Ну він шось про тренерську діяльність розказував. Якось не уявляю його тренером. Ну і в тренера відповідальність велика - провалив чемпіонат і всі сміються з тебе, або взагалі клянуть, як Адвоката. А тут лиш таблом посвітив 2 місяці - і на тобі 50 млн. долярів, гуляй.
Угу, тільки народу від того ні тепло, ні холодно, ні в одному випадку, ні в іншому. ---------- Додано в 15:37 ---------- Попередній допис був написаний в 15:32 ---------- Я думаю, що проект Королевської на грані повного провалу (гляньте на її рейтинги), прийшлось терміново виручати ситуацію і знайшли - Шевченка.
А Вы какой народ имеет в виду?Себя любимого? Там Бамбук за Вами заскучал,плачет. ---------- Додано в 20:40 ---------- Попередній допис був написаний в 20:39 ---------- Насмешили.Просто во время под руку подвернулся.Вот Натаха и не оплашала,первой деньги руку предложила.
От провокатора и слышу!! "Отец орет,что он народ! И основной Закон блюдет. Мол кто не ест,тот и не пьет! И выпил кстати. Ну тут малец с подказкой влез..." В.С.Высоцкий.
— … Ну теперь, стало быть, пошло. Пропал дом. Всё будет как по маслу: вначале каждый вечер пение, затем в сортирах замёрзнут трубы, потом лопнет паровое отопление... (с) Спочатку єдина мова, тепер відношення до інших громадян... Що далі? Дивне відчуття дежа-вю.
анекдот на злобу дня Закінчують кар'єру Кріштіану Роналду, Балотеллі і Мессі. Чекають дзвінка від своїх агентів - хто куди піде догравати. Роналду бере трубку: - Катар. 7 мільйонів в рік! За ним Балотеллі: - США. 9 мільйонів! Мессі здивовано кладе трубку: - Хлопці, а хто така Королевська?!
Це написала в своєму блогу журналіст Наталя Соколенко, яка сьогодні звільнилася з програми "Вікна" (СТБ) на знак протесту проти засилля замовних матеріалів
Це написала в своєму блогу журналіст Наталя Соколенко, яка сьогодні звільнилася з програми "Вікна" (СТБ) на знак протесту проти засилля замовних матеріалів. Вчинок... нє?
Не одне... УВ технична партія - потрібна щоб відтягнути голоси в опозиції, якщо я все правильно з нею розумію.