Контролери у транспорті

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем MARTINI, 11 січ 2012.

1. Колись був два штрафи в день... і вони йшли відпочивати :)

2. Nikita R

Nikita R Что за шум, а драки нет?

Плачу за проезд - и не пытаюсь усложнять и без того действительно "собачью работу" для людей. Они нагавкаются с нами за день, а потом все это домой понесут, в семью :sad:
    Та моя "сэкономленная" гривна того не стоит

• Подобається Подобається x 5
  3. KurT

KurT Well-Known Member

Теж історія одна згадалася на ту тему.
    Їхав якось в трамваї і спостерігав наступну ситуацію:
    Сидить собі дівчина років 25, карі очі, каштанове волосся, сидить собі і кліпає в вікно, аж раптом, невідомо звідки, серед білого дня, в напівпопрожній трамвай забігає група захвату в складі двох широкотазих контролерів, і прямо до тієї дівчинки. Вона мило усміхаючись дістає квитка (закомпастованого звичайно ж) все як має бути і вручає жіночці-контролеру. Наступна бере його і уважно вивчає, а тоді каже - то застарілі квитки, тому потрудітєсь оплатити штраф - на це дівчина відповідає що купили минулого тижня цілу пачку тих квитків (і як доказ витягу ту пачку і демонструє), а нові квитки ввели якраз за пару днів після її оптової закупки, і шо тепер їх викидати якось жаль.
    Після секунди мовчання тьотя контролер кричить на цілий трамвай - Люба йди сюда ! . Підходить колєга Люба, беруть вони обоє дівчину під руки і ведуть в невідомому напрямку, скорше всього в свою кантору для подальших вияснень.
    кінець.

4. Templar

Templar Дуже важлива персона

Я б щось сказав, але боюсь один Пан картку дасть, а інші карми мінусової накидають.

5. KurT

KurT Well-Known Member

карму треба берегти чистою, все правильно:)

6. Mokasin

Mokasin Member

Був свідком, коли після 10-хвилинного залякування "зайця" добилися лише того, що він придбав квиток у водія тролейбуса і закомпостував.

7. Templar

Був учасником того, що контролери відмахались, і все.

• Подобається Подобається x 1
  8. morze

morze Well-Known Member

Я, за! Бандити хай їздять на джипах, а ні, то нехай оплачують проїзд!

9. Ircia

Ircia New Member

сумно якось перед гостями міста, коли вони сідають на трамвай від вокзалу до центру та їх одразу чіпляються ці видри. Люди здебільшого ж не знають, що у наших трамваях немає кондукторів, тому чекають поки до них підійдуть...та й взагалі ми не знаємо наших прав у цій ситуації!

• Подобається Подобається x 2
  10. morze

morze Well-Known Member

Водій транспортного засобу забов'язаний оповістити пасажирів?, що на маршруті працює контролер!

11. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

пасажирів?

12. morze

morze Well-Known Member

Ні, блін, гоблінів!

13. MARTINI

яких ще гоблінів? не відхиляйтеся від теми обговорення

14. yasam

yasam Well-Known Member

ви не жінка тому вас можна спитати: скільки вам років?

15. MARTINI

У вас до мене особиста неприязнь? Чи це через мій юний вік? Це що, дідовщина на форумі??? о_Оо_Оо_О

• Подобається Подобається x 5
  16. yasam

yasam Well-Known Member

17. restavratsia

restavratsia Active Member

контролери це і рекет і культура вибивання,лице міста тоже

Парочки контролерів (тепер з беркутом) орудують в основному по трамваях.Найбільше від привокзальної на вокзал і зворотньо. Я стикався з ними часто раніше і тепер. В часи студенства змушений навіть кровних 20 гривень віддати.Тоді ще були продавці квитків в трамваях. Думаю контроль повинен бути, але хоч трохи людяніший і особливо до гостей і іноземців, бо це перше враження про наше місто.:tongue:

18. yasam

yasam Well-Known Member

шкода що цього не розуміють ті, кому МИ довірили владу

19. Templar

yasam, і тут Ви...
    Троль широкого профілю....

• Подобається Подобається x 3
  20. yasam

yasam Well-Known Member

а де твій аватар? :)