Відповідь: Король-Королева форуму І взагалі, я би в таке модераторів не вмішувала. Мало на нас шишок летить, то ще треба причину додати. І кандидатур однозначно замало. Треба було перше вислухати кандидатури, а тоді робити голосування.
Відповідь: Король-Королева форуму Отожбо і воно... виявилось нінавіщо... Думав руханка якась буде, стимул, цікавість...
Відповідь: Король-Королева форуму О, бачите. Вже перша ластівка. Дуже дякую тим, хто голосував (особливо за мене :shy, але я таки цілковито проти участі адміністрації в таких речах. Додано через 2 хвилини Треба було робити згідно традицій. Печете пиріжки або робите вареники. І два вареники робите впереміш з горохом. Кладете вареники у дві миски. З одної миски даєте чоловікам, х другої - жінкам. Котрим трапляться вареники з горохом - ті будуть королями балу.
Відповідь: Король-Королева форуму та жартую я! хто був пршим стане останнім, хто був останнім той стане першим. я ж люблю середину вона завжди по середині
Відповідь: Король-Королева форуму Ага, и для пущей объективности Афтестепа Самойлович бы добавил в свой список Клянусь, - тогда бы проголосовал
Відповідь: Король-Королева форуму я би обрала Лілю Романову, бо то справді мудра жінка та ще й з гострим почуттям гумору. не пам'ятаю, щоб мені якийсь її допис не сподобався. але карму не додаю, бо в неї й так уже майже шестизначне число і не думаю, що воно їй так треба. (якщо не права, Лілю, ставте собі подумки карму від мене за кожен допис. а як буду не згодна - напишу про це. ) а короля не обирала. най буде матріархат :p
Відповідь: Король-Королева форуму Дякую, мамату за приємні слова. А ось цими мене насмішили так, зразу настрій піднявся (був не дуже, бо малий хворіє). А вас прочитала за матріярхат - як медочком помастили. :D:D:D І то мене на Матріярха? У мене для цього статусу замало, правда. :shy: Десь так кілограмів 150 не добираю.
Відповідь: Король-Королева форуму Колись в нас був такий жарт - загадка: Тут його нема і там його нема. Де він є?
Відповідь: Король-Королева форуму Дякую! Мені так ваш допис сподобався, що я собі фігурку Матріярха у фотогалерею додала.