Ну то вже деталі тактики. А по суті - це одна і та ж купа лайна, тільки одні - вигляд в профіль, а інші - анфас.
Королевська - качка чистої води, нема сумніву. У неї навіть програми нема. Україна вперед і трава не рости. Здається, тут останньому дураку все ясно. Але не це дивно. Дивно те, що в Україні є 5%, які її підтримують. От проблема!!! Я не уявляю портрета виборця, який голосуватиме за Королевську.
Та немає у неі реальних 5%, іх "малюють" соціологічні агенства-одноденки. А от що по результатах виборів ій 5% "намалюють" сумніву немає. Абсолютно штучний технологічний проект.
Добре пародисти обіграли Королевську два дні тому. - Мне говорят, что я копирую Юлю? Это неправда. Вот мне подарили белого тигренка - так я его назвала ТигрНаташа.
Ну що ж, одна з найбільших приємностей цієї виборчої кампанії - непрохідність Натахи. Туди їй і дорога - на смітник історії. Сподіваюся, і папіки її скоро туди ж...
Може хто і збирався за неї голосувати, але після Вечірнього кварталу у п'ятницю точно передумав. Класно Зеленський пройшовся, просто можна сказати - розтоптав.
Знайшли про що говорити після виборів. Про пусте місце. Я відкрив цю тему і я її оголошую неактуальною.
Ой, зачекайте, не поспішайте... У неї ще є шанс - зараз на Донбасі ще "чаклують" над протоколами. Може й Королевську д"отягнуть".