Корм для кошеня

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Svetkka, 1 вер 2024.

1. Svetkka

Svetkka Member

Дитина захтіла кошеня, через 2 тижні будемо його забирати до себе, але ми взагалі не знаємо нічого про те чим його краще годувати) Зараз стільки кормів, очі розбігаються) Можливо порадите якусь гарну фірму, але не занадто дорогу, дякую.

2. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

наша ряба

3. Svetkka

Svetkka Member

Дуже смішно, якщо не знаєте що порадити, то йдіть далі, дякую!

4. mypucm

давайте вже рекламу свого віскасу ;)

5. Svetkka

Svetkka Member

Мені можна без реклами, просто порадити назву корму, вам мабуть дуже скучно живеться, що сидите тут та виписуєте всяку фігню.

6. mypucm

я котячий корм не купую... в мене кішка ловить мишей на городі... сьогодні притягла вужа :facepalm:
    ну або кухонні відходи...
    .............................
    але вам таке мабуть не підходить :scratch_one-s_head:
    ..............................
    у родичів жив великий білий сибірський кіт... не виходив з квартири... харчувався виключно рибою, більше нічого не їв... прожив 18 років :)

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

У мене дві кішки. Одна ніколи не була на вулиці, друга - сєпар з Новоайдару. Нагла руда морда на прізвисько Укроп. . Укроп стирилізована. Ці дві кішки вже їли весь спектр котячих кормів. І ось недавно в Аврорі (магазин китайского ширвжитку) ми надибали корми, яких раніше не зустрічали. Виробник Україна. Перший - Черкаська обл. Називається М"ясна миска. Другий - Закарпатська область. Carpathian. І ще в АТБ корм Своя Лінія Pets Up? Чернігівська обл.
    Так от їдять і досить добре їдять.

8. Svetkka

Svetkka Member

Молодець ваша кішка, але так, таке нам точно не підходить:)))

9. Svetkka

Svetkka Member

Я якось скептично відношусь до таких прям дешевих кормів, але якщо вашим котикам подобається, то не хай їдять на здоров'я) Стосовно імʼя, в нас також на роботі була кішка Аліса, але з часом ми зрозуміли що то не кішка, а кіт, став Алісієм:)))

10. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Оь, якби у вас був телевізор з рекламою, тоді кішка знала би, що є корм для кішок(

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)