коронавірус

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем mypucm, 26 лют 2020.

1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

Природа не прощає ніколи

У народі поширений вислів: «Бог прощає завжди, людина прощає деколи, природа не прощає ніколи». Як на мене, цей вислів дуже важливий для розуміння місця людини в природі. Розуміння взаємин Творця, людини і природи, взаємозв’язку між ними. Світ, сотворений Богом, не має в собі недоліку. Він божественний. Це людина вносить у нього негативні елементи. Людину як вінець природи, як вінець Божого творіння наділено особливою владою. Їй дано міняти світ. Людина міняє світ на добре. Погіршуючись, людина змінює світ до гіршого. Адже ми з вами знаємо зі Святого Писання, що через падіння Адама і Єви, тобто гріхопадіння людства, земля також захворіла. Захворіла смертю, хворобами, недосконалістю. Але Бог прощає завжди, коли ми про це просимо і маємо щире прагнення навернутися.

Людина прощає деколи, прощає той, хто усвідомив себе як людину Божу, хто щиро прагне жити в любові, хто розуміє, що провина інших людей – це їхня несвідомість, бо свідомо люди не можуть грішити. Вони просто затуманені ілюзорністю. Як Христос казав на хресті: «Отче, прости їм, бо не розуміють, що роблять», так само, коли проти нас хтось має якусь провину, її заподіяно в стані неусвідомлення, коли людина не розуміє, що вона робить.

А природа не прощає ніколи. Це говорить про те, що наш гріх суперечить законам, за якими живе природа. Тому будь-який гріх, навіть якщо його вимолено у Господа, якщо його простила людина, має наслідок природний. Тому немає жодної гріховної дії, тобто дії протизаконної, проти законів природи, яка залишилась би без покарання.

Але карає не Бог, як каже апостол Павло, а самі себе караємо. Тому що самі порушуємо закон, вкладений у нас. Ось, скажімо, в народі є таке популярне прислів’я: «Об’їдання до хвали Божої не належить». Ми часто говоримо це на храмі (святкуванні, застіллі), на весіллі, коли об’їмося, і тоді так говоримо – тішимо себе, сміємося з цього. Але кожен знає, що після об’їдання є проблеми із травленням, із печінкою. Тобто справді не Бог нас карає, а самі себе караємо, змушуємо свої органи мучитися. Переварювати той надлишок їжі.

Якщо людина нарікає, заздрить, бунтує, вона сама не має спокою і замість того, щоб знайти вихід із ситуації, ще більше в неї вгрузає, чим ще більше сама себе погіршує. Сама придумує негативні явища, наслідки, і вони стаються. Людина стає залежна від того зла, гніву, заздрощів. У неї порушується обмін речовин. Ми знаємо, що коли людина перебуває у гніві, це впливає на жовч. Людина справді зеленіє, бо відбувається виділення жовчі у кров, якщо людина дуже запальна, неспокійна, надто емоційна. А Господь говорив про мир душевний, який має бути. Надмірне виділення адреналіну в кров також збиває баланс в організмі.
    Або з Богом, або – ні - Галицький Кореспондент

• Інформативно Інформативно x 1
  2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

За три дні медики протестували на коронавірус понад 200 львівських священнослужителів
    зі

спитав у Віки за спіруліну.
    Фігня якась, нє?

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

То добре, але численні випадки змін на наступних тестуваннях.
    Був негативний - вдруге - став позитивний. Бо тому вірусу потрібен час, щоб тест показав антитела. Яка ж підступна зараза цей ковід((

4. Silver bullet

мабуть водорость для щитовидки, нє? Все це добре, і селен колись можна пропити, мені лікар призначав для шлунку, але можна правильно харчуватись, не курити, не вживати, і кожний орган тобі скаже"дякую"))

5. Gyppsy

Ви за жінок навмисне не згадали? ;)

зі

У мене таке враження, що @afftar працює на цинковому заводі або вклав туди свій ваучер - всюди згадує цинк)))

• Смішно Смішно x 1
  6. Silver bullet

мм...тобто?

7. Gyppsy

Ну - не курити, не вживати, з протилежною статтю не тойво-во )

8. Gyppsy

О, прокинулися, б...ді )

Кого то там так ковбасить? )))

[​IMG][​IMG][​IMG]

• Смішно Смішно x 1
  9. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

це така водоросль, її можна їсти, багата на корисні речовини,
    вона є в природі, а також її можна вирощувати,

оцей дядька докладно знає
    (родом десь із західної України, потім поїхав вчитися у МГУ, біохімія харчування...)

View: https://www.youtube.com/watch?v=AYux6_ZtD6A

10. Silver bullet

та чого це? я ж не батюшка в піст)то якраз для здоров'я.
    А одна цигарка скорочує життя на 8 хвилин. А з випивкою, ну що казати, 30грамів - безпечно для печінки, більше-яд. Та хто ж 30 грамами обмежиться?

11. Gyppsy

Забув, хто тут у нас математик? /десь в якійсь темі говорилося на днях/

Так от, я курив з 1980-го до 2014 року.
    В середньому пачка в день. В пачці 20 штук. Ну, нехай не пачка в день, а 18 штук.

Як то все докупи скласти і подивитися, скільки мені ще залишилося ряст топтати? /якщо вірус не угробить)))/

зі
    А жінки такі да, вони помічні;

ззі

пити 30 грам - краще зовсім не пити)

12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Малоймовірно, що справдиться сценарій, що із теплом такі віруси вимруть, знаву активізуються восени і стане таке захворювання сезонним - ліквідується захворювання тільки розробкою і застосуванням потрібної вакцини.

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

8 хв * 20 цигарок = 2.5 дні
    2.5 дні * 365 за рік скорочується життя на 2.5 року.
    За двадцять років куріння - життя скоротиться на п"ятдесят років.
    Але то - в середньому. А так - років десять-п"ятнадцять, як показує практика, відбирає.
    Два сусіди мого дитинства обидва померли від раку легень. Курці. Один - 1909 року народження. Помер у сімдесят з чимось років. Другий - 1930-го. Також сімдесят з чимось.
    Мій дядко не палив. Помер у неповних вісімдесят дев"ять. І то - від нещасного випадку.

14. Gyppsy

А я курив десь 34, так?

за десять + ще 25 років, за чотири + ще 10 років

Получається, що за версією Ані @Silver bullet моє життя скоротилося на 50+25+4 = :scratch_one-s_head: то капєц, то ж скільки разом буде? о_Оо_Оо_О

А скільки тоді залишилося? :scratch_one-s_head:

Всьо, йду попідмащую все, щоб довше не скрипіло і не торохкотіло. Бо всяке може бути... Та ще й той вірус, блін...

зі

мій тато курив завжди. Останні кілька років перестав, бо...
    Помер тоді, коли захотів. /Я про це розказував/

/о, мої рідні повернулися на другий бік/

15. medwedo berlogsoni

Оті львівські попи, як зараз не заражені і зустрічаються з багатьма людьми (за їх власним твердженням), обов"язково захворіють, причому - хором. Тому що іскушають своєю поведінкою Творця, Господа Всемилостивого.
    Слухав учора одного викладача англійської по Ютьюбі, я вже давав на нього посилання тиждень тому. Кріщен його звати.
    Так от, він, трохи вичухавшись після коронавірусу, почав досліджувати шляхи розповсюдження. Його зацікавило, як у якійсь церкві одночасно захворів весь церковний хор. Виявляється, вірус передається дуже добре під час співу. Коли людина співає, частинки розміром у 5 мікрон вилітають із рота. (Коли хтось хворий кашляє чи чихає, ми можемо побачити ті мокроти неозброєним оком, а те, що вилітає під час співу, ромірами в кілька мікрон, зрозуміло, що не видно). Причому при звукові і зараза розлітається далі, ніж при, наприклад, звукові о.
    Так що питання масового захворювання львівських (і не тільки) священнослужителів - лише питання часу. Якщо вони зустрічаються з багатьма людьми.

Даю посилання на ролик. Можна хоча б подивитися, нічого не розуміючи.

View: https://www.youtube.com/watch?v=KDynoGwYk-U

16. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Скільки долею Вам відміряно - ВСЕ ВАШЕ

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Capitoshechka

Моєму дядечку зараз 79. Вже понад 20 років в нього онкологія. Смалив як трактор усе життя з малечку. І зараз смалить, незважаючи на те, що жити йому по всім міркам недовго залишилось - вже онкологія перейшла на легені, йому важко дихати. Без чарки снідати-обідати-вечеряти не сяде. Мій брат казав, що якби він (дядечко) не випивав, то вже може і помер би давно.

18. medwedo berlogsoni

Весь фокус в тому, що коли людина перестає палити, організм поступово відновлюється і стає таким, як начебто людина ніколи і не палила. Десь таке читав. Тобто, кинути палити ніколи не пізно, якщо тільки вже не почався рак легень чи інше щось.

• Подобається Подобається x 1
  19. Gyppsy

Що, тотой мій організм може відновитися аж до моїх 17 років? :scratch_one-s_head:

:yahoo:

От дівчата зрадіють...
    А може і ні, не зрадіють... Бо ж дівчата не курили і не кидали - значить не відновляться. І будуть дальше такими як зараз :good:

Тоді навіщо мені відновлюватися? :scratch_one-s_head:
    Тре готувати файку;

20. Capitoshechka

Ні, беріть далі - будете як мала дитина. Як говориться в приказці: що старе, що мале)))

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)