Контролери у транспорті

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем MARTINI, 11 січ 2012.

1. elephant

elephant Active Member

2. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Для всіх хто цікавиться даною темою, раджу подивитися угорський фільм "Контроль". Дуже точно передано атмосфера і особливості даної професії, правда у метро, так би мовити з "підземним колоритом".:))
    http://www.kinopoisk.ru/level/1/film/50379/

• Подобається Подобається x 2
  3. yasam

yasam Well-Known Member

я думаю воно і трьох постів на форумі не варте, не щоб цілий фільм дивитися

4. morze

morze Well-Known Member

Нагла велика цьотка, заставить Вас бути ввічливими, навіть у переповненому трамваї!

• Подобається Подобається x 1
  5. Завжди купую квитки і компостую, але одного разу попалився. Біжав я якось на вокзал бо мені треба було провести дівчину на поїзд, добіжав на початку вулиці Чернівецької і бачу підїзжає трамвай, думаю сяду - проїду одну зупинку до кінця, які там контролери. Тільки сів, бачу на мене суне здоровезна баба, починає вимагати квиток. Я шось ламаюся, всьо чекаю коли доїду (ну 1 хвилинку лишилося), вона не поступається, ми приїзжаємо, двері задні трамваю відчиняються, а вона їх всією масою своєю закриває...ну і я без роздумів тупо стрибнув в неї між її правою рукою і правою ногою і побіг як шалений..30 грн на штраф і так не мав:pardon:

• Подобається Подобається x 6
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Чоловіче, ти ж поїдь разок в велике місто. В Києві контролерів скоріш всього набирають з людей, які звільнилися з зони. Вони не лишень квитанцію тобі випишуть, ти взагалі забудеш куди ти їхав і чого. А наступний раз самий перший по талони побіжиш. І головне в них є великі красиві металічні значки контролерів і заходять вони один спереду, другий ззаду.

7. morze

morze Well-Known Member

- шановний, Ваш квиток?
    -а Ваш?
    -я контролер!
    - а я електрик, то, що мені за світло не платити?

• Подобається Подобається x 4
  8. yasam

yasam Well-Known Member

а що, думаєте платять?
    Вони махлювати добре вміють

9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Трохи дивна історія на ЗІКу про те, як контролери «Львівелектротрансу» познущалися з дитини. Міліціонер типу спробував врятувати дівчинку, але контролери йому стали погрожувати, тому він злякався і втік. :pardon:

http://zik.ua/ua/news/2013/10/25/u_...hertvoyu_kontroleriv_lvivelektrotransu_436531

10. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

:facepalm:А коментарі до статті які...Найбільше дивує, що ані пасажири, ані міліціонер за дівчину не заступилися:sad:

11. MARTINI

Щось мені здається, що це не стаття і не новина, а художнє оповідання. Надто все абсурдно...

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Город Львов

13. morze

morze Well-Known Member

Ви знаєте про контролюючі органи інакшу казку?

14. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Отаке от наше життя абсурдне. Сьогодні в ефірі Львівської хвилі виступила потерпіла Соломія Щерба
    [SOUNDCLOUD]https://soundcloud.com/lvivwaveradio/ragu-hronograf-solomiya-28-10[/SOUNDCLOUD]

15. Fon

Fon whom how

це несправедливо! чому я маю платити, а зайці ні? хай тоді біжать за трамваєм чи тролейбусом.
    в мене колєга з литви розповідав, у них простіше. в автобусі просто клинить всі компостери і гурт спеціальної поліції бере всіх поголовно перевіряє. і в кого немає квитка, той бомж, чмо і напевно рускій.
    після цього повідомляють на місце роботи і ставлять тебе на облік в поліції. це такий сором, така стидуха, потім хоч з литви тікай. на безквитковий проїзд можуть зважитись тільки панки і анархісти-наркомани з діагнозом снідо-туберкульозна чума.

• Подобається Подобається x 2
  16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Б"ють сильно?

17. morze

morze Well-Known Member

В1940 році в Берлінському трамваї розстріляли 4 безбілетника! До сих пір з оплатою в громадському транспорті у них немає! В Амстердамі, зайців просто фотографують і відпускають! Пів-року фото зайця возиться на усіх транспортних засобах міської комуналки!

18. MARTINI

19. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

У нас компостеров нет. Есть валидаторы. Зайцев, понятно, в принципе нет.

20. morze

morze Well-Known Member

А скільки там того Львова! одну зупинку проскочу нахаляву! Я -ж не турист, мені на роботу спішно! А пенсіонери, як павліни -посвідчення!

а де твій аватар? :)