Хоча там використано картинки з мультика, котрий я заборонив внукам для перегляду, але мініатюра норм
У Паламаренка всі мініатюри норм. Подивіться "Портретики" у його виконанні. Тільки памперси не забудьте перед цим одіти. На жаль, я не зміг знайти повноцінну мініатюру про Ягу - щоб там було нормальне відео безпосередньо за його участі P.S. А коли він читає "батька нашої нації" Шевченка - в жилах кров стине
Нема памперсів))) Навіть тоді, коли мені довіряли доглядати за внуками, я тихенько знімав з них памперси і пеленав в підгузники з марлі "а-ля СССР"))) / такий трикутничок, пам"ятаєте?; / Але дупки внуків завжди були сухими і чистими;
А може знову у Росії піднімають Кашпіровського для такої ж місії, як у совку, в часи пізньої перебудови, задурманити народ та відволікти від більших проблем?
В Москве кошмар - в одной столице 95 умерших от ковида. Опоздали с карантином. "Москва, по ком звонят твои колокола?"
Похорони московського попа Нектарія View: https://www.facebook.com/tatiana.derkatch/posts/2661071704022656
Подібну інформацію в раніше розміщував. Мусить телевізор перемагати холодильник, у час карантину ніяких сенсацій не запропонують Салавйофф-разбойнік і Скабєюшка.
Наскільки знаю, барокамера змінює тиск, але основна функція - насичення організму киснем, доречна при вдиханні шкідливих випаровувань, наситити кров киснем після прийому сильних медикаментів, а також при захворюваннях нервової системи, вадах у мозку... Серед мед.закладів Львова, є таке у лікарні на Топольній та в Обласній Лікарні ( мед.інститут ).
Але всі розробники, у США, Південній Кореї, Японії... сходяться на тому, що поки вдосконалиться вакцина і надійде у вжиток, може пройти, у кращому випадку 1.5 - 2 роки.