коронавірус

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем mypucm, 26 лют 2020.

1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

та вже голова пухне від того коронавірусу, вже мало слідкую,
    мене більше цікавить, як зміниться економіка...

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Добрий день, давненько Вас не бачив (заочно). Справа в тому, що про італійців може бути кацапський фейк. Я спеціально надійні джерела не шукав.
    Але якщо це і так (а це може бути так, оскільки, як знаємо, жителям півночі досить раз напитися п"яним, щоб стати алкогольно залежним, а грузини майже ніколи не стають алкоголіками, хоча п"ють безбожно, і є такий народ в Африці, який не може піднятися на Джомолунгму вище якогось рівня - просто вмирають, така у них генетика, а європейці можуть зійти набагато вище), так от, якщо це й так, то перевірити це можна буде саме в Америці, в Нью-Йорку зокрема, оскільки там багато вихідців з Італії, мером Нью-Йорка, здається, був Джуліані.
    Нью-Йорк — Википедия

Коли підбиватимуть підсумки, то знатимуть усе (статистика знатиме все). Скільки, зокрема, помре чи вичухається хворих, наприклад, на СНІД.
    Адже у зараженим ВІЛом імунітет зовсім не захищений, зруйнований. А може трапитися так, що всі ВІЛ-інфіковані перехворіють коронавірусом легко. Цікаво взагалі-то.

• Подобається Подобається x 1
  3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Я в курсі, Ви вже про це казали;
    Можна полистати тему взад і переконатися)))

4. medwedo berlogsoni

Не більші, ніж зараз від Росії.

5. medwedo berlogsoni

А я за економіку не переживаю.
    Ну, відкине економіку, наприклад, в 60-і роки минулого століття. "Радіоточка, штани в розсрочку, сорок років праці і геморой в сраці". Нічого, жили. Ніхто з голоду не вмирав. А моя мама в 50-і роки мала одну гарну хустку і москвичку (так називався верхній жіночий одяг середньої довжини). Шафа була майже порожня. Пара кастрюль, сковорідка, кілька баняків. Все.
    Зараз шафа забита всяким ганчір"ям, включно з моєю парадною та повсякденною формою, що я припер навіщось з армії. Купа старих цілих світерів і кофт стосом на одному з ліжок. Ну, самі знаєте, як зараз. Три телевізори в хаті. Мати дивиться один, я другий, коли приїжджаю в гості, а один так валяється в гаражі. Чотири супутникових тьюнери, один - несправний, один - аналоговий, робочий, але нікому не потрібний. Соковижималки, пароварки, електродуховки, три праски (колись була одна, в яку засипався жар, десь лежить до цих пір). В коморі - консервації, деяким по десять-п"ятнадцять років. Ну, трохи поменшає непотрібного, але голоду не буде. Відкотиться економіка на десяток-другий років назад. Тільки і всього.

6. Gyppsy

Якщо є щось з цукром, вже підозріле до вжитку, а рука не піднімається викинути - то можу поділитися досвідом;

І відразу з"являться слоїки на свіжу закатку)

• Смішно Смішно x 1
  7. mypucm

комаровський казав, що в Україні 350.000 заражених СНІДом... а вакцини за 40 років досі не знайшли :dntknw:

8. mypucm

ну а якщо, наприклад, молоді люди, в яких нічого немає, студенти які-небудь... прогодуватися то можна... але ж треба більше... збудувати хату, і т.д. і т.д. ...
    я ж не кажу, шо панікувати... просто треба розуміти процеси, які відбувають навколо...
    не всі, як пенсіонери, автоматично отримують дохід, та й ті, хто, отримує, можуть постраждати від інфляції...

9. medwedo berlogsoni

Та ми тут і самі в курсі. Викидаємо лише кабачки мариновані. Все, що містить цукор, проходить реінкарнацію.

10. mypucm

а кабачками можна закислювати грунт під чорницею?
    (бо в нашій місцевості нема кислого грунту)

11. medwedo berlogsoni

В селах повно-повнісінько пустих хат з городами, зарослими бур"яном та кленами.

Сусіди дадуть і картоплі, город засадити, і кукурудзи - засіяти. Розсади вділять. Моя мама щороку перестає поливати добру сотню штук розсади після того, як засадить свою ділянку та роздасть сусідам. Коли є де заселитися і де виростити урожай, можна вижити. Ну, з смартфоном та вай-фай навушниками, сигаретами Мальборо, можливо, доведеться розпрощатися на деякий час.

12. mypucm

і чого не вистачає, щоб молодь залишалася в селі?

13. mypucm

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В Греції карантин - нам не снилось. Гуляти з собакою - 100 м від будинку і з собою документи, що ти живеш саме в цьому будинку. Йдеш в магазин - спеціальна гаряча лінія. Повідомив, що йдеш і поліцаї, які курсують, як шершні, зупинивши звіряють я з даними гарячої лінії. Нема в базі, штраф. Колєги поїхав два тижні тому на роботу, не може повернутися. Його сім’я з Афін не може виїхати на дачу...
    Наш карантин - дитячий лепет.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. medwedo berlogsoni

16. Gyppsy

Наталка казала, що підкислити грунт можна попелом листяних порід.
    / сам не перевіряв, але Наталка трохи шарить в с/г , бо вона дохтор по худобі )/

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Останнє редагування: 11 кві 2020
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. medwedo berlogsoni

Мені цікаво, де Ви бачите "майже"?
    Порівняйте криві зростання кількості захворювань в Греції і в Україні.
    Ukraine.JPG Greece.JPG
    При тому всьому, що скільки було захворювань 17 березня в Греції (близько 400) і в Україні (менше десятка людей)
    Сьогодні-завтра Україна обжене Грецію.
    Яйця-кошики, блін...

19. mypucm

підкислити чи розкислити? :facepalm:

20. medwedo berlogsoni

Стара восьмидесятилітня баба, якій залишилося пожити два-три роки, дай їй Бог здоров"я, зі страху, що може попасти в придумане попами пекло, піде до церкви на Всенощну ("а як же - такий празник, Господь покарає, якщо не піду") і принесе заразу своїм дітям, онукам і правнукам. І всіх перекачає болячка. Дай Бог, щоб усі вичуняли.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)