коронавірус

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем mypucm, 26 лют 2020.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

超過 - превзошли

2. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Я вже не вірю, що ті, хто порушує будь які заборони, роблять це через велику набожність.

Історія з зараженими попами змушує переосмислити усю цю історію із святістю церкви...

3. Latana Royal

зображення_viber_2020-04-16_10-53-53.jpg

• Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  4. Latana Royal

Чому?

5. Latana Royal

Вітаю! Бо давненько не заходила.
    Слухала деякі гіпотези, що наче ні вік, ні раса, ні, навіть, щільність населення, не мають значення у поширенні коронавірусу. Ще, начебто, є таке спостереження, що чорношкірі з африканських країн менше заражуються, ніж чорношкірі в Америці і пояснення тому знаходять у щепленні проти туберкульозу БЦЖ, яке є обов'язковим у багатьох нерозвинених країнах, у пост радянських і т.п., і якого ніколи не було, або скасоване від 30 і більше років, в Америці, Європейських країнах.

Я не зрозуміла, що саме про італійців - кацапський фейк?

6. medwedo berlogsoni

Не виключаю.
    Вчора слухав Невзорова. Він згадував "іспанку", яка викосила багато народу на початку минулого століття. Так от, виявлялось, що вмирали люди, у яких був дуже сильний імунітет. Імунітет вбивав усі клітини організму, куди проникав вірус іспанки. А ті, у кого імунітет був слабший, якось викарабкувались.
    Тут можлива подібна ситуація. В тому плані, що у італійців здорова їжа, сонце, повітря, сильний імунітет плюс генетичні особливості. Але, повторюю, я лише задумуюся, чи може таке бути, і які можливі причини. Адже те, що люди генетично різні, свідчить не лише колір шкіри чи розріз очей, але й схильність до захворювання на алкоголізм. Про що я вже писав.
    А в Італії там, здається, навіть рівень смертності між півднем і північчю сильно відрізняється. Чув від Радзіховського, а чи це так, чи ні, стверджувати не берусь.

Одне є неспростовним - основними вогнищами розповсюдження коронавірусу є релігійні заклади: церкви, лаври, хори, баптистські зібрання, мечеті тощо.

Тиждень тому українська влада казала, що пік захворюванності припаде на 17 квітня
    Але я дуже сумніваюсь в цьому.
    Великдень підкине захворювання в геометричній прогресії.

Кому повірять деякі віруючі більше: міністру охорони здоров"я чи своєму батюшці, який вбив їм в голову, що без волі божої волосина з голови не впаде?
    Крім того, є ще й такі, що вірять не в бога, а в те, що якщо щодня випивати хоча б сто грам, то ніякі віруси не страшні. Такі підуть до церкви, освятять Немірирівську чи Хлібний дар і прийдуть до дому відмічати Воскресіння Ісуса, сина Божого.

• Подобається Подобається x 1
  7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

У святкові дні, Папа Римський був на порожній площі у Ватикані, нормально із застереженнями обмеження сприйняв вселенський патріарх Варфоломій, всі люди і всі можуть зрозуміти якісь обмеженння. Вот дехто говорив, що от Вербна Неділя, стільки людей піде на посвячення, зранку виглядав у вікно, максимум 2 - 3 пройшло з вербовими букетами.

Сам зауважував деякі особливості у расах, навіть у статтях деяких лікарів дослідження, на нервові захвоорювання більше хворіє, як говорили в часи ІІ світової війни "біла арійська раса", набагато менше на Півдні Європи, на Кавказі і величезна рідкість - негри та араби.

8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ну зараз південь Європи щось це не підтвердив. Стільки, скільки померло іспанців та італійців - та не дай боже.

9. Lanktocha

Там інша особливість.
    Я згадував про неврологічні захворювання, такі як атеросклероз, хвороба Паркінсона, старече слабоумство... Це не власна фантазія, бачив статті деяких лікарів... На Півночі, Центрі Європи таке зустрічається частіше.

10. medwedo berlogsoni

Глава УПЦ МП Онуфрій таємно госпіталізований з коронавірусом – ЗМІ | Факти ICTV

Якщо таємно, то мабуть побрив підборіддя і постригся налисо, щоб не впізнали.
    Але нічого - до Різдва Христова вичуняє, нова борода відросте, ще краща.

11. Silver bullet

Вже пішло в ефір спростування, бо якщо він хворітиме на таке свято, то знайдуть того, хто замість його
    правитиме. Свято місце пусто не буває))

12. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А от цікаво, чи багато Пап, Патріархів, Митрополитів і інших керівників Церков добровільно і достроково йшли зі своїх посад?
    Хто знає?

13. medwedo berlogsoni

Я особисто ніколи не цікавився подібними дурницями.
    А в загальному в мене склалося враження, що церковні ієрархи всіх конфесій полишають свої високі посади ногами вперед.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Silver bullet

От і я так вважаю. Може в отшельники колись подавались, а в сучасному світі - йой. Попадді треба нову іномарку, дітлахам компутери, всі попривикали к доброму достатку і головне - владі.
    Добровільно піти з влади, тим паче такої - не відповідальності тобі, ні напрягів? І навіть після 60 держава їм якісь соціальні виплати дає. А коли були пенсіонні внески - то і пензію.
    У гробовщиків і батюшок робота без ризику.

15. Lanktocha

Пригадую, із Римських Пап Бенедикт XVI до кінця не добув ( здається відмова чи зречення ), докладно всіх нюансів не поясню, бо не римо-католик, достроково відмовився і передав владу молодшому Любомир Гузар, як із Філаретом - передача повноважень новообраному та новій релігійній громаді.

16. Gyppsy

А Вам воно навіщо? о_О
    Я також спеціально не цікавився. Знаю тільки одного, хто зрікся Любомир (Гузар) — Вікіпедія

17. Gyppsy

Такі да - мусет Бенедикт XVI...
    Філарет - там досить темна історія. Але нехай, якщо хочете, то най буде

18. Gyppsy

Я чуть знаю за Гузара.
    Там не все так, як ви думаєте;

Зрешта, Макарій також вартий уваги в цьому питанні

19. medwedo berlogsoni

Ну як там церковні фрілансери? Службу правлять з дому?
    Що таке "домовий храм"?

• Смішно Смішно x 1
  20. Latana Royal

Коронавірус в Україні - хвороба попів і депутатів

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)