Плачу за проезд - и не пытаюсь усложнять и без того действительно "собачью работу" для людей. Они нагавкаются с нами за день, а потом все это домой понесут, в семью Та моя "сэкономленная" гривна того не стоит
Теж історія одна згадалася на ту тему. Їхав якось в трамваї і спостерігав наступну ситуацію: Сидить собі дівчина років 25, карі очі, каштанове волосся, сидить собі і кліпає в вікно, аж раптом, невідомо звідки, серед білого дня, в напівпопрожній трамвай забігає група захвату в складі двох широкотазих контролерів, і прямо до тієї дівчинки. Вона мило усміхаючись дістає квитка (закомпастованого звичайно ж) все як має бути і вручає жіночці-контролеру. Наступна бере його і уважно вивчає, а тоді каже - то застарілі квитки, тому потрудітєсь оплатити штраф - на це дівчина відповідає що купили минулого тижня цілу пачку тих квитків (і як доказ витягу ту пачку і демонструє), а нові квитки ввели якраз за пару днів після її оптової закупки, і шо тепер їх викидати якось жаль. Після секунди мовчання тьотя контролер кричить на цілий трамвай - Люба йди сюда ! . Підходить колєга Люба, беруть вони обоє дівчину під руки і ведуть в невідомому напрямку, скорше всього в свою кантору для подальших вияснень. кінець.
Був свідком, коли після 10-хвилинного залякування "зайця" добилися лише того, що він придбав квиток у водія тролейбуса і закомпостував.
сумно якось перед гостями міста, коли вони сідають на трамвай від вокзалу до центру та їх одразу чіпляються ці видри. Люди здебільшого ж не знають, що у наших трамваях немає кондукторів, тому чекають поки до них підійдуть...та й взагалі ми не знаємо наших прав у цій ситуації!
контролери це і рекет і культура вибивання,лице міста тоже Парочки контролерів (тепер з беркутом) орудують в основному по трамваях.Найбільше від привокзальної на вокзал і зворотньо. Я стикався з ними часто раніше і тепер. В часи студенства змушений навіть кровних 20 гривень віддати.Тоді ще були продавці квитків в трамваях. Думаю контроль повинен бути, але хоч трохи людяніший і особливо до гостей і іноземців, бо це перше враження про наше місто.