Я маю посвідчення, по якому укрпастранс возить безоплатно! (заслужено) Контролери, навіть в руки неберуть!
ну в мене таке питання. Якщо я не оплатив проїзд і нема з собою грошей що вони можуть зробити? Випхати з транспорту і все. На залякування йти в міліцію - болить нога йти не можу, викликайте машину і несіть мої речі. Хочу я бачити що менти за зайцями будуть гасати.
не затягнуть). А хай спробують. Зразу пишеться заява про перевищення влади і зловживання службовим становищем, а якщо додати ще статті при цьому ефект вражає.
В мене інший досвід. Правда,обставини були інші. І давно то було. Але,повисівши пару діб на батереї,спробувавши "конвейєр" на власних бебехах,маю власну думку про міліцію.
Просто коли їм зачитуєш номера статей Кримінального кодексу, в них в голові починає виникати питання: хто перед ними.
Це вже досвід. Хоча в принципі давно справно оплачую і проблем нуль. З іншої сторони коли в мене на очах пробували щемити когось приходилось втручатись і не раз, але коректно спочатку:посвідчення, маршрутні листи, відмітки, а потім коли вже не доходило то російська лайка завжди виручала.