Радий, що не всі такі байдужі. А хто каже, що 100 грам випє і зубчиком часнику закусить і ніякі інфекції не страшні. Може помиляюсь у статистиці, але навіть ті, хто жив у селах у ХІХ ст. мився дійсно декілька разів на рік, грибкові захворювання мав рідше тих, хто тепер щоденно приймає душ.
Як говорять різні джерела інформації, ця продукція тепер, через пандемію і меншу кількість покупців продається десь на 10 - 15% гірше.
ми склали сьогодні 5 кубів дров, які мені син подарував на дачу на день народження)). Ніякий грип не вчепиться,кажу точно.
По Львову, про все місто говорити не буду, але, що я зауважував, є таке у деяких супермаркетах, особливо перед кошиками і візками, а також на продуктових ринках. Як є, не факт, що всі, як треба, будуть ними користуватися та ніхто не вкраде.
Короче, на вулицях баночки з дез. розчином у вас не примотані. Так що не свистіть, що по селах селяни рук не миють. На себе подивіться @Lanktocha, Ви нині скільки разів руки в перваку мили? А в теплій воді? А з милом? ))) Як люди будуть в себе красти? Ви думаєте шо кажете? То тільки злодії говорять про "вкраде"
Баночки з антисептиками у центральній частині може є, по околицях бачив тільки у супермаркетах та на продуктових ринках. Просто йти вулицею, не у натовпі і нічого не торкатись, яка від чого небазпека? У таких випадках я не одягаю маску. Як здалека приходжу, був у громадському транспорті, магазин, банк чи ринок, оббризкую антисептиком підошви взуття, свою біжутерію та мобільний телефон, мию руки господарським милом, потім чимось більш пахучим.
ПРОГНОЗ (за матеріалами інтернету та інших ненадійних джерел) в Україні пік захворюваності коронавірусом буде приблизно 20 квітня... всього захворіє 5-7 тисяч громадян... (на ранок 31.03 - 549 випадків) далі піде на спад...
Значить невеселий буде Великдень. Після вчорашнього сюжету про водійку трамваю, сьогодні, як виходив з дому, громадським транспортом не користувався.
Комаровський... список 210 відеовідповідей Коронавирус: все, что вы хотели спросить, и все, что мы успели ответить.
З одним стикався, старший мужчина, перехворів, стверджує, що це коронавірус, бо співпадають всі симптоми, тепер одужав, але його випадок у жодну статистику не вносили. У мене більше 4 років тому були подібні симптоми, лікарі сказали, що грип, пропонували госпітадізовуватись у інфекційну лікарню, відмовився, ходив на уколи та інгаляції у поліклініку, вийшов із цього стану. Звичайно, 4 роки тому про коронавірус ще ніхто не чув, але із досліджень, це такий собі "коктейль із вірусів", деякі віруси з неба не впали і появились не сьогодні, і не вчора.