коронавірус

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем mypucm, 26 лют 2020.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Погано Ви знаєте.

ОБС: На днях в Городку помер молодий чоловік, апендицит.
    З болями приїхав в лікарню /чи поліклініку?/, йому приписали обезболююче і відправили додому.
    Через кілька годин він знову звернувся до лікарів, і знову приписали обезболююче і відправили додому.
    Дома помер.

А Ви берете і кажете...

2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

У нас якось один чоловік також прийшов в лікарню з апендицитом (болі в правому боці, температура і все таке...) Йому дали бігунок в зуби і сказали: "Проходьте комісію". У нас в лікарні з якою болячкою ти б не прийшов - доки комісію не пройдеш, діла не буде. Хоч з сокирою в спині, хоч з вилкою в оці - КОМІСІЯ ПЕРШ ЗА ВСЕ!!!
    Доки він проходив комісію - в кабінеті у кардіолога ласти склеїв.
    А колись дуже давно в одному селі одну жіночку прихопило. А трапилося це восени. Та ще й на якесь свято (в селі саме храм був). Ну і все село, як водиться по традиції - п’яне в дупу. В т.ч. і фельдшер сільський. Коли цій жіночці стало зле, притягли цього забуханого медика. І цей медик встановив, що в неї апендицит (ЗАБУХАНИЙ ФЕЛЬДШЕР!!!). Викликали з міста швидку. Швидка до села доїхати не могла - осінь, дороги.... Тому цю жіночку конем повезли до траси щоб там перекинути в машину швидкої. Цей забуханий сільський фельдшер привіз її в лікарню і здав в хірургію. Там в лікарні наші "уміща" сказали що ніякий в неї не апендицит, а щось по жіночій частині. І поперли в гінекологію. Гінеколог оглянув, потиснув плечима і сказав: "По моїй частині тут все чисто, шукайте..."
    Фінал історії: доки її тягали по відділенням, жінка померла від перитоніту - апендицит розірвало.

P.S. Про який рівень медицини можна говорити, якщо в одному з медичних ВНЗ кілька років тому ПРОФЕСОР МЕДИЦИНИ склеїв ласти від апендециту! Незважаючи на те, що в нього кілька днів були ознаки апендициту, він НОШПУ приймав. І чому отака профффффесссссура зможе навчити майбутніх лікарів, якщо навіть собі не взмозі поставити діагноз?

• Інформативно Інформативно x 1
  3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тепер є таке, я сам стикався з лікарями, які багато разів мені ставили неправильні діагнози. Ще у дитинстві, може перестраховуючись, мені призначали. чим могли тільки зашкодити ( при застуді, дали направлення у туб.лікарню ).

4. Gyppsy

От і будуть теперішні /"незалежні"/ студенти вчителювати і лікувати так само як і вчилися - за гроші.

Хоча, беззаперечно, є й винятки і багато педагогів і медиків сумлінні і підготовлені. Але скільки їх?

зі

я на днях почув від медика страшний сарказм: треба небіжчику ставити діагноз і причину смерті "COVID-19". Тоді лікуючому персоналу будуть надбавки і пільги.

5. Lanktocha

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

7. Lanktocha

8. Lanktocha

Тепер Львівщина перебільшує за числом хворих Івано-Франківщину та Тернопільщину. Нехтування та легковажність далися взнаки, зверну увагу на святкову літургію на Юрія у Святоюрському соборі, там і натовпи, і віряни без масок, і легковажний підхід до Причастя... Мислення, що от у Києво-Печерській Лаврі могли заразитись, а ми правильніші, наша віра правильніша, з нами такого не буде недоречне, хвороба не перебирає.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Той коронавірус унікальний, він не є небезпечний у Епіцентрі і ломбарді, він б'є хлопа тільки в церкві. Так, Лактоша? Це ти хотів пукнути?

10. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

привет, подпукну за него, в Эпицентре редко из одной ложки сироп сербают, краайнередко целуют поверхности, и очень редко стоят по полчаса впритык.... елико лобзаси святыня хворь искоренимши.. ну-ну...

• Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Lanktocha

Я не противник релігійних обрядів і поважаю почуття віруючих, не по своїй волі, через обставини, мусульмани не проводили хадж у Мекку, була безлюдною пасхальна літургія у Ватикані чи сходження Вогню у Єрусалимі. Недоречне згадування Епіцентру чув від зажерливих священників, яким зменшився в останні місяці прибуток. У багато приміщень не впускають без медичної маски, деколи міряють температуру, та і в ломбарді не потрібно причащатися у натовпі, так що, не дуже доречне порівняння. У багатьох селах, священники відмовляли від походів у церкву, при порушеннях карантину - штраф платити їм, стояти на дворі, дивитися на стіни церкви, кращий варіант дивитися через інтернет чи по телевізорі.

12. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Під час карпатського рандеву підчепив запалення легенів. Не в тяжкій формі, але хрип був глибокий і нічого не брало його з ліків. Врешті вилікувався за тиждень, застосовуючи сік чорної редьки та меду.
    Можливо допомогло би при пневмонії короновірусу, якщо почати приймати таке лікарство при перших ознаках інфекційного захворювання. Запропонував на одному з сайтів, і по тому...
    На жаль, ніхто таких клінічних випробувань не проводив і я не стверджую, що допоможе, але насіяв на ранньому городі чорної редьки. Може встигне вирости до другої хвилі епідемії. Можно було б купити, та ринки були закриті і тут знову продовжили карантин на місяць...
    Це з вариантів самолікування, тому я тільки виклав свою думку без усіляких обіцянок вилікуватися від тої хвороби. Але сам буду так лікуватися, якщо захворію, бо наша медицина навряд чи допоможе, особливо людині, у якої немає достатньо засобів для оплати послуг реформованої української медицини.
    А поки що ведемо ЗОЖ та виробляємо антитела)

13. Lanktocha

Не факт, якби це був дійсно дієвий ефективний метод, за таке би нагородили Нобелівською Премією.
    Із того, що я пережив майже 5 років тому, офіційно грип, про коронавірус тоді не знали, хоч коронавірусні інфекції існували. Проти пневмонії я прийняв багато уколів, довго не курив, приймав інгаляції із розчину, який використовують для крапельниць. Із таким викарапкався, не думаю, що врятували б тільки малина, калина і цибуля.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Як розповсюджується вірус. Виявляється (кому буде в лом читати, бо багато букв), найінтенсивніше вірус розповсюджується не через кашель, а через голосний спів у закритому приміщенні, що погано або зовсім не провітрюється. Мікрокраплини, що видихає людина, коли співає, або голосно говорить, кричить, висять у повітрі значно довше, ніж набагато більші краплини кашлю. І летять мікрокраплини, які "виспівують", значно далі. Тому що легкі, на землю не падають.
    Коронавірус: дані про "суперпоширювачів" інфекції вселяють надію | DW | 04.06.2020

Я, чесно кажучи, також ніколи не чув, щоб в Епіцентрі чи Новій Лінії хтось дуже голосно співав. Та й тих, хто б співав неголосно у цих закладах, чи в будь-якому супермаркеті, якось не зустрічав.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

до Причастя теж не всі ходять, нє?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

17. Lanktocha

Кількість захворювань, ні в Україні, ні у світі не спадає.
    Люди трохи нехтують безпекою, я можу зайти у магазин у масці, а там 2 без масок, деколи натовпів не уникниш, та і сам деколи міг закурити, не помивши перед тим руки.
    Послабивши карантин, повернутись до посилення буде непросто, а може і неможливо.

18. Gyppsy

Ше один збоченець!
    Тамтой смокче якусь фігню на батарейках, а тотой курить з немитими руками!

Капєц, кінець світу! :ireful1:

зі

@Lanktocha, Ви би сі встидали. Як так можна опуститися? А самі себе маєте трохи за пана /того шо з Івана/ )))

19. Lanktocha

Ну як із брудними, не витягнуті із болота чи цементу. Наприклад, проїхався у громадському транспорті ( там тільки сидячі місця ), руками нічого не торкався, але і після такого оббризкую антисептиком та мию господарським милом.
    Колись перенносив коронавірусну інфеккцію, але нічого це не гарантує, це не кір, що перехворів і пожиттєвий імунітет, є нові мутовані віруси і повторні зараження.

20. Gyppsy

Шо Ви тут тепер виправдовуєтеся? Самі ж сказали: сам деколи міг закурити, не помивши перед тим руки.
    Збоченець! :ireful1:

зі

До речі, витягнуті із болота чи цементу руки не є брудними. Вони просто є вимазаними.
    А брудними є власне якраз немиті руки.
    Так що Ви дуже ризикуєте

А на маєш!
    @Lanktocha, то получається, що Ви є перший проходимець по тотому вірусу?

Останнє редагування: 13 чер 2020
а де твій аватар? :)