А мені купити оте руде смердюче мило не вдалося - розхватали. Зате купив два куски білого господарського мила. Продається по два куски відразу, обтягнуті поліетиленом. Я ганчірку біля порога також трохи мильною водою намочую.
Господарське ефективніше, використовується при пранні для змиву бруду, що тяжко виводиться, після зміни душ з господарським милом мусять прийняти працівники АЕС. Хоч один раз в день мушу прополоскати горло розчином хлористого натрію. Частіше мене примушують пити гарячі напої, для змиву негативного та підвищення імунітету.
Не переймайтеся і не метушіться, щоб ви б знали нас шиють всі малі підприємства, підряд, що стали на межі закриття зза карантину) Зараз всі медзаклади масками забезпечують. Все буде добре.
та я краще вдома знайду якусь роботу, чим вдягати маску ) якщо буде на вулиці хтось чіплятися - буду активно протестувати ) маю право дихати повітрям без маски!
Ми все ж таки йдемо не по експоненті, як Китай, Іспанія, Італія. Хоча реальна картина буде видна пізніше. Хай пройде ще 10 днів.
Аваков: Заказываю в погранслужбе табличку- аналитику, к ночи получаю – и .. хочется материться… И вот почему: 13-го марта президент Зеленский обратился к Украинцам вернуться в страну, в связи с надвигающейся эпидемией… а тут смотрю - каждый третий вернувшийся вчера на этом скандальном специально организованном рейсе …улетели из страны на Бали.. 13, 14, 15 марта(!!!).. ... Так нельзя.. это не честно по отношению к миллионам людей живущих в стране. Более 75% случаев заражения коронавирусом в Киеве – прилетевшие на самолетах люди, 25% вторичное заражение от них же - уже в Киеве… ... Никто в нашей стране не знает когда завершится эпидемия и отменится карантин – а кто говорит, что знает - врёт. Все будет зависеть от развития ситуации и нашей успешности в борьбе с вирусом. View: https://www.facebook.com/arsen.avakov.1/posts/2916990091724411
Про маски треба було думати наперед. Особисто я, одягаю при скупченні людей, у деякі банки, поштампи, аптеки, магазини, без маски не впустять. Я не вважаю себе заразним, але хто знає, носіями виявляли деяких водіїв громадського транспорту.
шо це за хрєнь сьогодні серед нових обмежень? не можна знаходитися в парках, на узбережжі річок... а як я буду дачу з річки поливати?
Не до кінця погоджуюсь із Комаровським, може хтось був чи є носієм вірусу, але не хворим. Під час епідемій, далеко не всі перехворіли на чуму, але перебороли це захворювання.
Паника вокруг китайского коронавируса во многом надуманна Микробиолог и вирусолог, кандидат биологических наук, старший научный сотрудник Института микробиологии и вирусологии им. Д.К. Заболотного НАН Украины Надежда Жолобак View: https://www.youtube.com/watch?v=DVlA_dGKaOY View: https://www.youtube.com/watch?v=p3ri1KD-zQU
Сьогодні в аптеці купив дві сині трьохшарові разові маски по 15 грн штука і одну марлеву за 10 гривень. Взяв про всяк випадок один бинт марлевий. Можна було взяти і більше, але я не хотів нагліти. Без черги. Мається на увазі, що до аптеки черги не було.