просто цікаво - СКМ нічого не виділив, чи його спеціально не згадали ? ) (пару тижнів тому вони казали про 300 млн. грн.)
смайлик став актуальним) йой, як перестати хвилюватись за цей COVID-19? Все ж таки я не згодна з тим дідом, що сказав "це придумали жиди")) Чи серіали почати дивитись?
В Києві поцілунки з покійниками перед тим як трудящі почнуть забивати цвяхи в кришку труни, відміняються. Умерших от коронавируса киевлян будут кремировать Тут у мене цікавилися, чи хотів би я бути похованим за християнським звичаєм. Так що, скоріш за все, питання відпаде. Все може піти за індійським сценарієм. Всім доброго ранку!
Доброго ранку! @medwedo berlogsoni, Ви щось почали блудити в своїх дописах. І це дуже помітно, коли Ви торкаєтеся релігії загалом і християнства зокрема ))) Вашого Кличка слухати - 95 квартал можна не дивитися))) Во, про це вже говорили Кличко заявив, що протокол для лікарів передбачає кремацію померлих від коронавірусу: у документі про це ані слова
Та і за християнським, цілувати можуть тільки бажаючі, я декілька разів при прощанні просто погладив руки покійника.