не помиляюсь, коронавірусні інфекції вже існують десятки років, тепер сильніший штам і більше акцентують увагу. У січні 2016 був у мене кашель, утруднене дихання, декілька днів температура 39.5 ( змогли понизити тільки уколом у вену суміші анальгіну та димедролу ), могла бути пневмонія, прийняв багато уколів та інгаляцій, щоб запобігти. Дуже багато симптомів теперішнього КОВІД-19.
Капєц... То то шо получається: що у Вас в організмі тепер є тоті якісь антитіла і з Вас тепер можна робити ліки для заражених?
Зараз поговорила з сусідкою по дачі про сумну справу. Помер її брат, у якого ще рік назад визнали рак горла. Він вже немолодий: в цьому році було б 80. В лікарнях не лежав, вирішив жити скільки проживе. Уявіть собі, що в довідці написали "двостороння пневмонія" і більш нічого. А температури та кашлю і близько не було. Яка пневмонія?Жив, ходив...Встав вранці, упав і вмер. Терапевт, поліція та ритуальна служба разом злупили 20 тисяч за поховання. І це ще в крематорії не все заплатили.
Я вже десь говорив про жахливі напів-жарти самих медиків про облік причин смертей у клініках і лікарнях. Це є правдою.
Не знаю, спеціальний тест не здавав, як там треба здавати кров з пальця, з вени, чи з носа? Був недавно в одному лікувальному закладі, почув від лікаря, що раз не маю симптомів, спеціального тесту можу не здавати, тільки перед візитом до них міряти собі температуру та уникати натовпів і скупчень, старатися не ходити в банки, на ринки та у супермаркети. Люди чимраз більше нехтують карантином, не забули, як на Великдень, коли по області і 1000 хворих не було, не йшли на освячення пасок, святкові літургії, а тепер, є і натовпи, і люди без масок. Є у психології поняття "страх", воно багато від чого стримує, але не може тривати вічно.
Є статті, деяких "науковців", що ця пандемія вигадка, цікаво, чи ці "науковці" могли би підступити до такого хворого без захисного костюма?
Знаю такий препарат, але актуальний він при захворюваннях нервової системи, недоліках у роботі мозку У Великобританії заявили про прорив у лікуванні COVID-19 | DW | 16.06.2020
Від коронавірусу помер начальник Львівського військового госпіталю ну от... а ви берете і кажете; зі Доброго ранку всім!
Препарат такий, що самостійно без всяких вірусів, відправить у кращі світи. Треба мати дуже гарне здоров'я,щоб лікуватися дексаметазоном.
Стикались і застосовували дексаметазон? Препарат дешевий, більше застосовується не для зняття загострень, а для закріплення, того, що досягнуто іншими препаратами.
Ще один "мудрагель". Вже тріпався Хомчин, який як не копіпаста чорноволохів грамотно 2 слів до купи звязати не може. Нічого сам не вважаю, є думки і версії інших. Хочеться розвести срач і тут?
який же то срач? Це правда. От скажіть, яке відношення має пандемія до "підступити до хворого без захисного костюма?"
Має. Підозрюю, що медики, які кричать про видуману пандемію, до інфікованого, цим захворюванням ніколи не підійдуть без захисного костюма. Я недавно був в одному мед.закладі, лікарі реально такого остерігаються, мені, коли міряли тиск, лікар чи мед.сестра були у масці, деколи у костюмі, як космонавт, вимагали, щоб у масці, деколи і в рукавицях, був я. Коронавірусні інфекції мають тваринне походження, подібні симптоми мав свинячий грип, є версія, що КОВІД-19 почав поширюватись із ринків Уханя, де торгували тваринним мясом.
Має. Підозрюю, що медики, які кричать про видуману пандемію, до інфікованого, цим захворюванням ніколи не підійдуть без захисного костюма. Я недавно був в одному мед.закладі, лікарі реально такого остерігаються, мені, коли міряли тиск, лікар чи мед.сестра були у масці, деколи у костюмі, як космонавт, вимагали, щоб у масці, деколи і в рукавицях, був я. Коронавірусні інфекції мають тваринне походження, подібні симптоми мав свинячий грип, є версія, що КОВІД-19 почав поширюватись із ринків Уханя, де торгували тваринним мясом.
Хто знає, за якою статтєю КпАП штрафують на 17 тисяч і чи там закладено строк 3 місяці, коли суддя може накладати штраф? Бо не у всіх статтях кодекса про адміністративні правопорушення є такий строк, як наприклад у статті...? забувся... Коротче кажучи, коли провів карпатське рандеву... А зараз куди підеш на якийсь час?
Як би не було, людям потрібна власна свідомість, скільки бачив на ринках без масок, у транспорті з масками на бороді, коли заходять і оплачують проїзд, виникає скупчення. Не чекати підсрачника, від когось вказівки чи штрафу, я можу перетерпіти, попри незручності, жарку погоду, носіння "намордників", пропускати 2 - 3 автобуси, щоб були тільки сидячі місця, мити руки господарським милом і бризкатись антисептиком. Чи комусь докладніше відомо? Інші штами грипу дають імунітет на 4 - 5 років, у коронавірусу, антитіла після одужання можуть бути 2 - 3 місяці, потім ймовірне повторне зараження.