торфу в нас нема в принципі, я принципово не хочу купляти грунт в магазині... старі маринади - саме те... мабуть... ще тривають експерименти...
графіки малювати, не мішки носити. «Я хоронила чоловіка одна, три години простоявши з тілом біля кладовища», – дружина покійного лікаря-гінеколога з Луцька
Зі священниками - інша розмова, у виклик на сповідь для старої людини відмовити не може, але може, як заразитись, так і принести інфекцію. Як я чув, на найближче урочисте богослужіння, вирішили Святослав Шевчук та Епіфаній, храм буде для священнослужителів та обслуги, прихожан не більше 10 у приміщенні, решта, погода сприяє, можна стояти на дворі, дотримуючись безпечної дистанції. Але, як може священник вигнати із храму?
та запросто! у святому письмі мабуть можна знайти обгрунтування будь-якої ситуації в інших країнах позакривалися храми та місця паломництва вперше за тисячолітню історію
Я в тому ні бум-бум... Я кажу, що Наталка казала. А Наталка трохи шарить в с/г , бо вона дохтор по худобі )
Як не дивно, але я якось також не висіяв. Ото висіяв два сорти тютюну, і все. А помідори і перець уже тижнів два як збираюся висіяти.
В Білорусі сотні медиків захворіли на короновірус. Білорусь звертається до Євросоюза по допомогу. Бацька повинен був би виступити перед народом і визнати, що те, що він молов, а саме: баня, сто грамів и трактар -не помогають від короновіруса.