Я то же сомневаюсь,считаю,что ее 5% дутые.Но чем чорт не шутит.Поколению пепси набридлы и белоголубые,и серденочнобелые.А тут креатив Андрша Шевченко и какие то потуги на новизну. А в целом свою грязную работу в отношении обьедененных фронтовиков ,она сделает: ---------- Додано в 17:16 ---------- Попередній допис був написаний в 17:15 ---------- Ага баран,а как же.Вот дурень то,чо не пополз к Бохине?Вот уж был бы совсем конченным идиотом.Уж лучше к Кличко.
Шева сказав шо два великих спортсмена в одній партії - це забагато. А й дійсно уявіть їх разом на якихось дебатах.
Ага работа у них такая.А поколению пепси нравится.Поколение то более прагматичное.Пустыми лозунгами о "светлом белосердечном" будущем их не купишь. Зря конечно,вдвоем они бы более поотобрали у юлефанов. П.С.А зачем им дебаты?Они символ,бренд по нынешнему.
Papayans, ви самі себе нахвалюєте? Політик-бренд - це постсовкове і північноафриканське збочення. Північна Африка вже роздуплилася до речі.
Сихів відділився від Львова? А ви їх уявіть на дебатах один проти одного! Готовий сценарій для "Dumb & Dumber"
А зачем ему отделятся то?Нормальный райончих Сыхов. Я небыл в Северной Африке.А вот как поколение пепси относится к Кличко и Шеве,вижу каждый день. ---------- Додано в 17:54 ---------- Попередній допис був написаний в 17:52 ---------- Хм...Черновецкий вообще ни какой оратор,а подиж ты,два раза мером избирали. А Шева с Ключко нормальные,молодые,смышленые пацаны,ну потренируют их имиджмейкеры и все будет тип-топ.
шевченко це рейтинг ви всі розглядаєте політичні дії як палата присяжних, освічених людей із айкью не менше 180. а голосувати будуть набагато простіші, от для таких і купується шевченко. нащо йому дебати? він буде призивно на плакатах висіти і підпис ізнизу "українА вперед!", хоча один політико-письменник уважав за потрібне використати слово "українО вперед!", але то таке, може і "украіна вперде" буде кому милозвучнішим закликом. я думаю шевченко не дурень абсолютний. не підійшла ж до нього королевська, не сказала : айда за мене мяча ганять! ))) тут зустріч, срібні таці і батько-благодєтєль ахметов каже - ось стільки тобі бабла за вступ, ось стілььки передвиборчі гонки, ось стільки за плакатиі рекламу і т.д.