Ну вот, не только на всей истории и даже на погребении заработать надо... Всем надо куш сорвать. И видео конечно появилось, будто бродит Миша неприкаянный по своему замку в Невеленд... Ёлы, да ведь приведение лунную походку танцует???!!!
Кому? Я лише факт констатую. Мусульмани, до речі, вважають свою релігію вершиною піраміди. Якщо хтось переходить із мусульманства у християнство - то це деградація, якщо ж навпаки - духовне зростання.
Думаю, Джексон и свидком, и муслимом был только для проформы. А фактически был далек от всего этого. Как и большинство из всех нас, христиане - но так просто, под шумок, по инерции.
То ви по собі судите, прошу пана? Звідки таке узагальнення про більшість? Якщо хтось скаче з релігії в релігію, то так. А якщо хтось був вихований в одній, а знаходить іншу, то це таки вагомий крок. Зрештою, це оффтоп.
[OFFTOP] Ви мені також завжди були дуже симпатичні як дописувач, Шрек. В кожного своя правда, нє? Тільки з моєї сторони ви не лише в питаннях віри повний профан, а й, вибачте, в політиці зі своєю жулькою.[/OFFTOP]