Королевська

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzeko, 14 чер 2012.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не в тому прикол. Не "виругатись", а "вилаятись".

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Dzeko, мат тілько український

3. morze

morze Well-Known Member

Кому лайкнути, кому твітнути?

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шева як на мене слабеньке підкріплення для Королевської. Таблом засвітити хіба-що, як Блохін колись (теж за ригів), фарт не допоміг.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Уявив я себе на хвилю Шевченком. От і маю пропозиції:
    - грати футбол в США
    - влитися в структуру Челсі
    - влитися в структуру Динамо К

Постає питання: чим звабила Шеву Наташка? Це я серйозно. Невже ПР відстібнула більше? Все може бути. Гра Шевченка у політиці може триватиме до виборів(за що й заплачено), а там... куди душа забажає....

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

так Блохін хоч балакати вміє, а Шева як свій рот відкриє на тему політики, так ніяке табло вже не поможе вперді

• Подобається Подобається x 2
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Наташа його навчить.

• Подобається Подобається x 1
  8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

9. MARTINI

її би хто навчив

---------- Додано в 14:41 ---------- Попередній допис був написаний в 14:19 ----------

Срочно в номер! Обновленная информация по возможной первой пятерке!

• Подобається Подобається x 4
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

накінець в Королевську влили реальні гроші.

11. Papayans

Papayans Well-Known Member

Наташка молодец!Конкрето всадила нож своей бывшей патронше.
    Да и Кличко по растащит трохи электорату.А Гриценко со своим копеешным электоратом,да всякие там Кириленки с мизерными числами выброцев останутся в опе!

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Після виборів повернеться на підтанцьовку. Як Тигипко, чи Прохоров у Росії.

13. Papayans

Рquote="Dzeko;1013238"]Після виборів повернеться на підтанцьовку. Як Тигипко, чи Прохоров у Росії.[/quote]
    А Вы думали ,что ПР деньги на ветер бросает?Точно также ,как Кличко,ну может трохи по выделывается для вида.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Шось у вас слово "молодец" якесь збоченське... радієте, що живете серед гімна?

• Подобається Подобається x 2
  15. MARTINI

то чітатєль в гості приїхав серед гівна. А повернеться в юесей і всьо знову в ажурі. Хоча... Може на цей раз він до нас назавжди вернувсі з еміграції? невже не зійшлися з жінкою політичними характерами? :)

16. Papayans

Вы любезный или забаньте меня,или прекратите свои гнусные обвинения и грязные инсинуации!!!

---------- Додано в 14:23 ---------- Попередній допис був написаний в 14:21 ----------

Я в отличии от Вас среди гивна не живу.Вокруг меня порядочные люди.А власть она везде власть,хоть во Львове,хоть на Сыхове.Везде сидят шкуродеры,не зависимо,кто сидит в ВР.
    А Наташка молодец.Хотя бы потому,что нашла в себе мужество ,не согласится с позицией Турчинова и Кожемякина и всего за пол-года создала свой рейтинг .
    Единственный порядочный человек в БЮТе был Иван Кириленко,но его почему то "ушли".

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

і хто ж виступив спонсором рейтингу? Ахмєтов?

18. Papayans

Я свечку то не держал!Да она сама далеко не бедная,пару лет назад состояние было где то 170 лимонов баксов.
    Брательник у нее не последняя личность в московии,но ходят шлюхи,что трошки убрали от власти.
    А на хрена Ахметову Королевская?Бильшость в ВР она не наберет,а мелочь пузатая Ахметова врядли заинтересует.
    Натаха хочет своего кусочка пирожка,что бы не делится с Бахиней,Турчиновым и Кожемякиным.

19. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

уважаемые! а заметьте что вот эти двое тетенек похожи не только друг на друга но и обе весьма похожи на алису из гостьи из будущего а также слега на главу галактического совета что поймала пиратов в конце фильма. а это образцы безусловно идущие за правдой и мечтой и положительные герои!

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

думаєте набере прохідний бал?
    я маю сумнів

а де твій аватар? :)