коронавірус

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем mypucm, 26 лют 2020.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Після повернення додому використовую господарське мило, потім пахучіше і приємніше туалетне.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А мені купити оте руде смердюче мило не вдалося - розхватали. Зате купив два куски білого господарського мила. Продається по два куски відразу, обтягнуті поліетиленом. Я ганчірку біля порога також трохи мильною водою намочую.

3. Lanktocha

Господарське ефективніше, використовується при пранні для змиву бруду, що тяжко виводиться, після зміни душ з господарським милом мусять прийняти працівники АЕС.
    Хоч один раз в день мушу прополоскати горло розчином хлористого натрію. Частіше мене примушують пити гарячі напої, для змиву негативного та підвищення імунітету.

4. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Не переймайтеся і не метушіться, щоб ви б знали нас шиють всі малі підприємства, підряд, що стали на межі закриття зза карантину) Зараз всі медзаклади масками забезпечують. Все буде добре.

6. mypucm

та я краще вдома знайду якусь роботу, чим вдягати маску )
    якщо буде на вулиці хтось чіплятися - буду активно протестувати )
    маю право дихати повітрям без маски!

7. Silver bullet

Маски потрібні тим, хто хворіє, щоб не розкидували віруси.. Медпрацівникам теж. А вам - нащо?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. mypucm

9. Silver bullet

• Інформативно Інформативно x 1
  10. Silver bullet

Ми все ж таки йдемо не по експоненті, як Китай, Іспанія, Італія.
    Хоча реальна картина буде видна пізніше. Хай пройде ще 10 днів.

11. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Аваков:
    Заказываю в погранслужбе табличку- аналитику, к ночи получаю – и .. хочется материться…

И вот почему:
    13-го марта президент Зеленский обратился к Украинцам вернуться в страну, в связи с надвигающейся эпидемией… а тут смотрю - каждый третий вернувшийся вчера на этом скандальном специально организованном рейсе …улетели из страны на Бали.. 13, 14, 15 марта(!!!)..
    ...
    Так нельзя.. это не честно по отношению к миллионам людей живущих в стране. Более 75% случаев заражения коронавирусом в Киеве – прилетевшие на самолетах люди, 25% вторичное заражение от них же - уже в Киеве…
    ...
    Никто в нашей стране не знает когда завершится эпидемия и отменится карантин – а кто говорит, что знает - врёт. Все будет зависеть от развития ситуации и нашей успешности в борьбе с вирусом.

View: https://www.facebook.com/arsen.avakov.1/posts/2916990091724411

• Подобається Подобається x 1
  12. Lanktocha

Про маски треба було думати наперед.
    Особисто я, одягаю при скупченні людей, у деякі банки, поштампи, аптеки, магазини, без маски не впустять.
    Я не вважаю себе заразним, але хто знає, носіями виявляли деяких водіїв громадського транспорту.

13. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

І правильно - зараза до зарази не пристане)))

14. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

15. mypucm

шо це за хрєнь сьогодні серед нових обмежень?
    не можна знаходитися в парках, на узбережжі річок...
    а як я буду дачу з річки поливати? :scratch_one-s_head:

16. mypucm

17. mypucm

18. Lanktocha

Не до кінця погоджуюсь із Комаровським, може хтось був чи є носієм вірусу, але не хворим. Під час епідемій, далеко не всі перехворіли на чуму, але перебороли це захворювання.

19. mypucm

Паника вокруг китайского коронавируса во многом надуманна
    Микробиолог и вирусолог, кандидат биологических наук, старший научный сотрудник Института микробиологии и вирусологии им. Д.К. Заболотного НАН Украины Надежда Жолобак

View: https://www.youtube.com/watch?v=DVlA_dGKaOY

View: https://www.youtube.com/watch?v=p3ri1KD-zQU

20. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Сьогодні в аптеці купив дві сині трьохшарові разові маски по 15 грн штука і одну марлеву за 10 гривень.
    Взяв про всяк випадок один бинт марлевий.
    Можна було взяти і більше, але я не хотів нагліти. Без черги. Мається на увазі, що до аптеки черги не було.

а де твій аватар? :)